kameleon317 Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Czy to ważne? Ja się dopasuję. Idę do lasu nazbierać ziół. Ostatniej nocy trochę ich straciłem- mrugnąłem do Naszy po czym poszedłem do lasu. Link do komentarza
wiej007 Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Leżąc obok drzewa w końcu wstałem i podeszłem do innych -W zależności od tego jak mamy zamiar żyć taką można nadać nazwę watahy. Widziałem watahy które nazywały się "Łupieżcy", "Koczownicy", "Strażnicy"... nazw jest wiele lepiej nazwać ją tak by ukazywała najlepiej naturę wilków które do niej należą Link do komentarza
Dżuma Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Słuchała rozmowy wilków. Była za tym aby w ogóle się nie nazywali. Mordimer powiedział że idzie nazbierać ziół. - Poczekaj! Pomogę ci choć trochę. - wstała otrzepała się z liści i poszła za Mordimerem Link do komentarza
kameleon317 Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 W drodze usłyszałem za sobą Nasze. Mówiła że idzie ze mną. Poczekałem na kraju lasu a gdy przyszła powiedziałem: - Witaj, a więc chcesz iść ze mną zbierać zioła. W towarzystwie kogoś zawsze raźniej szczególnie damy. Tylko takie jedno pytanko. Czy masz jakieś pojęcie o ziołach? Link do komentarza
Dżuma Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Wielkiego wyszkolenia nie mam, ale to i owo wiem. W twoim niby szpitalu rozpoznawałam prawię że połowę. To już coś! Link do komentarza
kameleon317 Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - No to idziemy - powiedziałem po czym wszedłem do lasu razem z Naszą - Jak się masz po wczorajszym zabiegu? Link do komentarza
Dżuma Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Tak "lżej". Jak to zawsze rana boli ale jest dobrze. Mamy jakieś konkretny cel z ziół? - powiedziała rozglądając się po wszystkich roślinach jakie było w pobliżu. Link do komentarza
kameleon317 Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Jeśli nam się poszczęści to musimy znaleźć trochę koki. Lawenda lekarska i miód manuka których sporo zużyłem. Trochę aloesu i żywokostu. To by chyba było na tyle. Skąd znasz się na lekach? I czy wataha podjęła decyzje w sprawie nazwy? Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Obudziłam się, rozciągnęłam i wstałam. Byłam zaspana. -Cześć wszystkim! Dzień dobry! Bo ten dzień będzie dobry! Nie wiem skąd ale wiem, intuicja. Wymyśliliście już nazwę? Fajna jest? Link do komentarza
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Jeszcze nie - powiedziała. Link do komentarza
Dżuma Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Jeszcze z przed wypadku z ogonem uczyłam się tych ziół. Szybka nie byłam więc na polowania się nie przydawałam. Matka mnie uczyła i zapamiętałam do dziś. - przystanęła na chwilę i poszła za jeden z krzaków, przyniosła gałązkę lawendy Link do komentarza
kameleon317 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Wszyscy moi znajomi chodzili w młodym wieku na polowania. Czy to po to żeby popatrzeć czy się czegoś nauczyć. Pytali się "Mordimer idzisz z nami na polowanie", a ja odpowiadałem "Nie, mam teraz lekcje na temat ziół". I wszyscy patrzą na ciebie jak na debila. Ale ktoś musiał. A tobie jak minęło dzieciństwo? Link do komentarza
Dżuma Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Znośnie. Zawsze byłam pomijana przez Alphy ze względu na spędzaniu czasu z Omegami, ale nie mogłam marudzić, bo nie było na co. Bawienie się z nimi i spędzanie czasu na rozmowach i mini polowaniach na zające było dobrą zabawą. Rada zawsze chciała ze mnie zrobić wielką Alphę, ale jak widać nie udało im się. - zaśmiała się Link do komentarza
wiej007 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 *Leżąc niedaleko* -Ja nadal myślę nad nazwą watahy i... nie mam jeszcze pomysłu Link do komentarza
kameleon317 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Koniec końców gdybyś była Alphą to byś się do nas nie przyłączyła. Dobra, nie gadajmy już o przeszłości tylko zajmijmy się tymi ziołami - po czym ruszyłem głębiej w las. Link do komentarza
Ihnes Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Ehh... Ja nie mam pomysłu na nazwę, ale chętnie bym sobie pobiegał! Ktoś jeszcze? Nivyy! Może ty? Co? Co? Chcesz sobie też pobiegać? Link do komentarza
Dżuma Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Przyspieszyła tępo i rozdzieliła się. Szukała miedzy krzakami i drzewami. Zerwała jeden z większych liści i napotkane zioła wsadzała do niego. Zebrała dość dużo lawendy i aloesu. Troszeczkę żywokastu. Węszyła również za koką, z której ucieszył by się Mordimer. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 -Ja też nie mam. Ale inni na pewno coś wymyślą! Tak! Biegać! Biegać! Lubię biegać! Link do komentarza
Wilk11 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Głośno zaburczało mi w brzuchu. - Dobra, muszę coś zjeść, idę na coś zapolować... Ktoś idzie ze mną? - spytałem się stada. Link do komentarza
wiej007 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 -Może ja chętnie zapoluję. Dawno nie wbijałem swoich kłów w jakąś ofiarę... Link do komentarza
Wilk11 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - No to fajnie! Ktoś jeszcze chętny? Link do komentarza
kameleon317 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Dobra. Koki nie ma tak jak się spodziewałem. Miejmy nadzieję że nikt się nie uszkodzi albo że potrafi przetrzymać ból. Tylko gdzie jest Nasza? Zacząłem jej szukać. Link do komentarza
Dżuma Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Nasza węszyła dalej szukając koki. Natrafiła na maleńką roślinkę pośród jagód. Była to koka. Wilczycy przeszła myśl aby ją zjeść i poczuć się silniej. Potrząsnęła pyskiem odrzucając pomysł. Link do komentarza
Wilk11 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Nikt? No nic... Damy sobie rade we dwóch. Chodź! - po czym wszedłem w las. Link do komentarza
wiej007 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 -Jestem tuż za tobą. -powiedziałem po czym pobiegłem za Tajemniczym Link do komentarza
Recommended Posts