DeDanielosek Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 Nie pamiętam czy wcześniej tu pisałem, ale w teście w wersji czteropytaniowej wyszła mi Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 (edytowany) Ja w/g tego testu jestem czymś pomiędzy Sweetie bot Belle a Luną. Tak, coś w tym jest . Edytowano Styczeń 21, 2015 przez Tempest Gale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Jestem Big Mac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 INFP = Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Protektor Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 INFP czyli Luna :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clicker Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 Tak samo jak powyżej, czyli Luna (INFP). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrHappy Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 A więc faworyzacja nie jest przypadkowa... INFP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcarion Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Według tego testu jestem iNFP czyli Luną (łał akurat moja ulubiona postać), chociaż na końcu pisało, że jestem introwertykiem, co jest troche nieprawdą, ale czy to ważne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Marzec 11, 2015 Share Napisano Marzec 11, 2015 Podobno jestem INTP, ale nie mam pewności. Polecam także zaznajomić się z drugą (moim zdaniem trafniejszą) wersją tabelki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Marzec 11, 2015 Share Napisano Marzec 11, 2015 ISFJ Sweetie Belle nie spodziewałem się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 ISTP - Spike ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Zrobiłam sobie test ponownie, ale nic się nie zmieniło. Nadal wychodzi mi Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Pinkie ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Kwiecień 16, 2015 Share Napisano Kwiecień 16, 2015 I'm Applejack, opis się nawet zgadza+moja jedna z ulubionych postaci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorelei Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 Z testu wyszło mi INFJ, z czym się w sumie zgadzam. Co dziwne, właściwie do Zecory też mi ten typ pasuje, ale sama z siebie swojej osoby z nią bym w życiu nie skojarzyła . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerzy Napisano Czerwiec 3, 2015 Share Napisano Czerwiec 3, 2015 Spike - Cóż nie jest to wynik jakiego bym się spodziewał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.C. Napisano Czerwiec 3, 2015 Share Napisano Czerwiec 3, 2015 INTP, a więc Twagot. Podobno rzadkie w chu*. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argon39 Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 Ja wam powiem, że ten test jest chyba mało miarodajny. W sumie z czterech pytań musisz wybrać albo "czarne" albo "białe", i problem się pojawił taki, a co jak ktoś przy któreś z tych wartości jest pośrodku? Ja przy ostatnim trochę dumałem, i jestem raczej bliżej Big Macintosha (ISTJ) niż Spike`a (ISTP), ale nie jestem tego pewien, bo długo o tym myślałem, i mogło się pojawić błąd podświadomego ciągnięcia w którąś ze stron. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 Wyszła mi Rainbow Dash - ESTP ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAngelOfMusic Napisano Lipiec 6, 2015 Share Napisano Lipiec 6, 2015 Sweetie Belle - ISFJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trollik75 Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 (edytowany) INFP - Luna A co do drugiego quizu to mi nie działa. :( Edytowano Sierpień 11, 2015 przez Anonimowy_Brony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thorig Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 (edytowany) ESFP, Scootaloo :> Edytowano Sierpień 11, 2015 przez Thorig Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falconek Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 Mi zawsze wychodzi INTP, albo INTJ i faktycznie, choć Twilight nie jest moim ulubionym kucykiem, to z nią się najbardziej identyfikuję :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artemis Napisano Sierpień 12, 2015 Share Napisano Sierpień 12, 2015 INTP. w tym akurat Twilight ale widzialam tez, ze ktos przypasowal to do Celestii na innym obrazku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kybernetes Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 (edytowany) Kilkukrotnie robiłem test w długich odstępach czasu i najczęściej wychodziło mi coś takiego: -bardzo duża przewaga introwersji[I] nad ekstrawersją[E] -niewielka przewaga intuicji[N] nad poznaniem[S] -duża przewaga myślenia[T] nad odczuwaniem[F] -duża przewaga osądzania[J] nad obserwacją[P]INTJ czyli Celestia, ale do Big Maca też blisko (ISTJ). Edytowano Wrzesień 8, 2015 przez Cichy Buntownik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts