Skutalu Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 INFP, być może prawda chociaż niektóre pytania były nie zrozumiałem dla mnie w 100% Zgodnie z obrazkiem jestem Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ISIS Chan Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Jak dla mnie za trudne, sam nie wiem kim jestem Niby RD ale ryzykantem to ja nie jestem, a z tego drugiego była Twilight. EDIT: Chyba jednak Twilight jak tak się bardziej przyjrzałem, a tak przynajmniej mi wychodzi z tego drugiego testu i właściwie to pasuje, chociaż myślałem ze jestem Ekstrawersyjny a nie Introwersyjny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 ENFP Ale 2 i 3 literka mają różnice na poziomie 5%, mogę być dowolnym E--P. Taki ze mnie changeling, tralala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProPanek Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 ENFP! Brohoof! /) ThisIsSoSad :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Według wiki, Twilight. Według testu, "jestę Spikę" z opcją Twilight (po 50% NS). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Astralis Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 ENFP - Pinkie Pie (no kto by się spodziewał..) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sne Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 INTJ - Celestia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 zrobiłem ten profesjonalny i wyszło mi ESTJ, czyli AppleJack nie wiadomo skąd w personality test, też mi wychodzi AJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haifisch7734 Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Robiąc test na szybko, wyszło mi ISTJ - Big Macintosh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 ISFP - Czemu mnie to nie dziwi Edit. Dłuższy test również ISFP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymeX Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 W teście z wiki: W drugim teście: Jestem Pinkowyy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 ESTP czyli... RD?.. Gdzie testu nie zrobię, wychodzi Rainbow... Rzygam tęczą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Po ponownym przeprowadzeniu testu wyszła mi Luna... ale z opisów wychodzi na to że mam coś i z Luny i z Flutterki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Wyszedł mi spike :( Tak niefajnym, to trzeba się urodzić :/ Ale trafnie dosyć mnie w tym ISTP opisali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 W pierwszym W drugim Nie jest to jakaś wielka niespodzianka, zawsze mi Fluttershy wychodzi Luna też może być ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Mi wyszła luna INFP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 INTP (Twi) lub INTJ (Celestia) - wyniki z trochę większego testu niż podany na początku. http://www.16personalities.com/free-personality-test 84 pytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 to jest najbardziej wiarygodny test MBTI http://www.trener.pun.pl/test-mbti-4.htm zawiera 72 pytania, mi w tym wyszło ISFJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Wyszło mi INTP.Twi na zawsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Jeśli dobrze pamiętam, mi wyszła Scootaloo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dvorak Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 U mnie znowu padło na AJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Ja muszę się zbadać bo mi wyszła Pinkie Pie:pinkie:. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczko Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 O łaaaa... wyszła mi Luna. Właściwie nie wiem czy jestem do niej podobna ale lubię ją, więc jestem zadowolona EDIT: Zrobiłam sobie teraz dłuższy test i znowu Luna ... ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Luna - jestem usatysfakcjonowany ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tacite Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 W teście z wiki wyszedł mi Spike, czyli ISTP. W tym dłuższym tak samo. Nawet zgadzam się z opisem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts