Hidoi Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 (edytowany) Ja tam nie mam Twi z tej kolekcji~ ale mam alicorna z lalki Equestria Girls. Dlatego uważam, ze mimo swoich rozmiarów i ogona pasuje idealnie do kolekcji. Jeszcze tylko ta Rarity... Zeszyty z kucykami w Biedronce? Może będą w Sosnowcu... na dłuższą metę do przedmiotów do nie, ale może do korespondencji lub brudnopisu jak najbardziej. Co do Kryśki - widziałam tę figurkę w całej okazałości. Dodatki są zrobione tak, jakby jakiś przedszkolak bawił sie w ozdabianie kucyków. Rozumiem, że to jakaś seria, ale nie mogli zrobić choć jednej figurki normalnej? A co do głosu - świetny, taki creepy. Te cytaty xD "brush my hair, my minion" :'D Niech zrobią jeszcze gadającego Sombrę i Lunę, kupię bez względu na cenę i dupne dodatki :'D Ja tam czekam na NMM w Polsce... Littlepip - mój tata ma identyczny kubek co Ty |D Edytowano Sierpień 31, 2014 przez Hidoi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 W Tesco także sprzedawane są zeszyty i inne akcesoria szkolne z motywami MLP. Kupiłam sobie naklejki na zeszyty. Niestety są na nich wszystkie przyjaciółki poza moją ulubioną Fluttershy..ale co tam. Do tego widziałam zeszyty, plecaki, piórniki, jakieś pudełeczko na akcesoria czy coś tam, blok, teczki. W Netto również są piórniki z MLP, ale nie kwadraciaki tylko "kieszonki". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Fluttershy, best background pony... :c A w Carrefour'rze sprzedają zeszyty z G3 :rainbowderp: Sent from my Xperia SP using Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Skoro ma być gazetka od 9 września i z naklejkami, to na nią czatuję. U nas będzie bez naklejek. W UK dają więcej dodatków, niż u nas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Powiem wam, że takich podróbek to już dawno nie widziałam: http://allegro.pl/figurki-my-little-pony-equestria-zestaw-3-kpl-i4574433525.html Poza tym, podrobione są Blind Bagi i lalki EqG, ale TO jest nietypowe, bo takich zestawów Hasbro nie sprzedaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 W Toys R Us pojawiła się gadająca Kryśka Kosztuje jakoś 119zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 W biedrze widziałam szkicownik z kucykami. Sa narysowane ciała kucyków, a za pomocą szablonów można im dorysowywac grzywy, ozdoby itp. Do tego trochę naklejek. Skierowane reczej dla dzieci, no bo dla kogo innego;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 W Biedronce są poszewki na jaśka 40x40cm za 4,99zł. Są motywy z MLP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 (edytowany) Już ja widzę reakcję rodzinki na takiego "jaśka". (nie?)Niestety jest niewymiarowy. Może zaakceptowali, to że "stary chłop, a takie durnoty w głowie", a może pewnego dnia, przekroczę granicę i usłyszę coś paskudnego? Aha, mam wspomnianą wcześniej teczkę. Brokatu tam więcej niż ustawa przewiduje. Szkoda, że nie ma niebieskiej wersji. Tak czy inaczej i tak musiałem kupić jakąś na dokumenty związane ze zdrowiem. A BB już mnie nie interesują. Swoją drogą nikt nie mówił nic, widząc wielgachną Fluttershy. Mam nadzieję, że to zaakceptowali niż woleli przemilczeć PS. W biedronce zawsze jest coś związanego z MLP. Trzeba się tylko rozejrzeć w dziale z zabawkami. O ile taki u was macie, bo w jednej (z dwóch) moich stonek, wszystko rzucają jakby, odwalali śnieg. Chaos taki, że Discord, przed reformą byłby dumny, W drugiej, ład i porządek. Znalezienie promocyjnego filmu, gry, cokolwiek... kwestia minut. Ta pierwsza. A wygrzebuj sobie. Może znajdziesz. Edytowano Październik 3, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 W Smyku w Warszawie, na ulicy Chmielnej jest zniżka (chyba 20%) na produkty z MLP. Np. zeszyt 16 kartkowy za 1zł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 UWAGA ! Nie wiem czy we wszystkim (ale w tym malborskim na pewno) jest specjalna oferta. Kupując podstawową lalkę Equestria Girls dostaniemy kucykową parasolkę w prezencie. Fajne jest to że były dwie lalki i to sprytnie schowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Ale w Malborskim czym? Nie napisalas w jakim sklepie ta promocja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 W Toys R Us w Blue City można kupić Photo Finish w formie kuca oraz lalkę Zecory P.s. Mijałam tam dziś wielkiego Discorda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 W Biedrze są też ręczniczki [maleńkie]. Jako że nie znalazłam kucyków, wzięłam EqG z Twili Poszewek niestety nie było już z MLP :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Ale w Malborskim czym? Nie napisalas w jakim sklepie ta promocja Malborskim empiku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 W Toys R Us w Blue City można kupić Photo Finish w formie kuca oraz lalkę Zecory P.s. Mijałam tam dziś wielkiego Discorda Chodzi o Photo Finish w trójpaku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 nie, chodzi o tę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 W Toys R Us w Blue City można kupić Photo Finish A w jakiej jest cenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 Aktualnie po 35zł, bo jest promocja [tylko nie wiem, czy w każdym TRU, mnie kupowała Angel w Lublinie]. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 A w jakiej jest cenie? Tak jak pisała Kamisha jest po 35zł, tylko nie wiem czy ta promocja aby się nie skończyła. Bez zniżki kosztuje ok.56zł chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Wczoraj jeszcze była Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Byłem, zobaczyłem. Promocja nadal jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 D: jutro (jak już odbiorę auto z warsztatu... =____= ) jadę do TRU D: Może jeszcze będzie Chociaż ekhmmmm ten krakowski TRU jest trochę zacofany... ^^" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Kurczę, ale bym chciała taką Chrysalis *-* A najbliższy TRU we Wrocławiu o ile się nie mylę..chyba będę musiała kupić przez internet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 W Biedrze są aktualnie licencjonowane naklejki z kucami (jest też LPS i parę innych) za piątaka. Nic szczególnie szałowego, 6 arkuszy, w tym 1 brokatowy, ale jest np. spoko Discord całkiem duży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts