Sowenia Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Jeszcze co do tych drukowanych kucyków. Trochę ponarzekać muszę. Niemcy mają fajno bo dla nich to tanioszka ;___; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Dobra był wave teraz czas na całą kolekcję:http://www.strawberryreef.com/Index/G4/Theme/cutiemarkmagic.html O ja...Będzie Bon Bon i Coco Pommel x3 Moim zdaniem to jest ewidentny spoiler. Możesz mi powiedzieć, gdzie ta Coco, bo patrzę, ale chyba ślepa jestem...? .___. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Możesz mi powiedzieć, gdzie ta Coco, bo patrzę, ale chyba ślepa jestem...? .___. Coco Pommel ma niedziałającą grafikę. Pisze tylko, że będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 (edytowany) Moją uwage skradła ta piękna przezroczystą Rarity Muszę mieć i wydam na nią wszystko co mam! Edytowano Grudzień 18, 2014 przez Celly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Ta fala jest świeżo wyjęta z katonów i nawet nie ma jej w CAŁEJ AMERYCE, a ty chcesz jej szukać w naszej zacofanej polszy ? Nie jestem w Polszy ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Nie jestem w Polszy ;> ( wowo co za refleks uszanowanko) Tak wiem, ale napisałam tego posta przed wejściem na Twój profil. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Grudzień 28, 2014 Share Napisano Grudzień 28, 2014 Nie pytajcie się co robiłem w H&M. Porostu nieziemskie nudziło mi się. Zauważone: http://imgur.com/yEVkjPX,dcyLRBO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 (edytowany) Nie pytajcie się co robiłem w H&M. Porostu nieziemskie nudziło mi się. Zauważone:http://imgur.com/yEVkjPX,dcyLRBO Takie szczotki w H&M są od roku. Tak samo jak plasty,gumki i spinki. Edytowano Grudzień 29, 2014 przez StarostaXD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar_Isbre Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 W lidlu? Od roku? o__o chodzę tam regularnie a ani razu się nie natknęłam (odwiedziłam jak dotąd trzy różne sklepy, z czego dwa w różnych miastach i nie było... chyba że teraz rzucili na taśmę). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Oh mądrą ją :^ Napisałam lidl zamiast H&M Wybacz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Przyjaciółka dała mi cynk, że od 15 stycznia w Biedronce będzie można kupić Fashems MLP (poza tym będą księżniczki Disneya, bohaterowie Marvela i Angry Birds). Cena: 9,99 zł. Obstawiam, że będą to, niestety, blind capsules, jako że Zelfy w kapsułach sprzedawali w tej samej cenie za sztukę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Przyjaciółka dała mi cynk, że od 15 stycznia w Biedronce będzie można kupić Fashems MLP (poza tym będą księżniczki Disneya, bohaterowie Marvela i Angry Birds). Cena: 9,99 zł. Obstawiam, że będą to, niestety, blind capsules, jako że Zelfy w kapsułach sprzedawali w tej samej cenie za sztukę. Były chyba jeszcze w biedronkowej gazetce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Były chyba jeszcze w biedronkowej gazetce. Dała mi o tym znać właśnie z Biedronkowej gazetki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Link do gazetki: http://www.biedronka.pl/pl/w-wolnym-czasie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Link do gazetki: http://www.biedronka.pl/pl/w-wolnym-czasie Fajnie że dałaś link ^^ Boję się trochę że figurki mogą śmierdzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Fajnie że dałaś link ^^ Boję się trochę że figurki mogą śmierdzieć Mogą śmierdzieć gumą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Nie przypominam sobie, by youtuberzy, których recenzje zabawek oglądam, wspominali o tym, że śmierdzą. I z tego co pamiętam Pinkie Pie bardzo łatwo złapać w blind capsules, a Rarity jest dość rzadka, więc ciężko by było skompletować całość... Ale nadal mam cichą nadzieję na to, że to jednak wydanie w zwykłym opakowaniu (chociaż tutaj nie mam pewności, czy wszystkie poniaki w stanach ukazały się w tej formie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Zawsze przecież można wymacać jaki kucyk jest w środku. Tutaj mamy sytuację nawet bardziej sprzyjającą niż w zwykłych blind bagach bo każdy kuc jest inny i ma inny kształt grzywy chociażby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Zawsze przecież można wymacać jaki kucyk jest w środku. To nie są blind bagi, tylko kapsuły. Takie twarde opakowania, w których nie wymacasz kuca... Coś jak nieco większe, walcowate jajka niespodzianki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Ah, no to taka sytuacja sprawę mocno komplikuje. I rozumiem, że pod światło też się pewnie dostrzec nie da. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Zależy jak przezroczyste są te opakowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Biorąc pod uwagę fakt, że niektórzy z kupujących mieli problemy ze znalezieniem niektórych kucyków (z tego co pamiętam to był problem z Rarity), to raczej nie za wiele da się podejrzeć/wymacać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Znalazłam coś takiego: http://www.ebay.pl/itm/My-Little-Pony-Friendship-is-Magic-Rainbow-Power-PRINCESS-Gold-Lily-Pinkie-/221614467554?pt=TV_Movie_Character_Toys_US&hash=item33994069e2 I przyznam, że nie wiem czy to zwykła chińska podróbka, czy orginał. Wygląda dobrze. Czy możemy się spodziewać nowej księżniczki? ( sarkazm made on)Czy może chcieli sprzedać nową zabawkę? (sarkazm made off) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 Znalazłam coś takiego: http://www.ebay.pl/itm/My-Little-Pony-Friendship-is-Magic-Rainbow-Power-PRINCESS-Gold-Lily-Pinkie-/221614467554?pt=TV_Movie_Character_Toys_US&hash=item33994069e2 I przyznam, że nie wiem czy to zwykła chińska podróbka, czy orginał. Wygląda dobrze. Czy możemy się spodziewać nowej księżniczki? ( sarkazm made on)Czy może chcieli sprzedać nową zabawkę? (sarkazm made off) To jest oficjalna zabawka. I tak, zrobiona po to, by ja sprzedać [ktos jeszcze jest zdziwiony, że Hasbro robi zabawki niezależnie od serialu?]. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Odnośnie tych kapsuł z Biedry - z dwóch stron walcowatego jajka są po cztery małe, kwadratowe dziurki, przez które da się zobaczyć jaki kucyk jest w środku. Oczywiście wymaga to wiedzy jak wygląda każda z figurek i nieco cierpliwości w obracaniu jajem na wszystkie strony. Np. ja dziś wypatrzyłam, że w kapsule wziętej do ręki była Pinkie, udało mi się to poznać po układzie oka i rzęs. Kolor raczej ciężko zobaczyć, bo kapsuły są z grubego czerwonego plastiku i nie prześwitują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts