SebastianRichCountryOwner Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Możliwe, nie mówię, że to nowość. Może ktoś już wcześniej to zapodał na tym forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 W TESCO są JESZCZE po 48 złotych Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 14, 2016 Share Napisano Styczeń 14, 2016 Dla Pegasis na jekiegoś meeta 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperos07 Napisano Styczeń 14, 2016 Share Napisano Styczeń 14, 2016 (edytowany) 10 godzin temu BiP napisał: Dla Pegasis na jekiegoś meeta Można je gdzieś dostać ? Edytowano Styczeń 14, 2016 przez Kacperos07 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 14, 2016 Share Napisano Styczeń 14, 2016 Pewnie w jakiś sklepach dla dzieci... Albo na stronach w Internecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 godzinę temu BiP napisał: Pewnie w jakiś sklepach dla dzieci... Albo na stronach w Internecie. Podasz, gdzie znalazłeś? A skoro w sklepach, to po obrazie w Google można znaleźć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Znalazłem to akurat na FB, ale sklepu nie znam. Raz przy zakolanówkach był podany sklep, ale przy tych niestety nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Szkoda. Zapisałem się na nową edycję ponypoczty. Wysyłka takich "skarpet" byłaby tania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek5398 Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Przyszedłem że szkoły a tu takie coś, to pomyślałem że wstawie (karty siostry). Spoiler Ps. Jak było to sorry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demotywatorking Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 Nie wiem czy to na 100% pasuje do tego tematu, ale napiszę W Empiku jest promocja 3 książki w cenie 2, więc jak ktoś jeszcze nie ma komiksów MLP to może je zamówić w promocyjnej cenie, tu potwierdzenie moje zamówienia jak coś: Promocja obowiązuje do 17 stycznia do 23:59 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 A już 23 Lutego... 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 No, to już jest moja. Akurat trixie nie mam w żadnej wersji i bardzo nad tym ubolewam >,< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 23 minuty temu WildyRock napisał: No, to już jest moja. Akurat trixie nie mam w żadnej wersji i bardzo nad tym ubolewam >,< Ja niestety też. Więc bardzo się cieszę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 Szkoda, że naga, ale i tak czekam niecierpliwie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 Figurko ojczyzną moją będziesz, gdy się przez gazety folie przedrę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 Przeglądając posty na facebook'u ..... takie coś zamieszczono na oficjalnym fanpage'u MLP: http://www.poprageous.com/collections/my-little-pony 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 Hm... Te leginsy. Must have it. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 W sumie fajne te leginsy. Jakbym był szczupłą dziewoją to bym nosił nawet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 godzinę temu Ukeź napisał: W sumie fajne te leginsy. Jakbym był szczupłą dziewoją to bym nosił nawet. A ja nie, bo są za drogie (pacz. $70) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 Nie wiem co jest gorsze - figura modelki, te leginsy, czy może buty 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 Cytuj (...) figura modelki (...) Masz na myśli tą 8-letnią dziewczynkę, której jakiś facet kazał pozować jej w leginsach MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 No dobra... Te buty i cena rozjebały system xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowiek Maupa Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 Wracając do leginsów chyba sobie nawet je kupię tylko ciężko będzie z rozmiarem, gdzie na moim męskim i doskonale zbudowanym ciele będę je nosił? na głowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts