Gandzia Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 -Kiedy się zorientuje?- spytał Giedajłow. Po prostu Giedajłow. -Sądząc po tym, co robi? Prędzej Jarema podaruje koszowemu swój majątek.- -Tak też myślałem.- -Ej, co Dziurka robi?- -Nie pij tego, NIE!- -Ty idioto, tam był etanol! C2H5OH! Gorzałka! Wódka! Siwucha! Alkohol etylowy!- Link do komentarza
Komputer Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Mechanik: Noga naprawiona sir Komputer: Świetnie!-nacisnął guzik odpalania bomby-co jest? kurna bomba się zacięła.-po chwili 10 droidów-krabów otoczyło dziurkę po czym zaczęły strzelać. Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 @UP_UP Dziurka spojrzał na nich, beknął i uściskał komputera, odrywając mu rękę. - Fajnie się z tobą bawiło. Link do komentarza
Komputer Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Mechanik znowu przyspawał rękę Komputer: TY! Nienawidzę cię! Wy-wskazał na super droidy bojowe- Zabić ich wszystkich!- po chwili droidy zaczęły strzelać w każdą żywą istotę rakietami i pociskami Link do komentarza
Gandzia Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 -Nie widzę tu żywych.- stwierdził Gandzia. -My też nie.- stwierdzili Kozacy. -Co z nim?- spytał ktoś. -Spokojna głowa, ja się tym zajmę.- powiedział Zwiastun Wieczności i przywołał między droidami a nimi barierę z kryształów czasu. Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Rada: Nie wkurzać ŻADNEGO kurdupla Dziurka beknął jeszcze raz. - Chyba za dużo cukierków zjadłem. Te sami zjedzcie! - zaczął kręcić się wokół własnej osi. Wszystkie droidy zostały zabite od ich własnych pocisków. Na koniec Dziurka przytulił komputera tak mocno, że jego głowa trzymała się już tylko na kablach. Link do komentarza
Gandzia Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Giedajłowowie znowu wykazali się znajomością memów internetowych. Dać Kozakom dostęp do internetu... -Dziurka, go home, you are drunk!- Link do komentarza
Komputer Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Komputer: Kurde lecę stąd- wcisnął sobie głowę na miejsce- było mi miło ale muszę na chwilę lecieć zaraz wrócę- po chwili poleciał za wzgórze Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Maluch hik-nął i przytulił jeszcze raz komputer. Tym razem odpadła mu du*a. Link do komentarza
Komputer Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 (tera to trochę przesadzone) Link do komentarza
Gandzia Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 (Popieram komputer. Przedobrzyłaś.) Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 (trochę humoru ) Dobra, czytajcie du*a jako obie nogi. Link do komentarza
Komputer Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Komputer: Wróciłem tęskniliście?Przyprowadziłem kolegów-za wzgórza zaczęły wyjeżdżać czołgi i droidy w tym czasie bombowce bombardowały każdego wroga Link do komentarza
Gandzia Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 -A ten znowu swoje.- -Normalnie, jak na jakimś filmie wojennym.- -Brakuje tylko epickiej muzyki.- -Cicho tam!- Zwiastun Burzy uznał, że pora działać. Przywołał całkiem sporą chmurę, z której zaczęły bić pioruny. Trafiały one w bombowce, przez co te wybuchały. -A mi się nudzi.- stwierdził Zwiastun Rozpaczy i teleportował się do komputera. -Witam pana.- Link do komentarza
Komputer Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Komputer: Czego- odparł nawet się nie odwracając Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Przytul! - krzyknęło coś z góry i oderwało komputerowi obie nogi w mocnym hugu. Link do komentarza
Komputer Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Komputer: Heheh mam dla ciebie niespodziankę- znowu nacisnął guzik na rękawie chwilę później 2 nogi się uniosły dzięki silnikom odrzutowych w podeszwie po czym znowu się podłączyły- Fajne nie? Link do komentarza
Gandzia Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Zwiastun popatrzył na Dziurkę i komputer. -Tego.- (Znowu ninja...) Link do komentarza
Komputer Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Komputer: Dobra lecę stąd -nagle jetpack mu wybuchł przez co komputer poznał bliżej ziemię- co do? Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Dziurka uśmiechnął się i wyrzucił śrubkę, którą trzymał. - To ci było potrzebne? Dla zainteresowanych: Rozdział 2 Władców Equestrii... JUŻ JEST!!! Link do komentarza
Komputer Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Komputer: Oddaj to smarkaczu! Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Śrubka uderzyła komputera w głowę. Dziurka wyglądał na wkurzonego. - Jak. Mnie. Nazwałeś?! Powtórka: Nie wkurzać kurdupla Rozdział 2 Władców już jest! Link do komentarza
Komputer Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Komputer: SMARKACZEM trudno zrozumieć? I nie chcę huga KPW?! Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Nagle Dziurka się wkurzył. Jeśli nie posłuchałeś poprzedniej rady, radzę wiać. Rozpoczęła się walka pomiędzy Dziurka(??) a komputer(1mag) Dziurka(100%) używa umiejętności Rozpęd. Obrażenia od ataków bezpośrednich wzrastają o 50%. Komputer(100%)używa ataku Strzał. Dziurka(100%) otrzymuje 0 obrażeń. Dziurka(100%) używa umiejętności Duży Rozpęd. Obrażenia od ataków bezpośrednich wzrastają o 100%. Komputer(100%)używa ataku Strzał. Dziurka(100%) otrzymuje 0 obrażeń. Dziurka(100%) używa ataku Szarża. Komputer(0%) otrzymuje 3000 obrażeń. Dziurka wygrywa! Link do komentarza
Gandzia Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 -Dobra, nic już tutaj nie rozumiem. Panowie, spadamy.- ekipa Gandzi zniknęła w zielonym świetle. (Chwilę Pawlexa nie ma i wszyscy wariują) Link do komentarza
Recommended Posts