Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Kilka transportowców padło od razu pod ostrzałem floty. Jednak nie pozostały bez odwetu. Link do komentarza
Komputer Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 (zapomniało się, po prostu takie przyzwyczajenie) Transportowce zaczęły się przygotowywać wejścia w nadprzestrzeń Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Radzieckie statki próbują odciąć im możliwość ucieczki, skupiając ostrzał na silnikach i modułach nadprzestrzennych. (Wiem gdzie są, rozkładałem twoje resztki jeszcze na Dalaranie jak coś. Jest o tym kilka postów temu.) Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Parę transportowców weszło w nadprzestrzeń, ale większość została trafiona. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Dwa statki oddelegowano do abordażu. Reszta pełni funkcję osłonową. Link do komentarza
Komputer Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Wszystkie niszczyciele gwiezdne zaczęły się rozpraszać pokazując supergwiezdny niszczyciel typu Super Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 (komputer - masz świadomość, że w SW klasa Super jest znacznie słabsza od Eclipse?) -Ile do kolejnego wystrzału z Kul?- -Dwie i osiem dziesiątych jednostki.- -Doskonale. Skoncentrować ostrzał na Superniszczycielu.- W międzyczasie przypomniało o sobie Machinarium. Wokół statku-planety zaczęły powstawać bąble. Statki, które w nie wleciały, wylatywały innym. W przeciwieństwie do droidów Nekroni wiedzieli, gdzie wyskoczą po wleceniu w taki bąbel, więc wykorzystywali je w walkach powietrznych. Link do komentarza
Komputer Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 (Są przynajmniej tańsze w produkcji, a skąd droidy tera robie takie pseudo-Imperium galaktyczne. Ta i jeszcze jedno nie żeby coś ale czemu transportowce padają na kilka "hitów" skoro to przerobione fregaty które mają większą pojemność ale pancerz jest niezmieniony? To tylko takie moje pytanie) Okręty zaczęły wysyłać od groma myśliwców TIE i rozpraszać się dalej Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 (Bo moje statki są z założenia bojowe, nie przerabiane. Zresztą, pytaj MG.) - Dobra robota panowie, łupy nasze. Chyba czas znikać, zanim gorąco się zrobi. - Kupała zwrócił się do podwładnych. - Gandziu, jak będzie trzeba pomocy, to wiesz gdzie nas szukać. - powiedział jeszcze przez komunikator. Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 (Masz na myśli fregaty typu Munificent? Nie mam pojęcia, pewnie dlatego, że Po prostu Tomek wali w nie głowicami atomowymi - w jednej z książek takie coś zniszczyło Niszczyciel Gwiezdny klasy Imperial II.) Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Droidy pogubiły się w bąblach, więc większość z nich została wybita. Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Kule Aeoniczne gotowe do strzału- poinformował główny komputer. -Flota, zejść z pola rażenia. Strzelać bez rozkazu.- Tym razem celem wystrzału były Eclipse i SuperStarDestroyer. Link do komentarza
Komputer Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 (Mam na myśli Krążowniki bojowe typu Acclamator które osobiście uważam za fregaty) Gwiezdne niszczyciele typu Imperial II zaczęły okrążać statki wroga licząc na szczęście Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 (sorry, ale muszę sie... gulp poddać mam jeszcze kilka sesji, myślałam, że dam radę, ale to mnie przerasta) Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 (ajajaj. Co robimy w takim razie, mości panowie?) Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 (Może zamiast MG sporządzimy listę zasad, którymi będą kierować się gracze?) (Nic się nie stało, Nightmare. Wiem jak to jest, mistrzowałem do D&D i dwóch autorskich systemów jedocześnie.) Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 (Dobra. Może najbliższe x postów to będzie taka lista zasad. Propozycje? Ja proponuję taką: wprowadzić kolejność pisania postów, by nie było chaosu.) Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 (To dobra zasada. Dwa: wprowadzić upływ czasu. Żeby nie było odbudowy potężnej armii w dwa posty. Trzy: zerwać z OP. Zero Gwiezdnych Kuźni, Gwiazd Śmierci, Machinariów.) Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 (Świetny pomysł, tylko trzeba wymyślić jakąś jednostkę czasu. Komputer, włączamy się do dyskusji, raz, raz!) Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Proponuję post=godzina Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 (Dobry pomysł, wymusi to pisanie dłuższych postów) Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 (Fair enough. Co z tym OP?) Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 (OP mają zniknąć/ulec ograniczeniu. Żadnych podróży w przeszłość.) Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 (A co z nowymi członkami zabawy? Ja sam dołączyłem dość niedawno. Jakieś wprowadzenie dla nich czy dowiadują się na własną rękę? A może w ogóle nie trzeba się nic dowiadywać?) Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 (najpewniej następna osoba będzie podawać chętnym krótką informację o stronach konfliktu i sytuacji z kilku ostatnich stron, a nowi będą lądować na końcu kolejki. Co ze starymi uczestnikami, którzy się nie udzielają?) Link do komentarza
Recommended Posts