Po prostu Tomek Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 (Akuratnie Wolfast ją ma.) Link do komentarza
delet this Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Bo nie doczytał posta wcześniej (albo kilku). Ona jest z nami. Nikt jej nam nie zabrał Chyba, że gościu się do nas dostał w co wątpię! Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 (To może zresetujemy? Bo ta gra teraz dziwnieje z leksza.) Kimono i zwiadowcza drużyna zeszli pod ziemię i rozpoczęli poszukiwania zwierzątek. Link do komentarza
Gandzia Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 (tu się zgodzę. Ciągle uganiamy się za wilkami, terrorystami i smokami. Komputer, wróć do nas!) Link do komentarza
delet this Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Jest git chyba? Choć reset się przyda bo smoczysko jest zbyt OP z niewiadomych przyczyn-.-' Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 (To może od momentu, gdy Arceus się poddał? I wszyscy mają wysłanników w tym miejscu? Bez udziwnień?) Link do komentarza
delet this Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 A gdzie to było? Rozwiń! Proooooszęęęęę! Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 (A ze dwie strony temu... ) -No panowie służba z wami i z tobą Loca to był dla mnie zaszczyt.-podaliśmy sobie ręce. w głośnikach rozległ się komunikat: zderzenie z powieszchnią za 3... 2... 1... Rozbiliśmy się. Wedle umowy z krążownika wyszło kilka osób z zaspaną i ranną celestią. (Wszyscy akceptują?) Link do komentarza
delet this Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Może być. Przynajmniej jakiś smok nie będzie zabijał bezbronnych istot Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 (Jak nie on, to ktoś inny) Zatem do lokalnego zwierzyńca wparowała radziecka tankietka. Z paki zlazło pięciu czerwonoarmistów, którzy wymierzyli karabiny w wilka. - Nie wiem czym jesteś, ale wyskakuj z księżniczki. - oznajmił sierżant Kimono. Link do komentarza
delet this Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Ale ja nic nie wiem. Nie ja ją mam. Ktoś inny ale nie puszczę pary z pyska! Link do komentarza
Gandzia Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Chwilę później przybyła drużyna nekrońskich Niszczycieli. Wymierzyli oni swoje uzbrojenie w stronę transportowca. -Poddajcie się i oddajcie Celestię, albo zaatakujemy!- Link do komentarza
delet this Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Ejej. Nie będziecie tu nam z bronią wchodzić. Gdzie dowody osobiste?! (Chyba znowu zjadła coś z czekoladą ) Link do komentarza
Serox Vonxatian Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 ( Skoro nikt się nie rusza ja to zrobię.) Bracia podbiegli do Celestii zabrali ją do pojazdu typu Rhino przy okazji ogłuszając kogoś, kto się napatoczył. - Wiejemy mam dość tego zoo. I odjechali. Link do komentarza
Jaenr Linnre Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 (Ja jeszcze na chwilkę.) Gad dołączył do braci jako eskorta. -Mam nadzieje że dostane moje wino. I poleciał za Rhino. Link do komentarza
delet this Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Przed ich pojazdem pojawił się blok skalny. A raczej z wszystkich stron pojazdu. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Skoro Celesia była już uratowana, wojskowy mógł skupić się na znacznie ważniejszych rzeczach. - Gdzie jest do jasnej cholery moja kawa? Aha, no i byłbym zapomniał. - wycelował we wrogów. Tankietka i pozostali Sowieci także to uczynili. - Jesteście aresztowani. Drużyna Arceusa została odstawiona, zakuta, do ciężarówki, która zdążyła podjechać. Miała dość dużo czasu, uprzedzona wcześniej. Potem Kimono zbliżył się do wilczycy. - Ciebie też to dotyczy. Zobaczył, że ta znów czaruje. Strzelił, celując w łapę. - To ostatnie ostrzeżenie. Link do komentarza
delet this Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Ale za co? Ja nic nie zrobiłam. HAHAHAHAH! *Czekolada przez nią przemawia* Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Franek wyjął zza pazuchy kiełbasę. Karabin wciąż trzymał w ręku, by móc go użyć w razie czego. - Pójdziesz do tankietki? Pokażę ci kucykowe miasta... Link do komentarza
delet this Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Ale kucyki są za smaczne! Mniam! *mlask* (Oh, god! Nie bierzcie tego na serio!)MMM.... kiełbasa! Jaki smak? Link do komentarza
Jaenr Linnre Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Famtus rozpędził się i runął w blok przed wozem wywracając go i torując drogę drużynie. Link do komentarza
delet this Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Czemu to zniszczyłeś? Ja się napracowałam Link do komentarza
Serox Vonxatian Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 - Dawaj, Dawaj, Dawaj spier***amy stąd! - Ponaglał Brat Hernon.- Rhino jechał na pełnej prędkości. Znikając wrogom a zwłaszcza powalonej suce. (samicy psa. żeby nie było.) Link do komentarza
Gandzia Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Tymczasem w tymczasowej stolicy Equestrii... -Towarzyszu Kupało, Luna, właśnie dostałem informację od Niszczycieli, że Celestia została odbita, a terroryści Arceusa schwytani. Zwycięstwo!- Link do komentarza
delet this Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Jestem wilkiem! Suka to samica psa! O my goodness ktoś jest niedouczony. Hahahahaa. Uczepiła się pojazdu. Link do komentarza
Recommended Posts