Ukeź Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 Klejone oczy też przeżyłyby to bez większego problemu, zwłaszcza, że klej mam teraz mocniejszy i w dodatku je lakieruję, żeby się nie ścierały ^^ Z czasem się poprawia takie rzeczy. Mnie to bardziej martwiłaby kondycja jej grzywy po tym kąpaniu. Nic nie wyblakło, albo coś? Bo to w końcu farbowane, spierać się kolor nie powinien, ale nie wiem, różne są trwałości akryli. A w temacie Bułek tak btw, to robię takie na zamówienie jakby kto kiedy chciał, takiego fokoryba XD Mniej z tym roboty niż z kucami, więc i tańsze to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 A ile by kosztowała taka bułka ? Czy bułce można dokleić np. grzywę Rarci i róg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 Można w sumie XD Standardowa Bułka idzie po 30 zł plus przesyłka, ale że Rarciowa musiałaby mieć grzywę z wełny czesankowej i różek jej krytym doszyć trzeba, to jakieś 40-50 zł plus przesyłka. Bo akurat u Rarity to ja futrzanej grzywy nie widzę, a czesanka jest trochę pracochłonna, żeby ją tak uformować ^^" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Grzywa w porządku. Tylko teraz trzeba delikatnie rozczesać, aby nie wyrwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Temat przenoszę do poddziału "Pluszaki, figurki itp.". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 (edytowany) Bo dawno nic nie wrzucałem, wypadałoby coś dodać. Takie tam zamówienie, nie aż tak stare. Pierwszy raz robiłem kucyka-księżniczkę. Ogółem, sporo roboty z nią było, ale w sumie jestem z niej raczej zadowolony. W każdym razie, zarzucam fotką~ Edytowano Czerwiec 22, 2015 przez Ukeź 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 22, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2015 Oh well, temat praktycznie martwy, bo jakoś niczym nie zarzucam, bo w sumie zamówień nie ma specjalnie, a dla siebie szyć też mi się nie chce aż tak bardzo. Ale no. Ożywam z pluszakami! Właśnie wczoraj skończyłem pluszową Octavię standardowej u mnie wielkości, bo wreszcie miałem zlecenie na pluszaka. Oto i ona (link do dA): A tu w ogóle ciekawostka taka, z porównaniem jak ewoluował mi styl w pluszakach: Głównie widać, że zmieniły się materiały (choć polaru nadal używam, gdy nie mam dostępu do czegoś milszego w odpowiednim kolorze), no i sam wykrój ewoluuje ciągle (skrzydła bardzo). Swoją drogą, jakby ktoś był zainteresowany, to zlecenia przyjmę, piniążki potrzebne jak tlen, bardzo </3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Wrzesień 16, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2015 Wiem, że nikt tu nie zagląda, ale poczyniłem jednego OCka i jedną RD ostatnio, z kucykowych prac. A poza tym ostatnio staram się szyć z czegokolwiek innego niż ten nieszczęsny polar, jeśli mam dostęp. No chyba, że polar pasuje akurat do zabawki. Ale kuce są fajniejsze jak są bardziej przyjemne. Ocek, komisz. Rainbow Dash (a może Study Dash?), też komisz. I niekucykowo. Baymax z Wielkiej Szóstki 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 Study Dash jest przeurocza! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 RD bardzo fajnie ci wyszła. Całkiem ciekawy styl robienia pluszaków - bardziej, jak by to nazwać: futerkowe - no może oprócz Baymaxa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Wrzesień 16, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2015 Study Dash podbija serca, z tego co widzę! Baymax nie jest futerkowy, bo w sumie, do gumowego robota średnio pasowało futerko. Tu akurat lepiej polar się prezentował. Ale w kwestii futerkowych jegomościów, zapomniałem wrzucić mojej armii! Więcej niż jedno zwierze, haha.Masowo produkuję alpaki sobie ostatnio, tak z nudów. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 To wygląda jak jakieś stowarzyszenie alpaczej burżuazji Te uszka, muszki i pyszczki! Dzięki nim można spokojnie dać zdjęcia twojej armii po definicją słowa "uroczy" w słowniku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rikifive Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Aww wyglądają cudownie i mięciutko! x3 Świetna robota! (= Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się