Jake Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Cóż nie ma teraz bogini miłości na GG więc pójdę za głosem dusz. Niech będzie Yarvin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Ciekawe kto następny? Nie mogę się już doczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Zdecydowaliście, moi drodzy - dla Cuddly dobieramy Yarwina! ( - przyp. avatara) Zobaczcie, jak tę parę ocenia Księżniczka Nocy! Ale to nie koniec swatania, bo oto na szczęście w miłości liczy Cloudchaser! Kto byłby dla Niej odpowiedni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Dean Winchester Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Zgadzam się z przedmówcą :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Nie mam pojęcia. * Pytam się Afrodyty* Ona powiedziała że Dean Winchester, ale nie jest do końca pewna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niemampojęcia Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Dean Winchester Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Dean Winchester to nie ten od Supernatural? Niech będzie on. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Tak, to ten z Ubernaturalnych. Clopchaser go uwielbia. Nawet swojego aska nazwała Deany Winchester. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Dean Winchester, pasowaliby do siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Subiektywny obiektywizm - Dean ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Z Fenderem zawsze się zgodzę ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Też sądze że Dean Winchester Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Dean Winchester Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Kurcze, nie spodziewałam się, że wszyscy będą tak znać Deana Winchestera i będą chcieli mnie z nim zshippować... Zaskakujecie mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Oj byś się ździwiła jak bardzo znamy się na tobie i Supernatural Dajcie jej tego Deana! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Dean! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Dean Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Dean Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Dean i Dean... jakbym oglądał "Gdzie jest Nemo?" Speedoss - podobno nick choć w 0.0000001% uosabia umiejętności, zainteresowania czy też charakter. Będzie pasował dla Cloudchaser. Już widzę te romantyczne chwile na chmurce i wspólne podziwianie zachodu Słońca... PS - może w pierwszym poście wrzucić połączonych (nie?)szczęśliwców? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Cloudchaser znalazła swojego wybranka! Zobaczcie werdykt! A więc na kogo wypadło? Kto szuka miłości? Tą osobą jest... TRIC! Śmiało, znajdźcie kogoś! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Komisarz Goblin !! Lol ~Fragin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Idę głosem tłumu.... eee... a raczej jednostki... niech będzie Komisarz Goblin XD Postaraj się bardziej! ~Fragin Nie chce mi się ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Głosuję za Komisarzem Goblinem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Hm... No to ja się wykażę oryginalnością i... Może... Niklas? Edit : Następnego zróbcie Tarretha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts