Trum Napisano Lipiec 4, 2012 Share Napisano Lipiec 4, 2012 Też chcem na liste ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
much Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 proszę o dopisanie mnie do listy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanibalosek Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Prusy Wschodnie pragną złożyć hołd Jedynej i Prawdziwej Królowej Nocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xedfs Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Też jestem fanem Luny !!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xan Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Długo się zastanawiałem do którego fanclubu się wpisać, ale po długich rozważaniach wybór padł na naszą słodka Lunę Księżniczkę Nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Mam podobną sytuację jak wladek911,ale i tak Lunę ze wszystkich postaci stawiam na I miejscu.Proszę mnie dopisać do fanów najznamienitszej Księżniczki w Equestrii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Ja również chciałbym dołączyć do grona dzieci nocy!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lajkonik Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Ja tam wole noc niz dzien wiec... poprosze o dopisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Ja też jestem fanem Luny. Proszę o wpisanie na listę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 proszę o to co powyżsi , najwspanialsza Luna Księżniczka Nocy jest mą inspiracją i jestem jej fanką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Chce aby zabawa została podwojona o pani, więc przyszedłem do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Pani, pragnę Ci służyć. Niewiele mam - przyjmij proszę me życie, me serce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 I ja takowoż, pod łaski Wielkiej Nocy Pani się oto oddaję, gdyż zabawa zabawą jest najlepszą, tylko gdy podwojoną zostanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s500PL Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Ja chętnie na listę poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argo Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Argo również zgłasza się na listę fanów Księżniczki Luny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Wasza Wysokość, twój Najwierniejszy Sługa melduje się do służby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowFluttershenko Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 O Księżniczko Luno wielbię Cię, Na twój rozkaz w ogniu zginę, Lecz proszę Cię tylko o jedną rzecz, Chcę być twym sługą, błagam Cię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Księżniczko nocy klękam przed tobą i składam przysięgę że zawsze i wszędzie będę twoim najwierniejszym sługą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Wpiszecie też towarzysza Zwiezde ? For me For us For New Lunar Republic Comrades! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Księżniczko nocy klękam przed tobą i składam przysięgę że zawsze i wszędzie będę twoim najwierniejszym sługą. Lol nope, ten tytuł od długiego, długiego czasu jest mój Możesz być Drugim Najwierniejszym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haifisch7734 Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Rozumiem, że możliwość dopisania się tylko do listy fanów jednego kucyka obowiązuje tylko w przypadku Mane 6, dlatego proszę o dopisanie mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KeyPony Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 To i ja poproszę o miejsce przy boku Luny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Luno, księżniczko i władczyni Equestrii, przyjmij mnie pod swe piękne skrzydła, abym mógł mi wiernie służyć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 O wielka i wszechmocna Luno, opiekunko nocy, która dałaś nam przepiękny księżyc, chciałbym być Tobie zawsze wiernym i móc Ci służyć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Księżniczko nocy klękam przed tobą i składam przysięgę że zawsze i wszędzie będę twoim najwierniejszym sługą. Prosiłbym o pewną korektę gdyż kiedyś używałem nicku CzornikxD lecz tej osoby już niema. Nie powiem dlaczego sprawa osobista. Dlatego zmieniłem nick i prosił bym o usunięcie CzornikxD z listy a Dopisanie FallenAngel. Jakieś pytanie wsprawie tego prosze kierować na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts