Amelia Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Mogę zostać dopisana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Proszę o wpisanie ^^ Zjednoczmy się z ciemnością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Eee, czy mogę wiedzieć dlaczego nie zostałem wpisany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Luna symbolizuje noc oraz spokój, jest kimś więcej niż tylko księżniczka, jest moją bohaterką. Wpiszcie mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skradacz Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Jestem tutaj. To Luna zaprowadziła mnie za pysk do fandomu, i jestem jej za to niezmiernie wdzięczny. Od pierwszego ponymeeta jest ze mną - nie na koszulkach, krzykliwych sztandarach czy bannerach, ale w sercu. Jej ilustracja, schowana w moim portfelu, przypomina mi najpiękniejsze chwile, jakie spędziłem w gronie bronych. Była ze mną, gdy dygotałem ze strachu, jadąc na swoje pierwsze spotkanie, gdy chodzę nad morzem nocną porą, gdy upadam na alkomeetach. Żyje nie w materii, ale w umysłach tysięcy bronych, które z mroku i banicji zadekretowanej w korporacyjnych dyrektywach wyprowadziły ją do blasku chwały, w którym tak mała okazuje się jej starsza siostra. Wystrzegam się jednak gloryfikacji jej upadków. Bo czymże jest zgaszenie na złość światła mieszkańcom Equestrii? Kara była zaiste zbyt dotkliwa, ale nie umniejsza to wstydu, jaki dla majestatu Księżniczki Nocy przysporzył jej postępek sprzed tysięcy lat. Nie można kogoś prawdziwie kochać, nie dostrzegając wad i idealizując go nadmiernie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Witam, oraz proszę o zaszczytne miejsce na liście fanów droga księżniczko nocy ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiger beetle Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Proszę o dodanie do listy Lunarna księżniczko i kłaniam się nisko :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Ja też proszę o wpisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Mnie proszę o dopisanie do listy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Kłaniam się o pani moja. Będę cię chronić za cenę własnego życia. Krótko mówiąc dopiszcie mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Tylko tyle ? Szkoda że nie ma mnie chociaż w pierwszej 20...cóż ale nadal pragnę być wpisana,kocham Lunę ponad wszystkie kucyki a tak szczerze w nocy czuję się lepiej niż za dnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neon Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Pozdro! Jestem fanem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonia Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Proszę o wpisanie mnie do tego grona służących Pani Nocy, najwspanialszej księżniczce Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i<3me Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Ja także pragnę skryć się pod skrzydłami pani nocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Proszę o dodanie do listy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek012002 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Też proszę o dodanie do listy będąc fanem Luny chcę być na liście . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czubaka Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Wierze, że i ja będę mógł oddawać zasłużoną chwałę Księżniczce Nocy, Regentce Księżyca, Wspaniałej Lunie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Proszę o wpisanie mnie na listę wiernych Wielkiej Księżniczce Lunie Również chcę wstąpić w szeregi zawsze jej oddanych, bo noc od zawsze bliższą mi była, i łaskawiej obdarowywała mnie weną twórczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Cz-czy tylko mi się wydaje że mnie tu nie ma? Trzeba to zmienić-aru! Zapiszcie mnie-aru! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalejdoskop33 Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 (edytowany) napiszę inaczej żeby nie było. O Pani Nocy! czy mogę skryć się pod Twoje Boskie skrzydła? Wyznaję Lunę . Edytowano Czerwiec 29, 2013 przez Kalejdoskop33 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RiveBlack Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Czy mogłabym dopisać się do listy fanów najjaśniejszej i pięknej Księżniczki Luny? =3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 To iście zła i niewybaczalna herezja jest, iż mojej skromnej osoby na tejże liście ujrzeć nie mogłem. Chętnie zmienię tą zaiste okropną materię, wpisując się tutaj. Czyli proszę o dopisanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Ja także chciałbym dołączyć do szeregów twych wiernych wyznawców, Pani. Jestem gotów stać i chwalić twe imię pod niebiosa. Jestem gotów walczyć do ostatniej kropli mej krwi, broniąc twojego honoru i dobrego imienia. Jestem gotów trwać u twojego boku w pogodę i niepogodę, szykanowany i pogardzany, zarówno w pełni sił, jak i zdjęty śmiertelną chorobą. Proszę tylko o twoją łaskę i możliwość ucałowania twojego cudnego kopyta. ALL HAIL PRINCESS LUNA!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Proszę o wpisanie na listę jako skromny sługa Księżniczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Uwielbiam nocne niebo i kosmos! Lunę też uwielbiam, więc w konsekwencji proszę o wpisanie mnie na listę fanów księżniczki nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts