WhiteWarrior Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 (edytowany) Hmm gdyby taką piosenkę zaczął śpiewać to bym się nieźle zdziwił Discord to chaotyczna istota, więc mogłoby to być w jego stylu. Tak dla zdziwienia innych i wprowadzeniu zamętu w ich umysłach Edytowano Listopad 17, 2013 przez WhiteWarrior Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Discord to chaotyczna istota, więc mogłoby to być w jego stylu. Tak dla zdziwienia innych i wprowadzeniu zamętu w ich umysłach Tak w sumie gdyby tak na to patrzeć to by się zgadzało z jego naturą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Nie mówcie mi, że te dwa odcinki będą bez piosenek :C To coś strasznego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 nie raz tak było wcześniej... nikt się nie czapiał! przynajmniej ja nie widziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Ale liczyłam na to, że razem z nowym sezonem usłyszę coś nowego (nie licząc Apple to the Core). Z początkiem 3 sezonu były 3 piosenki, w sumie tylko z początkiem 2 sezonu nie było piosenek, bo w drugim pierwszego sezonu również się pojawiła, więc... Nieparzyste sezony będą z piosenkami w pierwszych dwóch odcinkach mam rozumieć? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Nie mówcie mi, że te dwa odcinki będą bez piosenek :C To coś strasznego! Przeca jeszcze nie wiemy. Chyba, że masz już jakieś konkretne informacje na ten temat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Przeca jeszcze nie wiemy. Chyba, że masz już jakieś konkretne informacje na ten temat? Jeżeli wierzyć tłumaczowi recenzji pierwszych 2 odcinków 4 sezonu (pacz temat ze spoilerami), to nie będzie żadnej :/ ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Jeżeli wierzyć tłumaczowi recenzji pierwszych 2 odcinków 4 sezonu (pacz temat ze spoilerami), to nie będzie żadnej :/ ... Nie no, myślę że bedzie- sam początek to dobra wymówka na piosenki (przygotowania do święta słońca XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 W recenzji nie ma nic o piosence ale też nie jest wspomniane, że jej nie będzie, jest Discord, podobno ma coś zaśpiewać, ale nie wiadomo czy w tym odcinku i czy w ogóle zaśpiewa, więc piosenka może być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Jeżeli wierzyć tłumaczowi recenzji pierwszych 2 odcinków 4 sezonu (pacz temat ze spoilerami), to nie będzie żadnej :/ ... Chyba, że tak. Nie czytałem recenzji. Czekam po prostu na odcinki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slashwing Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Pamiętajmy, że 4 sezon przypada na 30-to lecie serii więc może twórcy nawiążą do poprzednich generacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 The Hub opublikowało clip z odcinka czwartego (FB): https://www.facebook.com/photo.php?v=768174019866704&set=vb.118429394841173&type=2&theater Rainbow Dash w formie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 (edytowany) Sezon 4 Odcinek 9: Pinkie Apple Pie Tytuł 9 odcinka już znany, ciekawi mnie co będzie jeszcze w tym odcinku po za tą świetną piosenką pokazaną na Comic Conie. Tytuł może coś podpowiada, czyżby Pinkie pomagała AJ na farmie czy są jakoś związane? A jakie są wasze opinie? Czyżby odcinek tego weekendu to odcinek z piosenką? ;D Twitter Ingrama. Edytowano Grudzień 12, 2013 przez Dashek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Podyskutujmy o tym... Według mnie fake, tak jak ta Trixie z Twilight w Kryształowym Imperium, ale to nie znaczy że nie można rozwinąć tego tematu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Wygląda dość prawdziwie, ale nie pasuje mi fakt, że na pierwszym obrazku Twi ma jakieś jasne pasemka, na drugim zaś ich brak. Oby to był fake bo nie bardzo to widzę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCcrater11 Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 No to mamy trzy opcje: 1. Twilight nie jest uczennicą Celesti tylko jej królikiem doświadczalnym na którym testuje swoje nowe czary mające zamienić kuce w super żołnierzy. 2. To nie Twilight tylko wadliwy podmieniec ale reszta nie jest tego w stanie zauważyć bo niedawno wszyscy mięli nieudany przeszczep rogówki. 3. To Fotomontaż który ma wywołać zamieszki i doprowadzić do upadku Hasbro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Oł maj gasz. Nie mogą tego zrobić! To by było okropne! Twilight wielkości Cadence? No way. Jestem przekonana, że to kit, ale wiecie, idąc pierwszym odcinkiem sezonu 4: Magiczna skrzynka->Magiczne przedmioty->Zabawki z Rainbow Powers->Finałowy odcinek = nowa Twilight? (Do tego za grzywą Celestii widać magiczną skrzynkę na 2 obrazku) Nie chcę w to wierzyć, ale to może być prawda, nawet jak zmieni się tylko na chwilę. Podobnie było z Twilicornem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Ludzie, ludzie..spokojnie. To najprawdopodobniej fake. Pomyślcie trochę bo to nie ma sensu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 http://static4.wikia.nocookie.net/__cb20110915190109/mlp/images/4/48/Canterlot_Castle_Luna.png http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2012/186/1/b/one_shocked_princess_by_jonnydash-d561clr.png Tyle w temacie "Wyrośniętej Twilight"... 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Cholera..właśnie to chciałem wstawić :/ No nic.. byłeś szybszy. Nicpoń jeden Dobra, koniec żartów. Proszę jednak o nie zamieszczanie postów tego typu. Nic nie wnoszą do tematu, są tylko nabijaczami licznika i tworzą offtop...~Draques Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Dobra, to fake, Twilight nadal będzie mała, uff. Wiecie, z Twilicornem się sprawdziło, z tym mogło być podobnie... Ktoś się ładnie napracował, ale z Twilight i Trixie w Kryształowym Zamku jeszcze się nie wyjaśniło, sezon nadal trwa, sprawdzimy z czasem czy to też był fake... Ciekawe czy przez tą samą osobę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Co ma być to będzie, ale jednak w reklamie "BAW SIĘ KUCYKAMI!"... matko, moje uszy.... jest ewidentnie sobą, a ma swoje kolorki na Rainbow Sterydzie... http://www.youtube.com/watch?v=iHA-9_Ov_i8 US, znośne przynajmniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczygiel Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 (edytowany) niestety czekając na pingwiny z Madagaskaru natrafilem na ta reklamę i odrazu uszy mi scierply a oczy zaczęły planac krzycac ''to nadchodzi". co do zdjęć te ze smutna pianka wygląda wiarygodnie jest pudełko itp. Edit 6.27: otóż 4chan dostarcza kolejnych spoilerów Scena z otwierania pudełka http://puu.sh/6Jnwj Edytowano Luty 4, 2014 przez Szczygu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Może być jeszcze lepszy cyrk, gdyż... one wszystkie mogą stać się Księżniczkami Alicornami! Dlaczego? TO:http://i.4cdn.org/mlp/src/1391488102129.png. To z oficjalnego opisu ze zlotu producentów zabawek, gdzie potwierdzono też EqG2, więc... Ps. Co ma być to będzie, więc trzymajcie portalony, zacisnąć co trzeba i iść dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczygiel Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 It's happened. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się