Magus Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Jak na razie 4 sezon zapowiada się fajnie zwłaszcza po premierze dzisiejszej już nie mogę się doczekać kolejnych odcinków Link do komentarza
Churchille Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Gdzie wy to właściwie oglądaliście? Link do komentarza
Kuracyja Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Proszę: https://www.youtube.com/watch?v=rXb4qdlBzog Oglądałem na The Brony Network. Link do komentarza
Turoń Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Yay dzięki, wspaniale! Wiadomo może coś o PL napisach? Link do komentarza
Magus Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Na youtube Mwerec mówił że wstawi parę godzin po premierze napisy Link do komentarza
Churchille Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Parę godzin już mineło. Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Wierzę, że do północy się wyrobi. Najgorsze dla mnie, że jak dziś nie obejrzę, to i jutro nie obejrzę...kolejny dzień myśleć tylko o tym, zwariować można. O ile już nie zwariowałam :>. Link do komentarza
Churchille Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Mam nadzieję że do północy bo jak nie to mam przerąbane i nie obejrze Link do komentarza
Omega Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Hehe, zaciekawiła mnie ta skrzynka z sześcioma dziurkami na klucze Jak myślicie, co tam jest? Link do komentarza
Churchille Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Hehe, zaciekawiła mnie ta skrzynka z sześcioma dziurkami na klucze Jak myślicie, co tam jest? Nie mam bladego pojęcia, ale mogłaby być tam jakaś moc i Twilight by wyglądała jak Luna w innych kolorach, ale to tylko moja teoria. Link do komentarza
Kruczek Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 http://mlppolska.pl/watek/8237-magiczne-pudełko/ Tutaj macie temat do dyskusji o pudełku. Link do komentarza
SPIDIvonMARDER Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 W wielkim skrócie: fajny odcinek do oglądania, dużo się dzieje, przyjemne scenki, czasem śmieszne, kilka mocnych scen... ale tutaj tak strasznie brakowało logiki. Wręcz można powiedzieć, że mamy MLP 1-3 sezony i MLP2 -> 4 sezon. Pojawiało się mnóstwo scenek i detali, któe mają pewien urok (Drzewo), ale są ot nagle, od czapy, bez wyjaśnień i zakorzeniony. Link do komentarza
Ares Prime Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Słuchajcie jak mogę pobrać te pierwsze odcinki z YT, razem z napisami kiedy nie są wgrane w film? Zazwyczaj używam YT Downloadera, ale nie wiem czy pobierze napisy dodane przez YT. Link do komentarza
Chief Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Słuchajcie jak mogę pobrać te pierwsze odcinki z YT, razem z napisami kiedy nie są wgrane w film? Zazwyczaj używam YT Downloadera, ale nie wiem czy pobierze napisy dodane przez YT. Napisy możesz pobrać osobno przy użyciu programu Google2SRT-0.6. Link do komentarza
Airlick Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Green certainly isn't her color. Link do komentarza
SPIDIvonMARDER Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Powerponies, a dokładnie to szwarccharakter, z którym będą walczyć w 6 odcinku. Mam niepotwierdzonego spoilera, że ten cały superhero szajs to będzie tylko sen Rainbow Dash Link do komentarza
Bester Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Zamykam. Podobny wątek już istnieje. Zapraszam do dyskusji w tym temacie. Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts