Cahan Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Rysujesz śliczne oczka . Sama kreska też jest przyjemna dla oka, taka pewna. Nie podoba mi się jednak kolorowanie- jest niedokładne i nierównomierne. Brakuje też cieniowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 Mój ostatni rysunek: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 celowo pół konia w innym odcieniu czy pomyliły Ci się kredki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 Celowo, tak go opisałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 Taki opis dostałam więc rysowałam jak było w opisie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 staraj się kolorować dokładniej, tak aby kartka nie prześwitywała spod spodu. Dąż do uzyskania gładkiej powierzchni bez widocznych kresek pociągnięcia kredki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Mi tam się podoba , nie tyle patrząc na kolor, a na skrzydła i budowę kuca. Ja osobiście zastanawiam się jaka siatka idzie na kucyka w tej pozie? Lub czy rysuje się go na wyczucie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 Mi tam się podoba , nie tyle patrząc na kolor, a na skrzydła i budowę kuca. Ja osobiście zastanawiam się jaka siatka idzie na kucyka w tej pozie? Lub czy rysuje się go na wyczucie. Boszszeee żadnych siatek, robię wszystko odręcznie bez pomocy żadnych siatek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Tak myślałem. Sam próbuje coś narysować na wyczucie. Lecz na razie wyszła mi jedynie DJ-PON 3. Zwykle stosuje siatkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Wszyscy te siatki, siatki...wszyscy mówią że to podstawa artysty. Ja nigdy nie rysowałam żadnych siatek, nie rysuję i raczej nie będę...a jakoś umiem rysować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 jak ktoś ma opanowanego kucyka stojącego bez ruchu to później tylko zmienia ułożenie tułowia i wszystko jakoś samo wychodzi opcjonalnie można się podeprzeć jakimś zdjęciem konikowym w podobnej pozycji jak ida nogi itp. Wszystko po kolei Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 (edytowany) Wszyscy te siatki, siatki...wszyscy mówią że to podstawa artysty. Ja nigdy nie rysowałam żadnych siatek, nie rysuję i raczej nie będę...a jakoś umiem rysować A kto powiedział że umiejętności zależą od siatki , sam powili chce przejść z etapu siatki do etapu odręcznego, np Kuca w pozie od przodu rysuję odręcznie z niewielka pomocą cyrkla. Walentynkowa Rainbow była rysowana przeze mnie odręcznie . Teraz się głowię jak narysować kucyka w takiej pozie że nie jest całkiem z profilu, lub z głową odwróconą w drugą stronę. Edytowano Marzec 17, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Witaj! Twoje obrazki są coraz świetniejsze. Mogłabyś narysować mi moją oc ? Happy Clover ? Przykładowe zdjęcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 24, 2014 Autor Share Napisano Marzec 24, 2014 Witaj! Twoje obrazki są coraz świetniejsze. Mogłabyś narysować mi moją oc ? Happy Clover ? Przykładowe zdjęcia Cassidy a nie rysowałam już twoje OC jest chyba na moim tumbrl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Upsik, zaraz zobaczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 24, 2014 Autor Share Napisano Marzec 24, 2014 Upsik, zaraz zobaczę. Raczej na moim deviancie jest twój OC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 No to w takim razie i o coś poproszę. Rysujesz chyba ponyfikacje? Jeśli tak, to poproszę o skucykowanie mojej lwiej postaci, Swahili.Jej wygląd znajdziesz na moim dA, jeśli masz jakieś pytania, to pisz. Chyba nie sprawiam problemu? A i jakby można było, chciałabym żebyś zrobiła jej lekko "ogierowaty" pyszczek, mam nadzieję że wiesz, o czym mówię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 26, 2014 Autor Share Napisano Marzec 26, 2014 (edytowany) No to w takim razie i o coś poproszę. Rysujesz chyba ponyfikacje? Jeśli tak, to poproszę o skucykowanie mojej lwiej postaci, Swahili. Jej wygląd znajdziesz na moim dA, jeśli masz jakieś pytania, to pisz. Chyba nie sprawiam problemu? A i jakby można było, chciałabym żebyś zrobiła jej lekko "ogierowaty" pyszczek, mam nadzieję że wiesz, o czym mówię. Nie obiecuję, że uda mi się narysować, ostatnio nie za wiele mam czasu na rysunek, muszę jeszcze Sajback OC narysować, więc wciąż jestem do tyłu. Czy twoja OC ma mieć znaczek, jak tak napisz mi jaki? Edytowano Marzec 26, 2014 przez *Anna* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Czy twoja OC ma mieć znaczek, jak tak napisz mi jaki? Nie musi mieć znaczka, akurat nie mam pomysłu na żaden. I jeśli nie masz czasu, to poczekam, nie będę cię pośpieszać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 OC w digital: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 OC w digital: No i mój pomysł legnął w gruzach....biała OC...identycznie zaprojektowałam OC reprezentującą śląskich bronies...no pięknie... ;___; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 28, 2014 Autor Share Napisano Marzec 28, 2014 Oj.... nie chciałam by twój projekt legnął w gruzach, najwidoczniej mamy podobne pomysły. Ale ten jest pomysłem na logo forum MLP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts