Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Aktualnie czytam 2 tom powieści 1Q84 Haruki Murakami potem zamierzam kontynuować czytanie cyklu inkwizytorskiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Ja na razie nic nie czytam...tylko piszę książkę (zrobioną z zeszytu) o moich ulubionych bohaterach fikcyjnych i ich przygodach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Ja czytam aktualnie Diunę po raz kolejny(jak się coś mi spodoba to czytam do oporu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Aktualnie? III Tom Trylogii Zdrajcy 'Królową Zdrajców' T. Canavan. A dodatkowo czekam na tłumaczenie 'Past Sins'. Jutro jeszcze coś pewnie dopiszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciasteczko Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Avro, ja mam za sobą już oba tomy Malowanego Człowieka i oba tomy Pustynnej Włóczni, nie można odmówić Brett'owi talentu. Rzadko kiedy tak wciągam się w jakąkolwiek książkę. Pochłonąłem wszystkie cztery książki w dwa, albo trzy, nie jestem pewien, dni. Było warto. :3 Ja ostatnio wziąłem się za odświeżenie sagi o wiedźminie, Geralcie z Rivii. Po tych kilku latach całość czyta się jeszcze przyjemniej. Choć brak wolnego czasu boli, od paru dni nie przebrnąłem nawet przez pierwszy zbiór opowiadań. *^* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Ja ostatnio wziąłem się za odświeżenie sagi o wiedźminie, Geralcie z Rivii. Po tych kilku latach całość czyta się jeszcze przyjemniej. Choć brak wolnego czasu boli, od paru dni nie przebrnąłem nawet przez pierwszy zbiór opowiadań. *^* Super książki, pochłonąłem całość. A ja "czytam" sobie tak ostatnio "Trzy wiedźmy" Prachetha. Czytam je już od 3 miesięcy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 ja polecam " Wróg " - horror dla nastolatków , ( wszyscy ludzie po 14 roku życia zamieniają się w zombi i tylko dzieci pozostają ludźmi i muszą żyć w Anglii bez rodziców , którzy stali się teraz ich wrogami ) naprawdę polecam , bardzo fajna historia !! " Metro 2033 , 2034 , Uniwersum Metro 2033 " - cykl książek opowiadających o końcu świata , na powierzchni ziemi , jest mordercze promieniowanie , wyjście bez skafandra zabija po kilku sekundach . na powierzchni żyją już nie ludzie , lecz nowy ekosystem wrogi człowiekowi , książki opowiadają o ludziach , którzy przeżyli zagładę świata , tylko dlatego , bo w tym czasie jechali metrem i teraz muszą jakoś żyć pod ziemią i dbać , aby technologia ludzka nie zaginęła . najbardziej polecam 1 książkę " Metro 2033 " , na podstawie której powstała gra o tym samym tytule . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 "Manifest Komunistyczny" Marksa i Engelsa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 @Linds ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? A chociaż ciekawe bo ja eksperymentowałem już z czymś podobnym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Leszek Adamczewski - Skarby w cieniu swastyki. Jak ktoś lubi klimaty bursztynowej komnaty i realii powojennej Polski to polecam tę książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Czytam to po raz piąty,ale... Harry Potter (wszystkie części). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Czytałam "Wroga" ,bardzo fajna książka,ale nigdzie nie mogę dopaść drugiej części a jest 2 część , ja też jej szukałem wiele razy i w żadnej księgarni jej nie ma , a nawet nikt o niej nie słyszał , więc może jej nie być , a przynajmniej w naszym kraju . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Wykłady Feynmana z fizyki(czytam bo muszę) ale trzeba przyznac że P.Feynman potrafi w zrozumiały sposób wytłumaczyć wiele rzeczy. Btw czytałem też jego biografię "Pan raczy żartować panie Feynman" i "A co cie obchodzi co myślą inni" te dwie książki rządzą (ta druga trochę mniej) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Aktualnie czytam Kolor Magii czyli pierwszą część Świata Dysku T.Prachetta, potem będę czytał 11 cześć cyklu czyli Kosiarza i dokończę serie Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztal Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Aktualnie czytam Kamienie na szaniec Kamińskiego, i jako że od tych 2 poprzednich lat chodzenia do gimnazjum bardzo sceptycznie patrzyłem na te wszystkie lektury, to teraz muszę przyznać, że książka poczytna jest Zaraz potem mam zaplanowane przeczytanie w końcu Fallout: Equestrii(planuje to od czasu świętej pamięci Nokii 6300...), ale przeszkodzi mi w tym druga lektura... :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmurz Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Skończyłam właśnie Zakon Krańca Świata Kossakowskiej w dwóch tomach, postaopkaliptyczne. Przyjemne. Zachłysnęłam się Opowieściami z Meekhańskiego Pogranicza Północ-Południe - niesamowity zbiór opowiadań Wegnera - o honorze, męstwie, miłości, właściwych wyborach, etc. Miażdżą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloopie Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Ja niedawno skończyłem czytać serie książek o Jakubie wędrowyczu Pilipiuka i polecam je jeżeli ktoś lubi czarny humor a teraz mam zamiar czytać Metro 2033 i Istari Tolkiena Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 "Zmierzch". Bo się założyłam z Soczkiem. Czego się nie robi, żeby Val miał szansę zyskać nową valentynkę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 powinnam zacząć czytać "Zbrodnię i Karę" bo mamy przerabiać a ja to czytałam w gimbazie xD jak strasznie... aktualnie "Nieświęta Magia", której autorką jest Stacia Kane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 "Historia Lotnictwa" książka o.... pewnie wiecie.... Dobry sposób na zostanie jedyną osobą w promieniu kilometra, która wie ile KM ma jeden z silników w Mi-24 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Aktualnie najnowszy tytuł popełniony przez Andrzeja Ziemiańskiego - "Pomnik Cesarzowej Achai", poprzednie skończyłem Azazela pióra Borisa Akunina, od którego dosłownie oderwać się nie mogłem. ...Właśnie sobie przypomniałem, że mam 2 dni na przeczytanie 3 tomów potopu. :twilight9: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Lekturę szkolną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 A ja sobie czytam Harry Potter i Czara Ognia :3 Kocham Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Aktualnie jestem na końcówce "Kosiarza" Terryego Pratchetta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wladek911 Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 "Nocarz" Magdalena Kozak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się