Tarreth Napisano Luty 19, 2012 Share Napisano Luty 19, 2012 Czyli "Co byście chcieli tu widzieć?" Propozycje, sugestie, pomysły, plany - cokolwiek, co pomoże Regnum Solis powstać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 19, 2012 Share Napisano Luty 19, 2012 jeszcse glupsza gra? nie mowie ze ta co dziala teraz jest glupia ale jakas zabawa w stylu kara dla tego i tamtego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 19, 2012 Share Napisano Luty 19, 2012 to pewnie też by się przydało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Luty 19, 2012 Share Napisano Luty 19, 2012 Zostałeś wystrzelony na księżyc za herezje Narysuj swoją księżycową bazę xD! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Luty 19, 2012 Share Napisano Luty 19, 2012 W sumie... ,,Za co user został wystrzelony na księżyc" Tarrcio piszę nazwę usera, a reszta wywala za co powinien dostać przejażdżkę moon canonem. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 19, 2012 Share Napisano Luty 19, 2012 Ty Cahuś to za darmo dostaniesz Ale pomysł niezgorszy, miło powywalać was na księżyc. Jest nawet mniej lub bardziej odpowiednia piosenka. Bury Us All ^^ TARRUŚ UDOSTĘPNIAJ DZIAUO, LUD DOMAGA SIĘ WYCIECZEK NA KSIĘŻYC! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Marzec 3, 2012 Autor Share Napisano Marzec 3, 2012 Po dłuższym namyśle stwierdzam, ze "Wyślij na księżyc" i "O co poprosiłbyś Celestię" nie ma sensu. W pierwszym przypadku nie wiem nawet, co mam odpisywać, a w drugim stwierdziłem, że odpowiedzi mogę udzielać w zasadzie tych samych, a to żadna zabawa, nie? Zamykam te zabawy... Jednocześnie myślę nad czymś nowym... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 dobierz broń do użytkownika? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Marzec 3, 2012 Autor Share Napisano Marzec 3, 2012 O zym Ty gadasz? Ocb? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 pisalem ci... zrób event zapytaj molestie/trollestie na jakis tydzien i masz .... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Marzec 3, 2012 Autor Share Napisano Marzec 3, 2012 Chcę unikać kopiowania pomysłów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Może Wielki Sąd Celestii? Zabawa polegałaby na tym, że dajesz jakiś problematyczny spór i trzeba jakoś go rozwiązać. ( Coś jak w tej przypowieści czy co to tam było o jakimś tam królu, co dwie matki kłóciły się o dziecko ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Lemuur jak zwykle wyskakuje z genialnymi pomyslami. Na miejscu Imperatora na 100% zrobilbym taka zabawe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Kwiecień 5, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Hm... Dobre Zajmę się tym jutro. Dopracuje i wgl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 @Lemuur to był król Salomon Od jego imienia nawet wzięło się przysłowie "salomonowy wyrok" A co do działu ... hmm... nie wiem , czy to przejdzie...Zabawa polegałaby na tym , że ktoś pisałby o jakimś kryzysie/kataklizmie/czy czymkolwiek innym jaki spadł na Equestrię , a użytkownicy pisaliby jak można temu zaradzić i tak w kółko (lub co by zrobiła Cesestia , żeby temu zaradzić...) Pomysł wydaje mi się słaby , ale może się komuś spodoba , więc napisałem ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Kwiecień 20, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Problem polega na tym, że co nie wymyślę, to ktoś na pewno wpisze tam fandomowe wersje Celestii... A takich gier nie chcę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Może jedną z zasad tej zabawy będzie wcielanie się w "normalną" Celestię (??) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Kwiecień 20, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Problem polega na tym, że jeśli nie będzie tych fandomowych wersji, to zabawy będą martwe - jak teraz. Celestia jest zbyt tajemniczą i zarazem idealną postacią, by można było coś na jej podstawie wymyślić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Ahh Tarreciu... Ty chyba lubisz wszystko komplikować xD ... No nic jutro postaram się albo jakoś zmodyfikować ten pomysł , albo wymyślić coś innego ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 21, 2012 Share Napisano Kwiecień 21, 2012 A co z tym sądem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Zrób tydzień Molestii ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Czerwiec 26, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Tyle myslałem, co robić... Tyle zastanawiałem się, co zrobić, by dział Celestii był równie piękny, jak inne. I sprowadziło się to do waszych trollestii i molestii. Dlatego nic tu nie robię. Bo wiem, że WSZYSCY prędzej czy później zrobią sobie z tego jaja (o ile w ogóle zauważą.) W dziale są dwie zabawy - martwe, bo zbyt długo nie odwiedzane. Tak długo czekałem na wypowiedzi, że w końcu przestałem wierzyć. Nie wiem, co mam robić. Prawdopodobnie nic się zrobić nie da. Jutro spróbuję inną grę - pomysł Lemuura. Gra polega na pomocy księżniczce Celestii w rozwiązywaniu sporów - czysty sąd. Ciekawi mnie, ile bedzie "on the moon"... W najgorszym przypadku, dział będzie stał na zapytajach... I na tym się skończy. Ciężko jest pomóc komuś, kogo się podziwia, podczas, gdy wszyscy inni tego kogoś nienawidzą/nie szanują/wyśmiewają. I ja już wiary na poprawę sytuacji nie mam. Wielki Avatar Tarreth. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Uczestniczenie w sądach, pomaganie Celestii w osądach... Brzmi dość ciekawie, z pewnością wezmę udział w tejże zabawie. Jak wiadomo ja tam do Celestii nic złego nie mam, jestem za powstaniem takiego tematu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Lipiec 14, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2012 Po długim namyśle nad tą zabawą (nie, nie olałem i nie zapomniałem o tym), stwierdziłem, że to by nie zdało egzaminu. Ciężko wymyślić sensowne i dość skomplikowane sprawy, które jednocześnie nie byłyby... ani banalne, ani wręcz niemożliwe. Poza tym nie chcę prowadzić polityki zabaw. Chce działać na innym planie, tylko nie wiem, co by się nadawało. Może macie jakieś tematyczne pomysły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 Księżniczka zaprasza do siebie/idzie w odwiedziny do Ponyville/Cloudsdale/do innych państw, miast, albo coś. I ew. pomaga, załatwia swoje i Equestrii (albo zależnie od sytuacji) sprawy. Albo dziki pomysł wzięty się z poturbowanego Warmena: Księżniczka Celestia dostała magicznym sposobem komputer. Spodobały jej się gry. I teraz chce grać z bronymi Polegałoby to na tym, że raz na jakiś czas, Tarr wybierałby kogoś, kto chciałby pograć w jakąś grę z Księżniczką, i jednocześnie 'był nią' podczas gry. (Celestia i Luna razem z nami w Diablo 3 ) Cóż wasze duszyczki sądzą o tym? Co o tym sądzi Tarr? Albo pisanie listów do Księżniczki i palenie ich razem z całym domem, jak Spike. Tak czy inaczej możnaby to podpiąć pod zabawy D: Albo Tarr jako Księżniczka (xD) zaszczycałby nas swą obecnością na chatach, czy coś i rozmawiał. Zwyczajowa, albo niezwykła wizyta wśród poddanych. Pomysłów pewnie jeszcze trochę znajdę, ale co za dużo to niezdrowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts