SolarIsEpic Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 pomyślał i zaczął znów się zastanawiać czym jest przyjaźń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Może jeszcze się przygotowują? - zapytała klaczka. Starała się za wszelką cenę ukryć swój zez, ale niedawno ścięta grzywka jej na to nie pozwalała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Animal przez cały czas milczała, skupiała swój wzrok w głąb lasu. Oby nic jej się nie stało. Myślała ciągle patrząc na las. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Green Flame była jeszcze bardziej zirytowana. Usłyszała szpety jednego z kucyków. Na chwile przeniosła wzrok na małą klaczkę. -Pokemono...-Odparła ze zdziwieniem-Czy ty przypadkiem...nie masz....zeza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Atlantis podszedł do animal. Animal nic ci nie jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Zobaczyła, że podchodzi do niej Atlantis i zadaje pytanie. - W porządku, ale trochę się martwię o moją przyjaciółkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Animal , ja też wiem co to znaczy, mój przyjaciel służył w gwardii księżniczki celestii.Od momentu w którym canterlot został zaatakowany nic o nim nie wiem. Mój przyjaciel chce się z tobą przywitać oto on: Mały smok odwrócił się w stronę animal i powiedział:cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Grim lekko znudzony wpatrywał się w ścianę. Po chwili naszła go pewna myśl. Wychylił się przez otwarte drzwi. - Ej, dysponuje ktoś nadprogramową butelką, lub dwiema, cydru? - zapytał z nadzieją w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Usłyszała głos Green Flame i się zarumieniła ze wstydu. - Umm... No... Tak... - ponownie spróbowała zakryć oczy, ale jej grzywaka była za krótka, by zakryć zezujące na boki oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 NO JESZCZE CYDRU IM SIĘ ZACHCIAŁO!!!! Oj...czy ja to powiedziałem głośno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Przepraszam, że musieliście tyle czekać. - Rzekł Magic wychodząc na dwór. Mam nadzieję, że czas wam mija miło... To mogą być nasze ostatnie pogodne chwile. - powiedział ze smutkiem ogier. Zwykle był optymistą, ale tym razem podchodził należycie do tej niebezpiecznej wyprawy. Wiedział, iż przyszłość może nie być kolorowa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakelin Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 O magii wiem niedużo. Może i jestem zdolna rzucić jakieś lepsze zaklęcie ale szybko się męczę. Dostałem tę księgę od Twilight abym mogła dowiedzieć się więcej o magii i zaklęciach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Co widzisz w tym pogodnego? Muszę użerać się z bandą pyszałków. I cydru nie ma. - zauważył Grim, wywracając oczami. Nie dał się wciągnąć w jałową kłótnię. - Ostatnie pogodne chwile miałem jeszcze w Stalliongradzie, przeszło miesiąc temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upcoming Hope Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Chciałam was przeprosić, że musieliście tyle czekać-Powiedziała Dragon Hoof- lecz musiałam jeszcze czymś się zająć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Hej nie ma się co wstydzić - powiedziała uspokajająco do Pokemony -Magic nie wiem czy to są ostatnie pogodne chwile-odparła Green-może wydarzy się coś ciekawego podczas tej podróży, kto wie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Atlantis odwrócił się na chwile do dakelina i powiedział : Ja zaś byłem na ostatnim roku akademii magi w canterlot i władam sprawnie zaawansowaną magią . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Um... witaj mały. Widziałam już wiele razy smoki i nawet jednego młodego. Powiedziała Animal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Grim, moja ciotka mówiła mi o takich jak ty. Ze względu na swoje zdolności do marudzenia, gdy nie siedzą oglądając mecz z kuflem cydru, nazywani są Polakami. - Magic podszedł do Green, która zdawała się dowodzić resztą. Postanowiliście już coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Ja jestem Trevis a ty jak się nazywasz z radością mały smok do kucyka stojącego obok atlantisa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Dzięki że raczyłaś przyjść.Ten pan chciał cydru. powiedział MT ozięble Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Uch, jakie te bachory ostatnio pyskate. Bynajmniej oglądam telewizję z cydrem w kopytach. Zasuwam w polu od rana do wieczora pracując na utrzymanie siebie i takich darmozjadów jak ty. Doceń to. - zimno rzucił Grim, mierząc jednorożca spojrzeniem stalowoszarych oczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Wśród wszechogarniającego hałasu rozmów na przeróżne tematy Fearless Storm wyszedł na zewnątrz, aby otrzymać finalną odpowiedź o zamiarach drużyny. Natomiast Zecora podała Alice fiolkę z zielonym płynem z jej półki. -To jest eliksir wzmacniający wolę, użyj go w chwili zwątpienia, bądź lęku, ma również pewne właściwości antymagiczne.- Powiedziała zebra wręczając wywar. (przepraszam za brak rymów u Zecory, ale nie jestem zbyt dobrym poetą, a chciałem uniknąć wieloznaczności i niezrozumienia) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Miło mi Ciebie poznać Trevis, ja mam na imię Animal Heart, ale proszę mów mi po prostu Animal.Odpowiedziała na pytanie małego smoka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 DO mnie to było Grimm? powiedział zły a jego róg lekko się zaczoł palić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts