Gubryś Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 bylem już w 3 Tesco i Auchanie w realu były same puste opakowania, tylko 4 figurki i żadna nie jest postacią występującą w serialu jutro wbije do 4 Tesco i jeszcze jednego Auchana może będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 gdzie można dostać nierozpakowane BB w Gdyni i okolicach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Sierpień 4, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2012 Carrefour mają niebieskie BBagi po 9,99. tesco ma podobno 3cią falę. ale chyba coś jest nie tak z numeracją. tak przynajmniej słyszałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Niestety nie coś z numeracją, a to 2. fala, ale mi powiedzieli, że 3-cia i tak sprawdzałem xD BTW - ktoś chce glittering AJ? sprzedam ze stratą za 10 zł Jak nie to pójdzie na prezent dla very special pegasis :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 A to nie jest tak, że 5. fala europejskich blind bagów (z alicornami) jest tak naprawdę 6. falą? Coś o tym wspominali na EQD. A, i w Carrefourze widziałem figurki z blindbagów w blisterach za 13,99. Była cała Mane6. Nie wiem, czy w innych też są. Ja za taką cenę sobie odpuściłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 ja tylko znalazłem u mnie w Realu (to trójmiasto jest chyba jakieś ubogie w zasoby) ostatnio zapytałem się w realu kiedy przychodzą dostawy i odpowiedzieli mi że codziennie pomyślałem sobie, że jak pracownik widzi opakowania to nie zapisuję, że tego nie ma więc włożyłem wszystkie opakowania do innego pudełka z tyłu i włożyłem pod regał z pościelą i zostawiłem pusty karton na widoku wtedy pewnie rusza dupę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 A gdzie można kupić Blind bagi z wglądem na zawartość i jaką maja cenę Bo nigdzie nie mogę znaleźć, a słyszałem, że te z wglądem są tańsze i sądzę, ze bardziej opłaca się je kupować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BanditGC Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Z wglądem to są chyba tylko pudełkowe, które widziałem za 15 zł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Hehe ja mieszkam w małej miejscowości a jakoś można je dostać w kosmetycznym xD (Wiem, bo moja siostra dostała złotą Applejack ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MathRaven Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Blindbagi na widoku, w takich pudełeczkach widziałem tylko w Realu i czymś, co się zwało w moim mieście Savia (aktualnie już Tesco, wtedy też, tylko pod inną nazwą). Były to pudełeczka, które kosztowały 6,50 (!!!), w środku zawierały ulotkę i figurkę kucyka. Nie było tylko karty. Wada? Do kupienia były tylko Twilight, Rarity, Pinkie, Rainbow i AJ. Zabrakło Fluttershy oraz innych, blindbagowych kucyków. Reszta u mnie dostępna w Realu (Wave 2) i Smyku (Wave 3 i 4, a pewnie niedługo nowa 5). W Realu po 10zł, Smyk - 13. Podobno można je dostać też w Rossmanie, ale tylko blindbagi. Tych w pudełeczku, widocznych już od dawna nie widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Dzisiaj kupiłem dwa w Bolesławieckim Carrefourze. Otworzyli właśnie nowe pudełko Standardowa dosyć cena - 9,99zł Była też RD w pudełeczku, ale nie rzuciłem okiem na cenę bo bardzo się śpieszyłem - a BB to mój priorytet. Dla zainteresowanych: Bolesławiec jest blisko: Legnica Chojnów ew. Jelenia Góra (W sumie 1,5h jazdy PKS) Carrefour jest przy ulicy Zgorzeleckiej, więc wystarczy kogoś ładnie zapytać a drogę wskaże. A jeśli ktoś planuje się tu wybrać po BB i nie wie jak trafić, to może do mnie napisać PW a zaprowadzę z PKS'u - oczywiście nie zawsze mam czas, bo jestem zalatany człek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 W Realach od 30go sierpnia blind bagi 3 w cenie 2. Wychodzi 8,66 za jeden jeśli się kupi 3 od razu. Inf nie powalająca, ale zawsze coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 A co powiecie na to!!! Derpy Hooves za 130 zl http://www.ebay.com/itm/MLP-FiM-My-Little-Pony-Friendship-is-Magic-DERPY-HOOVES-custom-blind-bag-/221114715481?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item337b76cd59 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Oj tam Derpy, patrzcie na RD i Spitfire! Tylko komu by się chciało tyle kasy wydawać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryuu Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Wrzucam tego posta, bo moze ktoś zainteresowany nowymi blind bagami przeszuka sieć i trafi tutaj. Mianowicie, gazetka Reala 30.08.-05.09.2012 oferuje nam cos bardzo ciekawego: https://skitch.com/sympathia/exhcy/hipermarket-real-gazetki-i-katalogi Zauważcie, że: a) box jest z Euro Wave III b) przykład figurek po lewej ukazuje nam Euro Wave IV Z nagłego przypływu radości, poszlam to sprawdzic i oczywiście nic nowego nie było, od pol roku maja w sprzedazy Euro Wave II. Napisałam zażalenie, do tego pani manager poszla ze mna to sprawdzic i było tak, jak mowiłam. No i nic nie wskórałam. Dlatego mówie, nie ma sie co spieszyc, kiedy zobaczycie kucyki w gazetce z Reala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 zajrzę jeszcze raz do Reala, a jak zobaczę znowu wszystkie rozpakowane i splądrowane to się ostro wk%*e Ja chce moją Pinkie Pie w wave 1 i 2 ma numer #1 w wave 3 ma numer #13 a wave 4 mi się zbytnio nie podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Mógłbyś podać linka z tymi wszystkimi seriami ? Wiesz dopiero teraz spojrzałem do tematu a sam mam 3 postaci już kupione . AJ. RD i Pinkie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Tutaj masz dokładny spis wszystkich serii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 no i zobaczyłem puste pudełka Wk@#$%&em się, sos z sajgonek mnie zalał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aerdhil Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Info z ostatniej chwili w Realu w Mysłowicach jest 8 nieotwartych pudełek drugiej fali i dwa otwarte wystawione na wejściu do działu zabawek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 W Tychach dominują blindbagi z Filly, a jak się trafi na MLP, to trzecia fala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 3 fala jest najlepsza i końcu znalazłem BB (25 kilosów od domu) narazie mam Carrot Top, ale jutro idę po więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torro Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Najlepsze w kupowaniu tego jest morda baby przy kasie co sie patrzy na Ciebie jak na UFO. A tak btf to macie gdzieś zdjęcie tych kodów do blind bagów żeby zgrać se na komórke i kupić takiego kuca jakiego sie chce ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 ja znalazłem numer z tyłu na górnej krawędzi opakowania na tym wystającym farfoclu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Tutaj masz dokładny spis wszystkich serii Szukajka nie gryzie, co najwyżej klawiaturę zużywa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts