Emronn Marvelous Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Cóż, człekiem biednym i zgnębionym przez ostrą pracę do 15 byłem, więc miałem prawo coś źle zrozumieć. Tak czy siak, źle nie chciałem. Mam więc nadzieję, że przynajmniej podana strona się przyda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Nie, podana strona się nie przyda, gdyż juz znalazłam dawno [o czym pisałam] inną, na której miałam ładnie napisane, jaki numerek ma każdy kucyk i jak odczytywać 5-cyfrowy kod na zgrzewie. I tylko o czytanie tego kodu mi chodziło. Ech. Dzięki w każdym razie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Październik 7, 2012 Autor Share Napisano Październik 7, 2012 ze śląskiego meet'a zostały mi 3 Lyry z piątej fali , jest ktoś chętny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Nie kupujcie Lyry z 5 fali. Wygląda gorzej niż ta z 3. Trust me, I'm her avatar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kredke Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Nie jest zła. Co do dostępności w Warszawie 5 fali. Powinny być w smykach (patrzcie uważnie - np w smyku przy M1 blindy są w trzech różnych miejscach w sklepie) Dodatkowo sprawdźcie sklepy zabawkowe - znalazłem (niemalże puste opakowanie, ale jednak) w nieco "zadupiastym" sklepie zabawkowym. W Smyku przy M1 ostatnio widziałem Lune. Księżniczki wykupiłem ja:P (jedne ja, drugie przemiła pani z którą dość długo rozmawiałem, trzecie później wyciągnąłem dla Ravebowa:). Bonusowe zdjęcie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Kredke ile za to dałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 tyle co za 3 blindy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kredke Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Kredke ile za to dałeś? Koszt to tyle, ile za trzy blindbagi. Czemuż miałoby kosztować więcej? Znając numery nie sposób się pomylić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 i łatwo je wymacać, jak zapomni się numeru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 http://mlpforums.com/topic/28074-spa-pony-set-finally-revealed/ czy ktoś wie gdzie mogę znaleźć blinda Zecory ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Październik 8, 2012 Autor Share Napisano Październik 8, 2012 wow wonderbolts, szkoda że przezroczyste. na razie musisz polegac na wujku z ameryki albo allegro , plotka była że w Karfura też znajdziesz ale jej nie potwierdzam. Solaris: ty mi tu klientów nie odstraszaj , bo jak się tego nie pozbędę to potem odechce mi się wam inne odsprzedawać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 http://mlpforums.com/topic/28074-spa-pony-set-finally-revealed/ czy ktoś wie gdzie mogę znaleźć blinda Zecory ?? Na ten moment sety nie są przeznaczone na sprzedaż do Polski. Miesiąc temu Rosjanie się pytali i otrzymali odpowiedź że sety trafią do Rosji i krajów arabskich (m.in. Katar, Kuwejt, Arabia Saudyjska). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Październik 8, 2012 Autor Share Napisano Październik 8, 2012 http://allegro.pl/listing.php/search?string=gilda+pony&category=0&sg=0 o, gilda jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 90 zł? o rly? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 90 zł za RD, Gildę i... skąd tam się Surprise wzięła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 poczekam, aż będzie w jakimś hipermarkecie, to wyjmę se Zecore, schowam do kieszeni, pójdę po frugo, kupię to frugo i pójdę do domu (żartuję, jak będę chciał tylko Zecore to pójdę do allegro) http://mlpg4.blogspot.com/ jak tak patrze na blind bagi 6 fali (niżej) to jeden z kuców przypomina mi Colgate Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 jak tak patrze na blind bagi 6 fali (niżej) to jeden z kuców przypomina mi Colgate Bo Minuette to oficjalne imię Colgate. W dodatku zrobili jej za ciemną grzywę ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Jeśli kogoś interesuje to od czwartku w Realu ma być promocja przy zakupie 3 figurek cena za jedną 8,66zł czy coś koło tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Październik 10, 2012 Autor Share Napisano Październik 10, 2012 Jeśli kogoś interesuje to od czwartku w Realu ma być promocja przy zakupie 3 figurek cena za jedną 8,66zł czy coś koło tego. znowu? serio mamy tej fali o wiele za dużo. ale dziwne, w gazetce jest fotka figurek 4tej fali... , albo to chochlik drukarski albo najgorszą falę dali w promocji XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Październik 14, 2012 Autor Share Napisano Październik 14, 2012 JEST NAWET LEPIEJ. W Realach można kupić 2 , 3 i 5tą falę po 13zł bez grosza. w dodatku do czwartku jest promocja kup 3 płać za 2. Yay. Phosiq , albo inny dziad z samochodem , potrzebuje was! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 We śnie można kupić za 2zł. http://mlppolska.pl/Watek-Sny-o-kucykach--2096?pid=167661#pid167661 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Październik 14, 2012 Autor Share Napisano Październik 14, 2012 We śnie? ja w Tesco kupowałem za 3zł. oprócz tego był tam mały synek z rodzicami który chciał brushable rainbow dash.... d'awww Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Październik 17, 2012 Autor Share Napisano Październik 17, 2012 jutro ostatnia okazja żeby kupić sobie blindy po 8.66 jeśli kupisz 3 , więc skorzystajcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Ej, za tyle to można kupić. Ale w mojej dziurze sprzedają tylko ziemniaki, bułeczki i chleb. Zamówienie z alledrogo nie opłaca się. Mówi się trudno EDIT. A jednak na Allegro można kupić za rozsądną cenę (gdy ostatnio sprawdzałem ceny zaczynały się od 40zł - cwaniaki zarabiały na przesyłce) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Październik 17, 2012 Autor Share Napisano Październik 17, 2012 ja też mogę czasami pomóc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts