eeyore Napisano Październik 31, 2012 Autor Share Napisano Październik 31, 2012 Tesco pozazdrościło realowi , i dało promocję kup 3 , płać za 2 , tylko że u nich jest raczej drogo więc wynosi to 9.99zł za sztukę , mają 5tą falę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 po wielu dniach p oszukiwania nawet u mnie w anglii znalazłem blind bagi. 5 fala odrazu chwyciłem 7 i paczek i trafiłem na Flutterke i Lyre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Ja pochodzę u siebie w mieście i może znajdę jakieś figurki,bo w sumie sam nie wiem czy u mnie jakieś są.A chciałbym chociaż jedną ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Polecam aukcje użytkownika eeyore (o ile w tej chwili jakieś ma) - szybka i przede wszystkim tania wysyłka. Sam kupiłem Lyrę i jestem bardzo zadowolony z transakcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 nie mam. ale nie znaczy ze nie mogę czegoś załatwić w ciągu tego weekendu. poza tym jestem rozczarowany pocztą.. wyżalę się tutaj: parę miechów temu odsprzedałem parę figurek pani ze stanów , fajnie było bo się udało , teraz mnie poprosiła o więcej , uzgodniliśmy wymianę , bo u nas 1sza fala to jak święty graal. niestety ani ja nie dostałem obiecanych figurek ani ona , i tak ze 100zł poszło się jeb... a boli mnie najbardziej to że mi też wysłała pudełko 1szej fali , które mi brakuje do kolekcji pudełek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Wie ktoś może gdzie w okolicach podlasia można kupić blind bagi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 kiedy będzie 6 fala w Polsce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Wie ktoś może gdzie w okolicach podlasia można kupić blind bagi? Jeśli jesteś z B-stoku to zrób rundę po galeriach, sklepach z zabawkami. Jeśli musisz dojechać daruj sobie i zamów na alledrogo. Co za różnica czy dopłacisz do biletu czy przesyłki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Po galeriach i sklepach z zabawkami mówisz? Nie jestem z Białegostoku ale w ok.godzinę mogę tam dojechać więc nie ma sprawy...z resztą miałam już sobie dawno kupić pewną grę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Nie daję ci absolutnie żadnej pewności, że cokolwiek znajdziesz. Przy okazji - ok, połazić można. A o galeriach wspominam tylko dlatego, że innych sklepów z takimi rzeczami nie znam (sam jestem z okolic B-stoku). Ale tak czy inaczej warto od czasu do czasu pogrzebać na allegro (z różnego badziewia po 70-100zł można wygrzebać blind bagi po ok 10zł) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Czy ja wiem,czy te allegro takie dobre.Często tam wkręcają niestety,osobiście wolałbym trochę pochodzić i znaleźć coś samemu ale jak kto woli.Mało napisałem,bo godzina robi swoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Allegro jest bezpieczne. Podstawa - przestrzegać kilku niby oczywistych zasad, które niestety wiele osób olewa (przykład "automaty" na gry Steam/Xbox Live za wyjątkowo niską cenę), ale to temat na inną rozmowę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Hej:) Dziś znalazłam dwa pudła BB 5 rzutu w Carrefour w Szczytnie (w-m). Domyślam się, że to tam nowość, bo kilka dni temu zakończyła się przebudowa sklepu i znacznie powiększono dział z zabawkami. Ach zapomniałam, cena 10 zł z groszami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Wie może ktoś gdzie je kupić na Woli? (Warszawa) W kwietniu je jeszcze widziałam w Auchanie ale już potem ich wogle nie widziałam :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Up, niestety ale ja w Warszawie dawno nie byłem więc nie pomogę.. Odnośnie blind bagów, to widziałem w pewnym sklepie i z chęcią bym kupił ale szkoda że to stara generacja jest. Ciekawe czy kiedyś będzie coś z nowej :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 aktualizacja sygnatury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Wie ktoś, gdzie je można kupić w okolicach Łańcuta? (woj. podkarpackie) Ewentualnie gdzieś w Rzeszowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Grudzień 4, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2012 Wie ktoś, gdzie je można kupić w okolicach Łańcuta? (woj. podkarpackie) Ewentualnie gdzieś w Rzeszowie. nie znam tych okolic , ale może macie gdzieś niedaleko małe Tesco albo Carrefour? 5ta fala się u mnie w takich sklepach pojawiła. warto spróbować u was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Dla wszystkich mieszkańców UK: Stwierdzam, że blindbagi i to czasem dość sporo można kupić w sieci sklepów Entertaimer. Umieszczam to info, bo sam ich długo szukałem (wiem, słabo, ale szukałem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 potwierdzam dostępność 3paków po 49.99zł paczka w Smyk'ach, jednakże dziś wigilia i może już je wszystkie wykupili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MEPiK Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 A ja zawsze kupuję wszystkie i mam zamiar mieć wszystkie ze wszystkich fali ^^ U mnie (Na Śląsku) są na pewno w Raciborzu w E Leclerc <-- czy jakoś tak ^^ oraz w Rybniku w TESCO ale były tam tylko 1 wave i to ze 4/5 sztuk Ale za to w Raciborzu w Leclercu jest wave 5 i to bardzo dużo W dziale dziecięcym było wczoraj jak kupowałem około 20/30 oraz obok kasy ze 25 Ja dopiero zacząłem je kupować i mam na razie RD, Trixie, Cadance, Lunę i Cynnamon Breeze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 wybacz , którą falę widziałeś w swoim tesco? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MEPiK Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Pierwszą ^^ a dlaczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 na pewno pierwsza? to ta z lily blossom i glitter pinkie, twilight i rd szukam pudła po 1szej fali , to bardzo dla mnie ważne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MEPiK Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Noo tak bo na podstawie tej strony i wyglądu saszetek stwierdzam iż jest to fala pierwsza WTF?! ---> () Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts