Sliver Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Sliver, to Ty nie jesteś strasznie złym clopperem? jestem rozczarowany "obraża". miało być "piętnuje", ale autorowi tekstu nie najlepiej to wyszło ja jestem przecież bardzo dobrym clopperem :> Przecież o to cała ta dyskusja niepotrzebna się rozchodzi, artykuł jest pomyłką, bo nie robi nic oprócz obrazy i rzucania bezpodstawnymi tekstami wyssanymi z palca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 miało być "piętnuje"' date=' ale autorowi tekstu nie najlepiej to wyszło [/quote'] Co to ma znaczyć? To fani clopów mają być napiętnowani? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 No, i jeszcze niech idą to zamkniętych rezerwatów ogrodzonych drutem kolczastym! D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 No, i jeszcze niech idą to zamkniętych rezerwatów ogrodzonych drutem kolczastym! D: Wiesz.....też miałem skojarzenie z Żydami w czasach 2 wojny w Gettach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Nie, nie liczy. Mamy inne pojęcia fandomu. Dla mnie fandom to ludzie sięgajacy po twórczość tworzoną przez fanów. Samo oglądanie MLP:FiM nie czyni nikogo bronies, bo wtedy musielibyśmy pegasis nazywać 5-latki, które są/były bezpośrednim targetem tego serialu. To,że ty masz inne pojecie na temat fandomu nie oznacza, że jest poprawne. Czyli według ciebie fandom to ludzie,którzy sięgają po twórczość fanów? A jak ktoś ogląda i bardzo lubi kreskówkę,jest bronym a nie lubi fandomu to co z nim? Po za tym nie znasz prawidłowej definicji słowa brony,to fan/fanka serialu, ale nie należąca go głównego targetu domniemanego. I jeśli dajecie taki artykuł o clopach i ich ,,złych fanach'' to by być sprawiedliwym, napiszcie coś o gridmarkach. W końcu nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie miłość jest lepszą alternatywą niż siekanie i krojenie na kawałki ,,żywych'' istot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Sttark, clopy to nie miłość (i nie mówię tu o artach saucy ) ale ok, widzę, wiesz lepiej i to w wielu sprawach, mogę Ci pogratulować tej zdolności BiP, a co. może mają być chwaleni? nie sądzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 A kim Ty jesteś, żeby to oceniać? I co bo lubią clopy to są gorsi? A fani mlp to co, też mają być chwaleni? Dorośli ludzie oglądający kucyki? "Gazeta hejtera", taki powinna nosić tytuł, ta Wasza gazeta! Ta eee "gazeta" szoruje swoim poziomem po dnie jak Titanic, albo jeszcze głębiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Brohoof to teraz Titanic co idzie na dno po zderzeniu z górą lodową - artykułem o clopach! Jak śmiesznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Brohoof to teraz Titanic co idzie na dno po zderzeniu z górą lodową - artykułem o clopach! Ale przynajmniej herbatka dobra. Skończmy te kłótnie i Off-Top. Jak dla mnie to wydanie jest tak na 6/10, byłbym na 8/10, ale jednak niektórych czytelników obrażacie. Mi to wisi, jak ktoś chce mnie nazywać dewiantem społecznym to jego sprawa, ale nie każdy clopper reaguje jak ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Myślę,że jakieś sprostowanie by raz na zawsze zakończyło sprawę, przeprosiny za użycie wiadomych słów itd. Wtedy wilk będzie syty i owca cała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 A kim Ty jesteś' date=' żeby to oceniać? I co bo lubią clopy to są gorsi? A fani mlp to co, też mają być chwaleni? Dorośli ludzie oglądający kucyki? "Gazeta hejtera", taki powinna nosić tytuł, ta Wasza gazeta! Ta eee "gazeta" szoruje swoim poziomem po dnie jak Titanic, albo jeszcze głębiej.[/quote'] człowiekiem. pewnie nie mam prawa by powiedzieć złe słowo na clopperów, bo oni przecież są święci tylko aureolek im brakuje ale ok, obrażaj nas dalej, pozwalam Niklas, pewnie tylko na to czekałeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 człowiekiem. pewnie nie mam prawa by powiedzieć złe słowo na clopperów' date=' bo oni przecież są święci tylko aureolek im brakuje ale ok, obrażaj nas dalej, pozwalam [/quote'] Tak jak Wy nas obrażacie? ps Hitler i Stalin to też byli ludzie...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Zastanawiam się, któż to może stać za tą całą kłótnią + zaczęliśmy od artykułu w gazetce, już rozmawiamy o żydach w obozach, Hitlerze i Stalinie xD GOOD! GOOD! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 jakie my? czy ja występuję w liczbie mnogiej? obraził Cię autor artykułu to do niego miej żal, a nie do mnie. poza tym reprezentujesz sobą na prawdę niski poziom skoro porównujesz mnie do Hitlera. Avan - Twoje ulubione tematy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 jakie my? czy ja występuję w liczbie mnogiej? obraził Cię autor artykułu to do niego miej żal, a nie do mnie. poza tym reprezentujesz sobą na prawdę niski poziom skoro porównujesz mnie do Hitlera. Raz nie porównuję, ale ok tak sobie to tłumacz..Dwa, autor sam nie dodał tego syfu do gazety chyba nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Hmm, jak to się mówi, dyskusja trwa do momentu, w którym ktoś wywali porównanie do Stalina/Hitlera jakie my? Bobule, jesteście złym obywatelem, karny jeżyk czeka :c A chodzi mu zapewne o autora i was, bo wpuściliście ten tekst Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiesta Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 clopy to nie miłość Zależy jakie clopy. Są cloparty, które ukazują kucyków okazujących sobie miłość. Nie mogę ich tutaj pokazać, bo byłoby to łamanie regulaminu. A jeżeli chodzi o clopfiki to zobacz sobie dzieła Crowley'a na FIMFiction.net. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Nie porównujesz. tylko robisz obrażające mnie aluzje. Poza tym, nie nazywaj tekstu syfem, bo na prawdę nie sądzę, byś był w stanie napisać coś lepszego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Actually, cokolwiek bez obrażania byłoby lepsze, ale co ja tam wiem - imma drurrp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Nie porównujesz. tylko robisz obrażające mnie aluzje. Poza tym, nie nazywaj tekstu syfem, bo na prawdę nie sądzę, byś był w stanie napisać coś lepszego Ty mnie też obrażasz i to prawie ciągle więc teraz Ty mi się tu nie unoś. ps Wszystko jest lepsze co nie obraża innych, więc to co tam jest, to syf. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 ciekawe gdzie i kiedy tym, że nie uznaję oglądania clopów za normalne ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Kłóćcie się dalej. *wyciąga popcorn* Może wymyślicie coś pożytecznego. *zajada popcorn* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 ciekawe gdzie i kiedy tym, że nie uznaję oglądania clopów za normalne ? No np. z tym "piętnowaniem" ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CruFox Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Hmm, jak to się mówi, dyskusja trwa do momentu, w którym ktoś wywali porównanie do Stalina/Hitlera Dokładniej, to idzie to tak: Wraz z trwaniem dyskusji w Internecie' date=' prawdopodobieństwo przyrównania czegoś lub kogoś do nazizmu bądź Hitlera dąży do 1[/quote'] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 no to chyba czegoś nie zrozumiałeś. Brohoof'a czytają osoby niemal dwa razy młodsze od Ciebie. więc raczej pisanie i zachwalanie clopartów nie wchodzi w grę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się