War Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Skyplot narzekał, więc używając swoich umiejętności ściśle tajnego pochodzenia, a także odrobiny woli, stworzyłem ten oto piękny dom dla samego Discorda. Masz, Skyplocie, nie smutaj :3 Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Jak wystroimy ten domek naszemu Discusiowi? Link do komentarza
War Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Zapytaj Skyplota, wszak to dla niego domek :3 Link do komentarza
War Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Skyplot boi się, że zaśmiecimy mu domek, więc proszę o pisanie przemyślanych postów, bez zbędnego smapu (yah, smapu), inaczej Discord zemści się na was okrutnie. Albo Skyplot się zemści! :O Urządzimy domek, pokażemy, że jesteśmy mili i fajni, a potem znikamy, niech się nacieszą samotnością :3 Ja podaruję stół Link do komentarza
RedSky Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Idealne szuflady. Krzesło do kompletu ze stołem I ta lampa. Ta lampa musi być. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Wystrój z zewnątrz : Wystój wnętrz : Super Wygoda Lub coś eleganckiego ale nadal z Chaosem : Link do komentarza
Shantee Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Tia, to ja mam tym razem odcinek Discorda z jego przyjaciółką Fluttershy - czyli Keep Calm and Flutter On: http://www.youtube.com/watch?v=-lUV8ewRPqI Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 TO ja może zaoferuje takie oto coś~ To jest Obrzydliwe~! Link do komentarza
Lisica Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 To ja też coś dodam. Link do komentarza
Kitsun Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Nowemu sąsiadowi daruję kurczaka =3 Link do komentarza
Martini963 Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Cóż. Trochę tego się znalazło. Mam dwie propozycje co do łóżek: Ten mi się strasznie podoba. A to to bardziej mogiła. No i jeszcze krzesło adekwatne do moich zainteresowań. Link do komentarza
Xinef Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 To ja może poleciłbym Discordowi postawić w kącie taki oto komputer: I oczywiście, jedyny słuszny system operacyjny: A jakby chciał posłuchać muzyki, to na pewno spodoba mu się taki sprzęt nagłaśniający: Jak zainstaluje u siebie takie nagłośnienie wielokanałowe, to Pinkie będzie chciała wszystkie imprezy u niego urządzać... zapewne Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 A po co Discordowi dziecko??? Sam zegar wystarczy Nie cytujemy obrazków ~Hayate Link do komentarza
Fire-Dash Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 To ja może dam jakiś zegar: I może jeszcze jakąś lampę ręcznej roboty: Link do komentarza
Pink Cell Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Ja mu dam narzędzia http://www.mazakzabawki.pl/data/include/cms/.product/1/8/7381/CIMG9050.JPG Link do komentarza
Zappter Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Dam też od siebie pisuar: xD Link do komentarza
Omega Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Tyle tutaj mebli a nikt nie pomyślał o garderobie Ja dam Discordowi "ręcznie" robione kapcie Link do komentarza
Recommended Posts