Amelia Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Lecąc przy balonie Light patrzyła czy nie zbliżają się changeliny aby ostrzec swoich przyjaciuł w pore jednak jak narazie nic nie było widać -DROGA WOLNA PRZYJACIELE!!-krzykneła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Patrzy na wszytkich siedzących w balonie. No to teraz można pogadać. Dakelin. Bardzo cię ta magia wyczerpała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakelin Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Tylko troszkę. Jestem w stanie siebie sama około pięć razy przeteleportować zanim będę wyczerpana. A z innymi? Nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Jeśli tego nie wiemy to uważaj. MT jak śmiga twoja mechaniczna zbroja? Myślę, że powinienem wam rozdać krótkofalówki tylko nie wiem komu się bardziej przyda komunikacja. Chcę ktoś poćwiczyć komunikowanie się myślami?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakelin Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Ja chciałabym spróbować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HappyHatter Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Miła propozycja, ale raczej się zdrzemnę. Obudźcie mnie jak będzie trzeba. Alice spróbowała się gdzieś rozłożyć i przykryć peleryną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 siadła na brzegu gondoli, machała kopytami i patrzała w tylko sobie znaną stronę- książki...- powiedziała z uśmiechem i przymknęła oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Dobrze. Najlepiej będzie jak się wyciszymy i się złapiemy za kopytka. Jestem jakby hostem, jeśli chodzi o taką rozmowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Ruby po krótkiej drzemce, spoglądała w stronę Canterlotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amelia Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Lecimy i lecimy do Canterlotu. Widoki są coraz piękniejsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Zbliżamy się do Canterlotu, a co potem? Jak się dostaniemy do biblioteki niezauważeni? Ma może ktoś pomysł? Westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakelin Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Mogę spróbować się przeteleportować z kimś ale nie wiem czy się uda. Poza tym kto chciałby iść ze mną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Po chwili zastanowienieNajlepiej ktoś kto zna się na trudnych zaklęciach, lub w miarę jakieś pojęcie o nich ma. Księżniczka Luna kiedyś mi wspominała o takiej książce, podobno jest tak schowana, że tylko pewne zaklęcie ją może odkryć. Być może to tam jest owe zaklęcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Najlepiej byłoby się przeteleportować. Myślę, że i tak zostaniemy zauważeni, więc należy coś zrobić jeśli tak się stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 pyr,pyr,pyr... Hej to ja! Wróciłem! powiedział MT podlatując do balonu na swoich metalowych skrzydłach Poproszę miejsce w balonie bo nie chce ryzykować zepsucia się skrzydeł kiedy jestem ponad 20m. nad ziemią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 W balonie jest tyle miejsca, że starczy na 15 kucyków. Co do teleportacji, ile z naszych jednorożców u mnie teleportacje? Ktoś musi zostać przy balonie, żeby go pilnować. Nawet wiem kto to by mógł być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Nie będę pilnować balonu. Przykro mi ale balony są łatwopalne a ja używam głownie piromancji. I dzięki za miejsce powiedział MT i wleciał do balonu(przy tym uważając żeby jego skrzydła nie zrobiły w nim dziury) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amelia Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Wg mnie moglibyśmy się tam zakraś ć a nie zgubimy się dzięki mojemu talentowi XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Kochani musimy uzgodnić co i jak, plan, plan. Rozejrzała się po wszystkich, którzy byli w balonie. W balonie powinny zostać dwie osoby, dobrymi były by MoonlightStar i Shantee, która kieruje balonem.Chyba, że macie lepszy pomysł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 To dobry pomysł! Jednak możemy zacząć myśleć jak działać, dopiero gdy zobaczymy jak to wygląda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Jesteśmy już prawie na miejscu. Trzeba znaleźć spokojne miejsce do lądowania, Shantee Ty się na tym lepiej znasz. Rozejrzała się dokoła, chwilkę się zamyśliła.Ktoś musi wybadać drogę do zamku.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Hmm... Mimo, iż znam się na balonie, też chciałabym pójść do biblioteki. Nie bardzo znam się walką, by potem obronić balon. Najlepiej, by ktoś, kto miałby zostać, byłby kucem ziemskim lub nudzącym się pegazem. Co do lądowania, rozejrzę się. - Powiedziała, tak uczyniła, patrząc na widoki w dole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Jak znajdzie się ktoś kto u mnie kierować balonem, to proszę bardzo. Ja nie potrafię, walczyć także kierować balonem nie potrafię. Ruby już miała dosyć czekania i niecierpliwie powiedziałaAch nie chcę już mi się nawet myśleć. Ja wylatuję, rubcie co chcecie, lecę do zamku, się rozejrzeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HappyHatter Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Raczej marny ze mnie wojownik, idę do biblioteki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 emm Jest ciemno i raczej nikt nas nie zauważy, pójdę do biblioteki na wszelki wypadek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts