Jump to content

W poszukiwaniu harmonii - [zabawa] sesja RPG (Drużyna idąca do biblioteki)

kapi
 Share

Recommended Posts

Jeśli tego nie wiemy to uważaj. MT jak śmiga twoja mechaniczna zbroja? Myślę, że powinienem wam rozdać krótkofalówki tylko nie wiem komu się bardziej przyda komunikacja. Chcę ktoś poćwiczyć komunikowanie się myślami??

Po chwili zastanowienieNajlepiej ktoś kto zna się na trudnych zaklęciach, lub w miarę jakieś pojęcie o nich ma. Księżniczka Luna kiedyś mi wspominała o takiej książce, podobno jest tak schowana, że tylko pewne zaklęcie ją może odkryć. Być może to tam jest owe zaklęcie?

Kochani musimy uzgodnić co i jak, plan, plan. Rozejrzała się po wszystkich, którzy byli w balonie. W balonie powinny zostać dwie osoby, dobrymi były by MoonlightStar i Shantee, która kieruje balonem.Chyba, że macie lepszy pomysł?

- Hmm... Mimo, iż znam się na balonie, też chciałabym pójść do biblioteki. Nie bardzo znam się walką, by potem obronić balon. Najlepiej, by ktoś, kto miałby zostać, byłby kucem ziemskim lub nudzącym się pegazem. Co do lądowania, rozejrzę się. - Powiedziała, tak uczyniła, patrząc na widoki w dole.

Jak znajdzie się ktoś kto u mnie kierować balonem, to proszę bardzo. Ja nie potrafię, walczyć także kierować balonem nie potrafię. Ruby już miała dosyć czekania i niecierpliwie powiedziałaAch nie chcę już mi się nawet myśleć. Ja wylatuję, rubcie co chcecie, lecę do zamku, się rozejrzeć.

Share

• Create New...