KochamChemie Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Avana, chcemy Avana!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Ja ze swojej strony proponuje osoby spoza ekipy: Katherine, Mrs.Octavię, zukori, PtPl, KochamChemie, Turoń... dużo jest osób ciekawych, a które jednocześnie nie maja kolorka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Głosuję na: Arjen, Bellamina (kolejność alfabetyczna) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Proponujcie kogo chcecie a my się postaramy je przeprowadzić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Proponujcie kogo chcecie a my się postaramy je przeprowadzić Ja proponuję Jacka Gmocha. A jak nie to Arjena/Xyzia/Avana/MaxyBlacka/wszystkich jednocześnie. Ale tak najbardziej to Arjena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Ja proponuję Jacka Gmocha. A jak nie to Arjena/Xyzia/Avana/MaxyBlacka/wszystkich jednocześnie. Ale tak najbardziej to Arjena. Obawiam się, że Maxy nie będzie chciał się wypowiedzieć w naszym radiu. Ma bardzo wielki żal do właściciela (tj mnie). Nawet nie wiem o co, ale cóż... I jeszcze, skąd my Ci Jacka wytrzaśniemy? Ja osobiście zastanawiam się nad Tarrethem i naszymi Czerwonymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Avan i wywiad pełen rasizmu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Oprócz Ślimaka, Majora i Sashy Grey nikt mi do głowy nie przychodzi... Oczywiście Skyplot i Siper nadal aktualni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Propozycję osób na kolejne wywiady: - Mwerec - Mystheria (22,24,69) - Miskof (Misiek200m/n) Bardo bym prosił o rozpatrzenie tych propozycji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Haha no Avana to z chęcią bym posłuchał D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 W następnym wywiadzie chciałbym usłyszeć bobula, z którym również możliwa jest rozmowa na ciekawe tematy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Z chęcią bym również posłuchał kogoś z normalnych użytkowników, dajmy na to: Katherina, AdanorPL, BiP, Melly, Sabina i ktoś by się jeszcze znalazł. Chyba że rozmawiacie tylko z osobami które mają kolorki, to wtedy inna sprawa Możemy zaprosić każdego użytkownika. Jego/jej pozycja na forum nie ma tu najmniejszego znaczenia. ~Dec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Celestora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Zegarmistrz Dżem Albo Neon ( ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 O, albo zróbcie starcie Arjen vs Tarreth- chętnie poznam ich zdania na różne tematy. Kto wie, może faktycznie są jak dzień i noc? To chyba da się załatwić ~Dec Ankieta ideologiczna? Brzmi super, ale zdziwiłbym się jakby wiele osób to zaciekawiło xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 To ja zaproponuję Panią Regent Bellaminę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Melly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Przykro mi ale ja nie używam głosu... To może pora zacząć? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Może też Myhell, by wystąpił xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 A czemu niby nie jest proste? Mikrofon za 5zł i jedziesz A są ciekawsi ode mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Ja bym była za Jakimś Lukinerem lub Yargolkiem Byłabyś? ~Dec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 BiP, Avanę, Cynkus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Może BiB, Myhell i np. Torronto. Takie jest moje zdanie czy głosowanie..? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Z chęcią bym również posłuchał kogoś z normalnych użytkowników, dajmy na to: Katherina, AdanorPL, BiP, Melly, Sabina i ktoś by się jeszcze znalazł. Chyba że rozmawiacie tylko z osobami które mają kolorki, to wtedy inna sprawa Nie chcę, dziwnie brzmię przez mikrofon i w ogóle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Still za mało tutaj Avana! AVAN, AVAN, AVAN! Dawać go do wywiadu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts