MasterBezi Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Tylko pamiętaj Orkowie to i tak cioty przy IMPERIALNYCH. Nie tylko przy Imperialnych, oj nie tylko. Ten fanfic dowodzi, że orkowie to nawet cioty przy tak delikatnym i nieśmiałym kucyku jakim jest Fluttershy Orkowie chrupią imperialnych na śniadanie. Oj mojego regimentu tak łatwo nie chrupią :D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Na obiad i kolacje też . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Nie tylko przy Imperialnych' date=' oj nie tylko. Ten fanfic dowodzi, że orkowie to nawet cioty przy tak delikatnym i nieśmiałym kucyku jakim jest Fluttershy [/quote'] Delikatny? Nieśmiały? Powiedz to Pewnemu smokowi Fluttershy jak się zaweźmie to twarda bestia jest. A skoro orkowie to takie cioty to dlaczego Imperium ich nie wykopało jeszcze ze swoich planet? *ekh*Armageddon*ekh* Orkses iz da best dat why! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Pisz tego fika :rainrage: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Update! Fluttershy postanawia wziąć sprawy we własne Kopyta . Pisz tego fika Rainbow Rage Proszę nie róbcie mi krzywdy, będę współpracował! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Łiii... znaczy WAAAGH, nowy rozdział! Jest dobrze, szefie. Wprawdzie brakuje kilku przecinków, ale to drobiazg. Oby tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Zaczynam czytać. Ty być dobry orkofy chłopak. Ty pisać dalej to papierzaste cuś!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Genialne:lol: Pisz dalej, błagam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Dobry rozdział uśmiałem się: "To co chciałbyś teraz robić? -Yyyyyyy... - Podrapał się po głowie. -No pójść komuś wpiepszyć. - Wzruszył ramionami z miną mówiącą “A co innego można robić?” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Haha ^_^ Genialne , czego to autorzy nie wymyślą Wszystko wpuszczają do tej Equestrii xD Można się uśmiać przy tym ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Haha ^_^ Genialne , czego to autorzy nie wymyślą Wszystko wpuszczają do tej Equestrii xD Można się uśmiać przy tym ;> Jak tak dalej pójdzie to Celestia z Luną wizy wprowadzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Pisz ty kolejny rozdział, ale już :rainrage: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Pisz ty kolejny rozdział' date=' ale już Rainbow Rage[/quote'] Nie naciskaj tak na mnie bo się w sobie zamknę xD Napomknę jeszcze tylko, że jaja to dopiero się zaczną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Świetny fanfic. Nie ma niepożądanych błędów(lub są doskonale zakamuflowane), a te pożądane są na przyzwoitym poziomie. Humor powala, kilka razy wybuchnąłem niekontrolowanum śmiechem. Czekam na więcej, hur hur hur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Jak długo ci zajmie napisanie kolejnego rozdziału? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Genialne... Jestem pełen podziwu dla wyobraźni autora. Jesteś da best (NIEÉ! OŔKEZ IS DA BEST!). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Jak długo ci zajmie napisanie kolejnego rozdziału? Święta na szczęście już się skończyły więc powinno mi pójść szybciej niż ostatnio. Stawiam na jakieś 4 dni, plus minus dzień lub dwa. Genialne... Jestem pełen podziwu dla wyobraźni autora. Jesteś da best (NIEÉ! OŔKEZ IS DA BEST!). ŁAAAAAAAA!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Mam nadzieje że jutro będę mógł przeczytać kolejny rozdział. Bo jak nie :rainrage: . A będzie coś w tym stylu że Warkot będzie bronił kucyków przed innymi orkami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Mam nadzieje że jutro będę mógł przeczytać kolejny rozdział. Bo jak nie Rainbow Rage . A będzie coś w tym stylu że Warkot będzie bronił kucyków przed innymi orkami? All behold the might of the Rainbow Rage! Tu od razu mogę dać stanowcze nie. Nie będzie orkowej inwazji na Equestrię ani nic w tym stylu. Poza kilkoma poważniejszymi momentami ten fik będzie lekki i przyjemny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Tak się napalałem na kolejny rozdział a tu ZONK! link nie działa o co chodzi ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Tak się napalałem na kolejny rozdział a tu ZONK! link nie działa o co chodzi ?? Yyy? No nie wiem, u mnie wszystko działa. Tam widzę że ludzie przeglądają to. Ale wyrzuca że adres niewłaściwy czy co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Pojawia się okno ale nie ma tekstu trololo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Musisz być zalogowany, a jak nie to Gryzzli musi udostępnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Problem w tym, że wszystko jest udostępnione dla osób niezalogowanych, link powinien wystarczyć. : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jabcok Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Szybciej z nowym rozdziałem. Ile mam czekać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się