Rainbow Wave Napisano Kwiecień 29, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Ok. Mówiłem wcześniej o nowej postaci, która nadejdzie w przyszłych rozdziałach. Zmara, masz wiele ciekawych pomysłów, ale dla Snowa zaplanowałem coś innego. Aha, te oczka to po prostu... Ukazują kiedy "świr" przejmuje nad nim kontrolę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Ale Sonic to właściwie miły kucyk jest... Jak każdy morderca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Ale Sonic to właściwie miły kucyk jest... Jak każdy morderca *Pie Killer lubi to* 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 29, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2013 *Wave lubi Pie Killera* A więc... Może, MOŻE udostępnimy wam sceny usunięte z dotychczasowych rozdziałów. Dlaczego? WYNIKI ANKIETY - LOL. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 *Wave lubi Pie Killera* A więc... Może, MOŻE udostępnimy wam sceny usunięte z dotychczasowych rozdziałów. Dlaczego? WYNIKI ANKIETY - LOL. Taaak ! My chcemy ! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Wiesz co... Oni tego nie przetrawią! xD Tego co ty i ja pisaliśmy... Jezu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffner Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Bardzo lubię tego Fica i chętnie zobaczę co się dzieje za kulisami .O mnie się nie martw ja sobie rade dam ... wszystko przetrawię . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Haha! Tego jednak nie... Pytanie czy Dolar na takie coś pozwoli xD Czy trzeba będzie nowy dział zakładać specjalnie dla nas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffner Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Jak ładnie się poprosi to wszystko można . Zawsze można zrobić słodkie oczka . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Na to słodkie oczka nie podziałają xD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffner Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 No tak przecież to komputer oczu nie widać . To czemu większość ( może wszyscy) łakniemy tej krwi ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raveler Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Na wszelki wypadek, gdyby na serio udostępnili sceny usunięte: Nie miałem z tym nic wspólnego. Wszystko zostało napisane przez Wave'a i Lisa, więc spodziewajcie się niespodziewanego(czyli WIELU clopów ). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Clop/gore? Dolar na pewno nie pozwoli na umieszczenie tego tutaj - byście musieli co najwyżej zrobić odpowiedni temat w MLN. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 29, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Tyyylko Clop Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Na pewno ci się spodoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 29, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2013 SCENY USUNIĘTE... OFICJALNIE OPUBLIKOWANE! Są w MLS. UWAGA! Przed przeczytaniem skontaktuj się z psychiatrą, bądź w ogóle nie czytaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Lepiej zrób jak ja i nie czytaj. Wystarczyło jak kiedyś zobaczyłem zalążek tych głupot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Wave, ja wiem, co oznaczają różne kolory oczu... Aż tak tępy nie jestem. Cieszę się, że jestem doceniony, jako komentator i wchodzisz w rozmowy z mą osobą. Aczkolwiek wiedz, że jeśli nie będziecie mieli pomysłów, jak związać fabułę, jaki dać charakter, czy ogólnie będę mógł w czymś pomóc, to uderzaj do mnie. Nawet się wtedy nie zastanawiaj, bo ja zawsze chętny do pomocy. Oczywiście tylko w ostateczności! Wolę czytać prace innych. Dziękuję, przepraszam, pozdrawiam i życzę Miłego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Ciekawe, że wszystkich pociągają sceny usunięte. Sami sadyści... abo wariaci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Czytają tego fica, bo chcą wiedzieć kiedy będą Sceny Usunięte. A skoro już wyszły, to nikt tego nie będzie czytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Czytają tego fica, bo chcą wiedzieć kiedy będą Sceny Usunięte. A skoro już wyszły, to nikt tego nie będzie czytał. Zakład? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Nie chce nic zdradzać... Ale zbliżamy się do końca... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Nie chce nic zdradzać... Ale zbliżamy się do końca...Dawajta następny rozdział. Tylko mam nadzieje że nie zrobicie ze Snowa jednak miłego kucyka na koniec. Najlepiej by było jakby zapierdzielił Dash albo Biga, albo oboje xDBo tak prawdę mówiąc, to tylko dla niego czytam te fanfiction, główny bohater jest nudny jak flaki z olejem, opisy też są słabe i nieskładne. Ale Snow wszystko nadrabia xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Dawajta następny rozdział. Bo tak prawdę mówiąc, to tylko dla niego czytam te fanfiction, główny bohater jest nudny jak flaki z olejem, opisy też są słabe i nieskładne. Ale Snow wszystko nadrabia xD Snow nie jest głównym bohaterem? Dobrze wiedzieć... Podpiszę się pod dawajta nowy rozdział. Ps. Big nie jest nudny ("zerżnij jak chcesz") Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Uu skoro moja postac jest az tak gowniana.. Ok w nastepnym rozdziale bedzie jej smierc. Ale nie wiem jak dalej sie akcja potoczy. Aha smierc Biga juz dawno napisalem ale wav poprosil abym zostal. A staralem sie dobrze pisac coz... Pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts