Reguś Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Zabaw polega na tym żebyście napisali co byście zrobili z swoim świadomym śnie. Od niedawna zacząłem się tym interesować. Mówią że w świadomym śnie da się zrobić wszystko. Dla tych którzy nie wiedzą co to świadomy sen daje oto ten link: klik Więc ja zaczne. Gdybym miał świadomy sen to bym... heh i co tu zrobic? Przecierz wszystko można:ming:. Zmaterializował bym sobie komp z moim mózgiem zamiast dysku twardego i przeglądałbym pliki systemowe . Nie zdziwiłbym się gdyby znalazł folder o nazwie "przekleństwa" Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ja bym przeszedł do snu mojej dziewczyny. Estherenn nadchodzę!!! Link do komentarza
VileRaven Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 kontynułowała bym życie które toczę teraz z tym że była bym totalnie mocarna XD umiała bym czarną magię miała bym wielkie czarne skrzydła i była bym Wąpierzem >D mwhaha no totalnie bym rządziła to by było coś , a potem obaliła bym szatana i skazałabym go na wieczne męki po czym zeszła bym na ziemię by zawierać pakty z nędznymi śmiertelnikami po czym zabierała bym im duszę :9QuUw: i potrafiła bym przybierać postać kruka i w ogule wszystko co mocarne było by moje Link do komentarza
Yargolek Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Emmm... Lepiej nie będę pisał co tam robiłem. Tak robiłem, gdyż miałem je codziennie (do przedprzedwczoraj). Link do komentarza
Reguś Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Next... Zmieniłbym kolory drużyn w tf:ming: Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Hmm, pobył bym trochę shinigamim. Link do komentarza
TaiLow Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Przekroczyć barierę dźwięku :djTyy: Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ja bym wyśnił, że Mane 6 i Derpy (w ludzkich postaciach) są ścigane przez FBI i nagle wkraczam ja i rozwalam czarne terenówki FBI z BFG9000 Ale szkoda, że sam nie umiem świadomie śnić. Link do komentarza
Reguś Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Niewiem czy wogóle bede próbował tych metod. Jestem za leniwy na notowanie każdego snu w zeszycie ale spróbuje. Co next... Chciałbym umieć latac i dostac takiego kopa żeby zrobic x5 tęczowe bum. Ciekawe jakby wyglądał miasto po takim czymś. Widziałem co RD potrafi zrobic z podwójnym bum hehe ale zastanawia mnie jakby wyglądało 5x. Link do komentarza
izy97 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 nie chcecie wiedzieć. powiem że coś z władzą, rewolucją, equestrią, potęgą, nowoczesną bronią i fluttershy. nie, nie chcę zniszczyć equestrii. no dobra... za pomocą portalu teleportuję się do equestrii z bronią, staję się kucem, przejmuję kontrolę, obalam księżnicki, robię rewolucję, inwazja na gryfy, pomaganie fluttershy w ogródku, wiele głupot, staję się bohaterem narodowym i tak dalej... w czerwcu minie rok wymyślania... to już jest prawie jak świadomy sen... codziennie tak godzinkę przed spaniem. z takimi detalami jak spacer po parku (z fluttershy). tego nigdy nie powinienem pisać Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Treść mojego snu ocenzurowana, bo r34 Dziękuję za uwagę Link do komentarza
Reguś Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Treść mojego snu ocenzurowana, bo r34 Dziękuję za uwagę heh dobre. 1.To ja zrobiłbym to samo co na sygnie tylko że bombami atomowymi. 2.Krzycząc "This is Sparta" kopnąbym Celestie że by zleciała z tronu:lolface: Link do komentarza
Caduto Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Gdybym takowy stan był osiągalny dla mnie zapewne śnił bym o nieskończonej wiedzy. Byciu kimś równym bogu, stworzył bym własne uniwersum w którym bym dał racje bytu stworzeniom takim jak kuce, następnie dał bym mi rozum i wiedzę... i patrzył jak ich imperia rosną w siłę oraz dobrobyt, niekiedy wplatając swoją wizję losu ich świata tak żeby niebyło zbyt słodko... innymi słowy siał bym chaos i zniszczenie, poprzez wojny i kląski żywiołowe. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Obawiam się, że zrobiłbym to: Link do komentarza
FaithFire Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Spaliłbym kogoś na stosie! Najlepiej heretyka! Link do komentarza
izy97 Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Treść mojego snu ocenzurowana, bo r34 Dziękuję za uwagę nie czytaj! u mnie tak samo :-( ale nie tylko! tak jak już pisałem całość ma porządną fabułę oby nikt nigdy tego nie przeczytał Link do komentarza
Reguś Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Stworze FB4 Ciekawe jakby wyglądał tf2 na UE4. Link do komentarza
ShadowNote Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Zmieniłbym świat na lepsze miejsce, udałbym się na poszukiwanie swojej miłości a przede wszystkim przeprosił matkę i stał się lepszym człowiekiem Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Znalazła Losse i poszłybyśmy do świata Hetalii i byśmy zmolestowały wszystkie kraje~ Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Pewnie bym polatała ! Link do komentarza
Kadziorek Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 No, ja zastanawiałem się nad tym zagadnieniem od dawna, zanim zacząłem oglądać serial. I zanim zorientowałem się, że wywołanie świadomego snu nie jest wcale takie proste... Miałem wiele pomysłów, ale chyba starał bym się powtórzyć te najprzyjemniejsze, nieświadome sny, w których miałem wielką moc zmieniania świata. Link do komentarza
Flippyn Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Hmmm. wyśniłbym miasto słodkich zwierzątek z tree happy friends tylko w troche innym stylu (BARDZIEJ ANTHRO) przeciągnął Lumpiego przez wyżynarkę do ubrań, a potem zaprzyjaźnił się z flaky, a całą resztę zabił Link do komentarza
Pookhi Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Ja raz miałem taki sen i pamiętam tylko że walczyłem z zombie ....gołymi rękami. Link do komentarza
Recommended Posts