Skocz do zawartości

Wolny/a czy zajęty/a?

Paladyn Sonaty Dusk

Jesteście czy nie jesteście?  

359 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jesteście czy nie jesteście?

Recommended Posts

• 4 weeks later...
1.03.2016 at 14:31 SebastianRichCountryOwner napisał:

Są dużo lepsze rzeczy, które można po sobie zostawić, zamiast dzieci. Np. niejaki Pharōkh Balsārā‌, znany bardziej jako Freddie Mercury, nie miał dzieci, ale zostawił po sobie dużo cenniejsze dzieła, niż potomstwo. Stał się nieśmiertelny.

Jak mógł zostawić po sobie potomstwo? Był w związku z innym facetem.

27.04.2016 at 10:53 White Hood napisał:

Dziewczyna? Wolę pieniądze i rozwój. Po co mi ktoś kto będzie mnie ograniczał? (Powiedział człowiek czując smutek w sercu)

Skąd ja to znam...

Wracając: W związku, w związku z wolnością, którą cenię sobie nade wszystko.

godzinę temu Rainbow Guitar napisał:

Jak mógł zostawić po sobie potomstwo? Był w związku z innym facetem.

Nie dokładnie o to mi chodziło. Miałem na myśli to, że można po sobie zostawić np. dorobek muzyczny, który przerwa o wiele dłużej, niż dzieci i będzie z niego dużo więcej pożytku, niż z dzieciaka, który powiedzmy wyrośnie na kryminalistę, czy pijaka, to oczywiście taki skrajny przykład. Większość dzieci wyrasta raczej na wartościowych ludzi. Choć i tak perspektywa pozostawienia po sobie nieśmiertelnego arcydzieła wydaje się bardziej kusząca.

A tak poza tym, Freddie Mercury był wcześniej w związku z dziewczyną, tak słyszałem.

22 minuty temu SebastianRichCountryOwner napisał:

Nie dokładnie o to mi chodziło. Miałem na myśli to, że można po sobie zostawić np. dorobek muzyczny, który przerwa o wiele dłużej, niż dzieci i będzie z niego dużo więcej pożytku, niż z dzieciaka, który powiedzmy wyrośnie na kryminalistę, czy pijaka, to oczywiście taki skrajny przykład. Większość dzieci wyrasta raczej na wartościowych ludzi. Choć i tak perspektywa pozostawienia po sobie nieśmiertelnego arcydzieła wydaje się bardziej kusząca.

A tak poza tym, Freddie Mercury był wcześniej w związku z dziewczyną, tak słyszałem.

Wiem o co Ci chodziło. I ta, był w związku z dziewczyną, bo był biseksualistą. Kiedy ją zdradził, ona Go (mam dla niego szacunek, dlatego z wielkiej litery) rzuciła, ale i tak potem żyli w przyjaźni, a Freddie mówił, że to jego jedyna prawdziwa miłość i tylko jej może ufać. jakoś tak to było. Dobra, koniec, bo nam się mały Off-Top zrobił.

• +1 1

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...