Mates Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 39 minuty temu Hedward napisał: No cóż. Rozstałem się dzisiaj z dziewczyną. Współczuję. Ja byłem sam prawie pół roku, a mój związek (teraźniejszy) wyszedł kompletnie na spontanie Wierz w siebie i znajdziesz kogoś ziomuś Cytuj a nutkę wrzucam z dedykacją dla wszystkich singli! Pzdr! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Dzięki Mates, teraz to mi się już w 100% chce strzelić w łeb. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalski9 Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Dzień singla, to mój dzień Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 (edited) 9 godzin temu michalski9 napisał: Dzień singla, to mój dzień Poszedłbym się z tobą napić. Edited February 16, 2016 by WilkU 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalski9 Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 (edited) 4 godziny temu WilkU napisał: Poszedłbym się z tobą napić. Ja propozycji nie odrzucam, będzie jeszcze okazja Edited February 16, 2016 by michalski9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ukeź Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Mój aktualny status to: "W sumie to nie ogarniam, trzeba pogadać, chociaż to rujnuje moją opinię pedała." Czy coś w tym stylu, lel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smutny Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 od 17 lat samotnie, w sumie nie jest to tragedia dla takiego introwertyka jak ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 (edited) Jak tak się z boku na to wszystko patrzy, to te wszystkie romanse, starania i zamieszanie wokół tego, a jak jest już zdrada, to rozpacz wielka, to to takie śmieszne się wydaje. To śmieszne, że jakiś osobnik płci przeciwnej jest w stanie kogoś doprowadzić do rozpaczy, depresji. Są na tym świecie rzeczy bardziej interesujące, niż miłość z byle kim. Tak, jestem dość nieczuły i dobrze mi z tym. Edited February 22, 2016 by SebastianRichCountryOwner 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 @Up Ewidentnie, niczym wujek Stalin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Śmieszne jest to, jak wiele jest przy tym wszystkim napinki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ukeź Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 E tam, ale zakochanych hot trzynastek, które są w poważnych związkach to Ty nie rozumiesz, przecież ich miłość jest tru i w ogóle, depresja i cięcie się to nieodłączny element miłości! Nie znacie się! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selenium v.2 Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Dobra, może trochę odchodzę od tematu ale chyba niejeden zauważył pewną rzecz. Do czego zmierzam, temat związków, miłości jest wszędzie, przedewszystkim w muzyce, filmach, książkach, ogółem kulturze. Mniej jest np. o przyjaźni... Ale widocznie to się sprzedaje, w końcu niedawno temu Walentyki i tym podobne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 5 minut temu Selenium napisał: Ale widocznie to się sprzedaje, w końcu niedawno temu Walentyki i tym podobne... Selenium, pls... Że tylko wspomnę o biznesie pierścionków zaręczynowych, zwłaszcza w Stanach. BO KAŻDA MUSI MIEĆ PIERŚCIONEK Z DIAMENTEM WARTY TYLE, ILE DWA DOMY!!!11111111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpringHandy Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Szczęsliwie Wolny Bo już wiem jak boli gdy dziewczyna zdradza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 (edited) Trzeba odróżnić zauroczenie od prawdziwej miłości. Zauroczenie faza 1 - chcę z nim/nią być Zauroczenie faza 2 - będziemy zawsze, jesteś tym/tą jedynym/jedyną Zauroczenie faza 3 - to nie to co na początku Spoiler I tu na scenę wkracza - dosłownie - chemia. Przestają działać hormony szczęścia. Człowiek "trzeźwieje" (zauroczenie przypomina upicie się, serio) i zaczyna dostrzegać wady Zauroczenie faza 4 - zerwał/a ze mną Ale... Miłość faza 1 - wrócił/a do mnie, fajno Miłość faza 2 - i kolejna kłótnia Miłość faza 3 - nie wyobrażam sobie życia bez niej/jego. Bez względu na ilość kłótni, jego/jej wad, jest tym jedynym/jedyną - i to jest prawdziwa miłość Co do mnie... Nadal: "w związku z samotnością". Z jednej strony to lepiej, z drugiej fajnie byłoby mieć rodzinę. Tak, w moim wieku myśli się innymi kategoriami @SpringHandy Nic tak nie wk#ia dumnej z siebie panienki, która mówiąc "to koniec, bla bla bla..." usłyszy "spoko" (sprawdzone). Edited February 23, 2016 by Triste Cordis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpringHandy Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 9 minut temu Triste Cordis napisał: @SpringHandy Nic tak nie wk#ia dumnej z siebie panienki, która mówiąc "to koniec, bla bla bla..." usłyszy "spoko" (sprawdzone). No niestety jest wiele sposobów na załamanie człowieka no ale kurde z przyjacielem?(zdrada) tja w styczniu straciłem i przyjaciela i dziewczyne... teraz tylko mogę patrzeć jak się macają i wyobrażać sobie że w nich wjeżdza 18 tonowy tir 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siper Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Ciesz się, że wszystko wyszło na jaw teraz, a nie później kiedy wszystko rozwinęłoby się do czegoś bardzo poważnego jak np. małżeństwo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpringHandy Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 1 minutę temu Siper napisał: Ciesz się, że wszystko wyszło na jaw teraz, a nie później kiedy wszystko rozwinęłoby się do czegoś bardzo poważnego jak np. małżeństwo. Cieszę się i to bardzo,przynajmniej już wytrzeźwiałem...no ale fakt z jakią przepraszam s**ą miałem doczynienia daje chęć upieczenia z niej babeczek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ukeź Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Tak sobie myślę, czy tylko ja miałem kompletnie wywalone, jak była kiedyś ze mną zerwała, a nawet odczułem ulgę, tak samo z byłym? Chyba coś ze mną nie tak. Ale ogółem, co do sytuacji ze zdradą - w sumie serio, ciesz się, że wcześniej, a nie później. Przynajmniej wiadomo, że relacja bezsensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Nie obawiajcie się ludzie. Przewaga człowieka bez partnera, nad tym z partnerem jest taka, że jak w końcu wpadnie na kogoś kto naprawdę zrobi na niej wrażenie, to ten pierwszy ma o wiele lepszą pozycję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 (edited) 2/7/2014 at 22:47 Generalek napisał: Wow, zaczynam być hipsterem z tym swoim pragnieniem posiadania potomka. Z tymi samymi problemami z dziećmi może i racja, ale to najpewniejszy sposób, by zostawić po sobie coś na tym świecie oprócz pomnika na cmentarzu i aktu zgonu. Są dużo lepsze rzeczy, które można po sobie zostawić, zamiast dzieci. Np. niejaki Pharōkh Balsārā, znany bardziej jako Freddie Mercury, nie miał dzieci, ale zostawił po sobie dużo cenniejsze dzieła, niż potomstwo. Stał się nieśmiertelny. Pewnie do tego nie dorosłem, ale nie zupełnie nie odczuwam potrzeby posiadania potomstwa. Prawdę mówiąc, wyświadczył bym człowiekowi przysługę, oszczędzając mu cierpień na ziemskim padole. Nie byłoby mi przykro, gdybym nie miał syna lub córki z krwi i z kości. Bardziej interesowałaby mnie adopcja jakiejś sieroty, jeśli kiedyś dorosnę do czegoś takiego. Na szczęście mam też braci, z czego jeden z nich na pewno się doczeka potomstwa, więc o braku wnuków na szczęście nie będzie mowy w przypadku moich rodziców Edited March 2, 2016 by SebastianRichCountryOwner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arpegius Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 8 godzin temu SebastianRichCountryOwner napisał: Są dużo lepsze rzeczy, które można po sobie zostawić, zamiast dzieci. Np. niejaki Pharōkh Balsārā, znany bardziej jako Freddie Mercury, nie miał dzieci, ale zostawił po sobie dużo cenniejsze dzieła, niż potomstwo. Stał się nieśmiertelny. Mimo wszystko jednak prościej zostawić po sobie potomka. 8 godzin temu SebastianRichCountryOwner napisał: Bardziej interesowałaby mnie adopcja jakiejś sieroty, [...] Bo mamy taki świat że geny nie są najważniejsze, a kultura i wychowanie. Nie umniejszam tutaj znaczeniu genów, ale jako społeczeństwo jesteśmy tak zróżnicowani że to kultura zostanie przekazana dalej w przód w niezmienionej formie niż geny które szybko się pokrzyżują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Wolny i niedostępny dla dziewczyn!!! U mnie nie ma litości dla miłości a poza tym jeszcze coś, 14 lutego obchodzę antywalentynki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rory Mercury Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 A ja jestem szczęśliwie zakochana w moim łobuzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteHood Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Dziewczyna? Wolę pieniądze i rozwój. Po co mi ktoś kto będzie mnie ograniczał? (Powiedział człowiek czując smutek w sercu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts