Draco Brae Napisano Maj 9, 2012 Autor Share Napisano Maj 9, 2012 - Eeee, dobra starczy tej czułości, bo jeszcze sobie pomyślą, że ja też jestem hem nie tego - odparła zaskoczona Moon. - Mam nadzieję, że wyciągniesz lekcje z tego koszmaru - dodała, odwzajemniając wreszcie uścisk, a po chwili Cię puściła. Jej ciało było równie cudowne jak ciało Dark. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 9, 2012 Share Napisano Maj 9, 2012 - Wyciągnęłam lekcje... dostałam drugą szanse i jej nie zmarnuje.- wymruczałam cicho jakby żałując za to. - Wiem co robiłam źle... I nie zamierzam tutaj nawet zrobić małego zarodnika tego co było przedtem o nie... - dodałam patrząc się na Moon. - Hej też masz niezłe ciałko... - powiedziałam żartobliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 9, 2012 Autor Share Napisano Maj 9, 2012 Moon spojrzała na Ciebie z wyrzutem. - Jak to też i jak to tylko niezłe? - spytała. - Ktoś tu w ogóle nie zwraca uwagi chyba na żadnego ogiera... Jesteś zboczona Lightie - dodała zrezygnowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 9, 2012 Share Napisano Maj 9, 2012 - Co ja takiego złego powiedziałam? - spytałam. - I... po części nawyki mi się nie zmieniły... kocham Morning i to się nie zmieni tak sądzę... - dodałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 9, 2012 Autor Share Napisano Maj 9, 2012 - Dobra, nieważne - odrzekła Moon. - Jak nawyki Ci zostały, to i tu możesz się w coś wkopać. A i zapomniałabym... Twój zakład z Dark wciąż obowiązuje... NIESTETY! - warknęła Moon. - Zresztą co tu stoimy jak te głupie ... yy nieważne po raz drugi... Chodźmy gdzieś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 9, 2012 Share Napisano Maj 9, 2012 - Chciałam tylko ci powiedzieć... że z tamtego koszmaru została mi tylko miłość do Morning... chyba tyle. powiedziałam sobie koniec z rozpieszczonym bachorem jakim byłam... i od teraz muszę uważać na to co mówię. - powiedziałam cicho. - Zresztą masz racje... nadal nie ogarniam co tu się zmieniło prócz wieku... wiec chodźmy połazić. - mruknęłam weselej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 9, 2012 Autor Share Napisano Maj 9, 2012 - Ja wiem co się zmieniło, ale powiedzieć nie mogę - odparła Moon. - No po za tym że dziś mamy poniedziałek, który jest wolny bo są apele dla klas wyższych... Mi chodziło raczej o to że stoimy tu jak kołki w płocie. Moon przysiadła i podrapała się w głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 9, 2012 Share Napisano Maj 9, 2012 - Czemu nie możesz? Zakaz z góry? - spytałam. - Jeśli tylko stoimy to może chodź nie wiem... do mojego domu coś zjesć? - dodałam z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 9, 2012 Autor Share Napisano Maj 9, 2012 - Hmm, tak jakby. Mam Ci nie ułatwiać i tyle - odparła Moon. - A jeśli chcesz coś zjeść to w porządku. Ruszyłaś razem z Moon do siebie. Oczy wszystkich znów były skierowane na waszą dwójkę. Jednak tym razem to nie było to spojrzenie co kiedyś... Wreszcie byłyście w domu. Frost rzucił krótkim "cześć" i wrócił do czytania gazety na kanapie. Z góry dobiegały śmiechy Dark i Love'a. Moon tylko wywróciła oczami pytająco... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 9, 2012 Share Napisano Maj 9, 2012 - Z kim się bawi Dark? Coż... ta ciąża to była prawda i bawi się z moim siostrzeńcem Hated Love, ciekawe imię w sumie... chodź do kuchni... głodna jestem... - mruknęłam wesoło. - Tato... Kiedy mama przyjdzie? - spytałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 10, 2012 Autor Share Napisano Maj 10, 2012 - Jak wróci to będzie - odparł drwiąco Frost. - Ale możemy zrobić zakłady i wtedy obstawimy jakieś opcje - zarzucił dodatkowo żartem i czytał dalej gazetę. Moon westchnęła tylko i lekko pchnęła Cię do kuchni. - Może ona lepiej się z nim nie bawi? - spytała ze strachem w oczach. - W sumie wydawało mi się, że się z kimś, hmm, nie ważne... Jesteś już dużą dziewczynką, sama sobie zrób jeść, huh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 - Och dzięki... cpt oczywisty. - mruknęłam żartobliwie i wzięłam się za robienie sobie kanapek. otworzyłam lodówkę wzięłam sałatę masło... pomidora i na szybkiego zrobiłam 2 kanapki. " A może jej się zapytać..." - pomyślałam odstawiając kanapki na talerz... - Moon... mam pytanie... - spytałam cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 10, 2012 Autor Share Napisano Maj 10, 2012 Moon spokojnie stała i czekała. Na Twoje słowa jakby się obudziła. - Hm? Co jest? - spytała. - Nie, nie, kasy nie pożyczę, bo nie mam. Ale chyba nie o to chodzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 - Lol nie, nie o kasę mi chodziło... - mruknęłam zdziwiona. - Słuchaj... - zaczęłam niepewnie. - Jak mam powiedzieć siostrze... matce hateda że w tych spinkach on wygląda śmiesznie? Jak dziewczynka... przecież ogier powinien mieć rozpuszczony ogon... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 10, 2012 Autor Share Napisano Maj 10, 2012 Moon zachichotała. Oparła się kopytem o Ciebie. - Młody sam chciał, a matka mu nie broni - odparła z uśmiechem. - Po za tym, teraz jest inna moda. Pięć lat, a tyle się zmieniło co? O ile Flame jakoś można to powiedzieć, normalnie to jej komunikując, to małemu nie wolno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 - Aha... małemu niewolno wspominać nic o wyglądzie... okej, zapamiętam. - odpowiedziałam jakby spokojniej. Po czym wzięłam talerz i szłam do swojego pokoju. Przedtem rzuciłam jeszcze za siebie. coś ala... " No chodź żesz." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 10, 2012 Autor Share Napisano Maj 10, 2012 Moon ruszyła za Tobą. Po chwili byłyście w pokoju. - Nie tyle, że nie wolno. Mały wydaje się być delikatny - dodała. Moon położyła swoje torby obok łóżka Dark, a następnie się na nim położyła. - Mam nadzieję, że nie będę tego żałować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 " Jest delikatny czyli niemożna mu mówić nic przykrego... hmm ok tylko żeby nie wyszło że wyjdzie na takiego samego rozpieszczonego bachora jakim ja byłam..." - pomyślałam kładąc swoje kanapki na pobliski kredens i wskakując na łózko, i z kredensu biorąc kanapki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 10, 2012 Autor Share Napisano Maj 10, 2012 Leżałaś i żułaś kanapki. Moon zaś tylko wylegiwała się na łóżku Twojej lokatorki. Z pokoju Flame dochodziły Ciągłe śmiechy. - Zaczynam się martwić - mruknęła Moon. - Cholera wie co do łba strzeli naszej Dark... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 - To... może idźmy sprawdzić? - spytałam odkładając kanapki. - Ale pewnie go łaskocze albo coś... nie masz co się martwić.. ale chodź. - odparłam spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 10, 2012 Autor Share Napisano Maj 10, 2012 Moon kiwnęła łbem twierdząco. Ruszyłyście do pokoju Flame. Powoli i delikatnie otworzyłyście drzwi. Faktycznie, Dark łaskotała Love'a. W pokoju siostry również były dwa łóżka i trochę zabawek dla młodzieńca. - Bałam się, że inaczej się bawią... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 - I kto tu jest zboczony Moon? - spytałam żartobliwie. - Dark może byś dała odpocząć małemu? - zapytałam żartobliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 10, 2012 Autor Share Napisano Maj 10, 2012 Moon nic nie odpowiedziała. Zaś na Twoje słowa Dark i Love, zareagowali tym że przestali się śmiać i łaskotać wzajemnie. Pozycja w jakiej byli, była dwuznaczna. Patrzyli się na was. - Ale młody się cieszy - odparła z uśmiechem Dark. - I specjalnie nie protestuje. Love wreszcie złapał oddech. - Fajnie jest - odparł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 - Ja tu tylko przyszłam z Moon bo ona się bała czegoś... - powiedziałam spokojnie. - Zgadnij czego dark - dodałam z uśmieszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Maj 10, 2012 Autor Share Napisano Maj 10, 2012 Dark parsknęła śmiechem, a jej pysk wyglądał jakby wygrała los na loterii. - Więc mój charakter przechodzi na innych? Będziesz miał barwne życie młody - odpowiedziała Dark. - Zgorszenie i herezja - odparła Moon. - Nie przeszkadzajmy im - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts