Paplok Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 (edytowany) Wczoraj widziałem na łące pasące się dwie krowy i cztery kozy, wszystkie miały kopytka i było ich razem (jak łatwo policzyć) 6. Tak, dokładnie, tyle ile Mane6. Ewidentne nawiązanie do mlp ze strony hodowcy tych zwierząt moim skromnym zdaniem ^^ Edytowano Maj 8, 2015 przez Paplok 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overlord szu Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Paplok, to znajdywanie odniesień na SIŁĘ! To że jest nawet tyle kopyt ile liczy drużyna głównych bohaterek (przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę) to nie znaczy że to nawiązanie. Ludzie, pomyślcie przez chwilę nim coś wpiszecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Paplok, to znajdywanie odniesień na SIŁĘ! To że jest nawet tyle kopyt ile liczy drużyna głównych bohaterek (przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę) to nie znaczy że to nawiązanie. Ludzie, pomyślcie przez chwilę nim coś wpiszecie 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 "Paczę" sobie na Ask, a tam... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 (edytowany) "Paczę" sobie na Ask, a tam... To było na jakimś tam koncercie sylwestrowym. To jakaś tam Margaret czy coś. Edytowano Maj 21, 2015 przez Littlepip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Ok, trzeba coś dodawać? Darmowa gra "Dev Guy" na Steam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mnemonik Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 "Paczę" sobie na Ask, a tam... Tak sylwester , moje niezapomniane zastanawianie się, czy ja przypadkiem nie zauważyłem kucyków w TV? PS trafiłem na coś ciekawego i widzę, że nikt jeszcze nie dodał http://www.dailymotion.com/video/x2jwcmz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 To ja wrzucę z ostatniego newsa z FGE Spike w białym domu https://youtu.be/-bgLp1rUK-s?t=1m10s 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Ten cały "świat się kręci" to jest totalna propagandówka, nie spodziewałem się w niej niczego sympatycznego, przyjaznego..., więc jestem pozytywnie zaskoczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Czerwiec 14, 2015 Share Napisano Czerwiec 14, 2015 (edytowany) W reklamie Nestlé Schöller pojawia się biały jednorożec z fioletową grzywą. Obrazek podebrany z Bronies Polska, a konkretnie stąd. To ja wrzucę z ostatniego newsa z FGE Mój news taki sławny Ale jestem dumny Edytowano Czerwiec 14, 2015 przez BronySWAG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Czerwiec 14, 2015 Share Napisano Czerwiec 14, 2015 Gdybym nie wiedział, że jest to komiks z 2007 pomyślałbym, że to nawiązanie do MLP. Dla tych co nie znają:http://www.lfg.co/page/1/ I polska wersja: http://www.fabrykakomiksu.pl/translation/5878 (GORĄCO POLECAM TEN KOMIKS. RICHARD WYMIANA!) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 21, 2015 Share Napisano Czerwiec 21, 2015 Pewien pan, w pewnej dżungli, na pewnej wyspie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Czerwiec 21, 2015 Share Napisano Czerwiec 21, 2015 Wszystkie pinky-obietnice raczej odnoszą się do małego palca u dłoni, nie do Pinkie Pie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 http://www.tvp.info/19976315/zaczarowane-kucyki-i-demoniczne-modliszki-dorosli-mezczyzni-na-wybiegu-swiata-fantasy ;-; 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Jednak psychologowie uważają, że takie hobby łatwo może się przerodzić w uzależnienie. – Wraz z wiekiem społeczeństwo wymusza na nas pewne zachowania. – mówi TVP Info Anna Mochnaczewska, psychoterapeutka z centrum psychologii integralnej „Integral”. – Czasami niektórym osobom trudno jest wytrzymać w roli osoby dorosłej. Elementem radzenia sobie jest wówczas ucieczka w świat fantazji. To bardzo kuszące, jednak może prowadzić do utraty kontroli nad dorosłym życiem – dodaje Mochnaczewska. Akurat się do tego doczepili, no popatrz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Ale ogólny przekaz moim zdaniem wypada nieźle. Ostrzegli jedynie, że może uzależniać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Wszystkie pinky-obietnice raczej odnoszą się do małego palca u dłoni, nie do Pinkie Pie Nie wiedziałem. Dzięki za info. Będę uważał na "nawiązania". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Co kurwa... to ma do tematu????? BAN Zauważyłeś koszulkę Gimpera z Rainbow? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Myślę, że obrazek z kucem na jakimkolwiek elemencie w grze/filmiku/życiu nie jest wystarczającym odniesieniem Przypadkowo ubrał akurat taką koszulkę i tyle. Co innego gdy postać będąca jakimś krzywym centaurem mówi "Suffering is magic", o, to jest dobre nawiązanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Do stu beczek prochu! Jestem ślepy... Owszem, bardziej zwróciłem uwagę na to, co Gimper mówi, niż to, co nosi. Jedkna i tak jestem ślepy... Dzięki za poprawę :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trollik75 Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 (edytowany) Sherlock Holmes: Gra Cieni Nagrywane kotletem. Model to Schabowy G2 Mini. Edytowano Czerwiec 26, 2015 przez Anonimowy_Brony 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Czerwiec 28, 2015 Share Napisano Czerwiec 28, 2015 Oglądam ScrewAttack od dłuższego czasu i nie wiedziałem, że mają coś takiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Lipiec 6, 2015 Share Napisano Lipiec 6, 2015 (edytowany) http://besty.pl/3660821 Edytowano Lipiec 6, 2015 przez Battlebird Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 6, 2015 Share Napisano Lipiec 6, 2015 W filmie Ted 2 jest pełno kucy. Z oczywistych powodów nie wrzucę fotek. Żeby nie było - to nie są nawiązania ponieważ "tym złym" w filmie jest... Hasbro xD W pewnym momencie, gość obrywa wielką Pinkie Pie xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Lipiec 6, 2015 Share Napisano Lipiec 6, 2015 Może i nie jest to żadne konkretne odniesienie, ale pewna postać z LoLa (a raczej kwestie przez nią wypowiadane) bardzo przypomina mi Nightmare Moon. Posłuchajcie tylko: Moim zdaniem równie dobrze te kwestie mogłyby być wypowiadane przez Klacz w Księżycu. No i ten głos - dużo lepiej by pasował niż oryginał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts