Popularny post. Dadudałe Napisano Kwiecień 26, 2013 Popularny post. Share Napisano Kwiecień 26, 2013 (edytowany) Wszystko zaczęło się od gry w LoLa... Podczas jednej z niekończących się skajpajowych LoL-konf, wpadliśmy na pomysł pewnego świata. Cały myk polega na tym, że Twilight podczas nieudanego eksperymentu *wystrzeliła* z Equestrii elementy harmonii, a na jej miejsce przybyły... Ich odpowiedniki. Tak więc na miejsce Elementu Śmiechu, mamy Serba. Byłego bojówkarza z czasów rozpadu Jugosławii, oskarżonego o liczne zbrodnie przeciwko ludzkości. Dobrego chłopaka z rozpykanej bombami mieściny, który nie do końca chyba wierzy, gdzie się znalazł. Czemu akurat Serb? Bo przecie nikt inny nie umie tak dobrze ogarnąć "imprezy" plenerowej . Ostrzeżenie: fic zawiera sporo brzydkiego języka. Jest on użyty w specyficznej formie, ale jednak nadal w niezłej ilości. https://docs.google.com/document/d/1YeN8fK2ZgFahU9Hm1rSphsVH0Iz0b4U048gl-pxWHvk/edit Taki w każdym razie jest początek. Zobaczę, jak to dalej rozwinę Ciąg dalszy: https://docs.google.com/document/d/1L4_UtvH0qmTFR0HgQol2iV9YFD24I2Fv41Oxyeo6qtc/edit Edytowano Maj 13, 2015 przez Dolar84 12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Dobra to opowiadanie jest dziwne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Twój avatar jest dziwny! Fic całkiem wporządku, zatwierdzam go. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Kwiecień 26, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Dobra to opowiadanie jest dziwne Miód na me uszka Twój avatar jest dziwny! Fic całkiem wporządku, zatwierdzam go. Dziękuję Ci, o Wielki Goblinie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Cóż...takiego human in equestria jeszcze nie było.Tylko coś mi się zdaje,że 1.Scena z postrzałem.Skąd on wiedział,że go postrzelił,jak nawet nie wiedział co to jest? 2.Zecora raczej tak nie klnie i rymuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 1. Oglądał filmy sci-fi 2. Murzyny zawsze dużo klną. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Zecora nie jest murzynką,bo ma też białe pasy.Mhmm...można uznać,że jest mulatką lub innym czymś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Zecora jest - każdy to wie. Ja czekam aż wejdzie mój bohater :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Zecora jest w białe i czarne pasy, czyli przeklina tylko w co drugim zdaniu zamiast w każdym. A opowiadanie jest w deseczkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zefir Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Te rymy, te zwroty akcji, te Riposty, już się nie mogę doczekać kontynuacji. A Zecora to największy nigger w pobliżu ponyville, brakuje jej arbuza i piłki do kosza, you know what i'm saying? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Czekam na więcej, wciągnęłam się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Po pierwsze - opowiadanie miodne. Czekam na dalsze części. Po drugie - wyrzuć z tematu tag o bluzgach. Wystarczy ostrzeżenie w treści posta. Po trzecie - Goblin i Matjas - jeszcze jeden tekst taki jak powyższe w wykonaiu któregoś z Was i zostaną wyciągnięte konsekwencje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Najlepszy Fic jaki od długiego czasu przeczytałem. Chcemy więcej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Kawał dobrego shitu, propsy za freestyle Zecorę. Pancerwafle, z jakiej nomenklatury ty korzystałeś? xD Mam nadzieję, że nie będę klincować za długo na next part Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 jestem bobul i zatwierdzam tego fanfika. paradoksów w tym jest tyle, że ciężko jest się nie śmiać, ciekawe jak Avan planujesz rozegrać tą historię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Czerwiec 11, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2013 (edytowany) Popełniłem kolejne kilka stron: https://docs.google.com/document/d/1L4_UtvH0qmTFR0HgQol2iV9YFD24I2Fv41Oxyeo6qtc/edit Edytowano Czerwiec 11, 2013 przez Avanidius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Nie wiem dlaczego, ale znajduję ten fic dobrym. Po prostu ciężko jest przejść obojętnie, jest dość specyficzny. No i ten taki (bardzo) lekko Wędrowyczowy klimacik. Dziękuję za poprawienie humoru i czekam na więcej. Twórz, człowiecze. Twórz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Rozdział świetny,tylko co tak długo?Za dużo czekania i emocje opadają pomiędzy rozdziałami Koninka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Fakt: powoli go stukam, ale to raczej związane jest z podejściem ;p. Jednego dnia wezmę z głupa, wbiję w google.doc i walnę 2 strony, a przez następny tydzień nie będę miał weny na nawet 5 linijek tekstu... No i fic nie jest do końca poważny, co da się chyba zauważyć. Może spróbuję jeszcze zabrać kartkę papieru i długopis do knajpy, to zaczniemy z kumplami pisać coś między 5 a 6 piwkiem. Rano wieczorem bym zobaczył, czy jest tam coś wartego wpisania w netsy. PROTIP: polecam pisać ffice wszystkim, bo to kupa zabawy dla samego autora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psoras Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 (edytowany) Opowiadanie ma niesamowity, niespotykany gdziekolwiek indziej poziom randomu i po prostu ciężko nie spaść z krzesła podczas czytania. Jeśli nie ze śmiechu, to z przerażenia spowodowanego przypuszczeniem, że za chwilę straci się resztki zdrowia psychicznego. Więcej takich! Edytowano Grudzień 20, 2013 przez psoras Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Nie pokazujcie nikomu tego posta, bo WA nie wypada ponoć. Ulubiony cytat Luny "O KUR**! JESTEŚMY ZACHWYCONE!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Nie mogę... To było genialne. Ilość cytatów nie do zapomnienia jest wyższa niż u profesjonalnych pisarzy, i to na przestrzeni tylko 10 stron. Ryczałem ze śmiechu jak nigdy. Pisz tego więcej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Proszę, powiedz, że będzie tego więcej. To jest świetne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Co, gdzie, jak, kiedy i w jaki sposób brałeś? Ja... No kurde no, zatkałeś mnie! ;_; Słów na to nie mam ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się