wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 -Ech... nareszcie... koniec papierkowej roboty... -powiedziałem sam do siebie idąc z zapisami do matki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Sporo tego - zauważyła matka wychodząc z rogu - a jak ta twoja Rainbow? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 -Zapisała się do gry w kości. Chyba chce rewanżu za naszą ostatnią grę. -powiedziałem ze śmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Ach tak? - zapytała z półuśmiechem - pamiętaj, że dziewczęta nie znoszą przegrywać Raider. No ale idź już, przygotuj się do gry albo pójdź pooglądać gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 -Oj znasz mnie mamo, ja gram dla przyjemność. Poza tym ona chyba chce uczciwego rewanżu. No dobrze, zobaczę jak wygląda tabela turnieju kto z kim gra itd. - po chwili odleciałem w stronę stołów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Spojrzałeś na tabelę, Rainbow gra z tą całą Ditzy Doo. Będzie grała jako 4. Nie możesz tego przegapić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Poszłem to zobaczyć byłem ciekaw czy Rainbow się czegoś nauczyła grając ze mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Właśnie usiadła za stołem. Miała na twarzy uśmiech, była pewna siebie. Z kolei ta Ditzy wyglądała jakby się tym nie przejmowała. Miała zeza a jej oczy były bez wyrazu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Przyglądałem się temu pojedynkowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Pierwsza rzucała Rainbow. Rzuciła kości na stół i obserwowała z napięciem. Wypadły dwie dwójki i trzy piątki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Full... przy odrobinie szczęścia mogła wygrać to rozdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 teraz kolej Ditzy. Wzięła kości i rzuciła, wypadł duży strit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Wiedziałem że Rainbow wygra tą rundę. Ale zostały jeszcze dwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Znowu kolej Rainbow. Pierwsze zwycięstwo dało jej pewność siebie. Ponowny rzut, wypada mały strit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Pomyślałem "Trochę słabo" ale wolałem zobaczyć co wyrzuci Ditzy by ocenić rozdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Ditzy tylko się uśmiechnęła i rzuciła swoje kości. Wyrzuciła pięć szóstek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Aż powiedziałem cicho "Och" , Rainbow nie miała szans z tym rzutem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 ostatni rzut. Rainbow rzuciła, tym razem ostrożniej. Trzy piątki i dwie szóstki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Ponownie Full... tyle że mocniejszy. Wszystko zależało od tego co wyrzuci Ditzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Wszystko zależało od tego jednego rzutu. Ditzy rzuciła jakby od niechcenia, od razu wypadły dwie szóstki. Potem po kolei dwie piątki. Jedna kość jednak wciąż wirowała na stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Zacząłem analizować sytuacje, jeśli wypadnie od 1-4 Rainbow zwycięży... jeśli 5 remis a jeśli 6... to przegrała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 To było naprawdę stresujące. Co się teraz stanie? Co wypadnie? Kto wygra? Kość nagle się zatrzymała i... wypadła piątka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Remis... prawdopodobnie tego czego nie lubiłem najbardziej, gdyż to daje jeszcze więcej nerwów. Pozostało czekać, chociaż kusiło mnie by rzucić Kości Losu by sprawdzić czy Rainbow wygra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Ponowny rzut. Rainbow przygryzła górną wargę i rzuciła bardzo ostrożnie. Kości kręciły się przez chwilę ale w końcu wypadł duży strit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Kropla potu poleciała mi po głowie... rzut nawet niezły ale mogło być trochę lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts