Dadudałe Napisano Czerwiec 22, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Haha Cuddly xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Czerwiec 25, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Post pod postem. Blah. Bo aktualizacja. Miła pani: I kolejna: I jeszcze jedna: A na koniec coś, co już było wiele razy, ale zarzucam: Jakieś pegasis zastanawiały się nad pomalowaniem tak oczu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqp Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 A teraz cuś ode mnie : P : I ta sama pani jeszcze raz : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Epickie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Nie wiem czy było, ale zrobiło to na mnie wrażenie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Czy mi się wydaje, czy w tych wszystkich cosplayach cały czas bierze udział tylko jedna dziewczyna? Dobre są, no świetne nawet, ale z chęcią zobaczyłbym kogoś innego. Chyba, że sa tak podobne do siebie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Może być...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Hahahaha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Hm... Jeśli chodzi o Cosplay to wydaje mi się, że z RD chyba jest najwięcej "problemów". Głównie przez jej (cudną!) grzywę i (cudny!) ogon. Sama nie odważyłabym się mieć tęczy na głowie. Może dlatego, że w moim przypadku wyglądałoby to... Koszmarnie? Nieważne. A co do zdjęć: jedne są lepsze, inne gorsze. Szczególnie w pamięci zapadł mi makijaż a'la RD. Może kiedyś sobie taki zrobię? :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Ja dam może tą panią w spoilerze bo jest trochę bardzo skąpo ubrana XD I mała Rainbow dash ^^ Edit: A ta pani ma całkiem niezły strój Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Biedne dziecko, rodzice wepchnęli je w czeluście mainstreamu, zanim jeszcze miało szansę zrozumieć tragizm tej sytuacji i zaprotestować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 A ta pani ma całkiem niezły strój Każda ma fajny...i każda wygląda bardzo seksownie (poza dzieckiem oczywiście!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Dawno nikt nic nie wstawiał, a tyle epickich cosplayów naszej RD jest wokół (w internecie) Ten mi się strasznie, strasznie podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Tak jak napisał Ahzek "Każda jest seksowna" to prawda . Ale wino i strój RD to źle się moim zdaniem komponuje (trochę). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Jedna z najfajniejszych fotek. [imghttp://fc08.deviantart.net/fs71/f/2012/069/e/f/rainbow_dash_smirk_by_flying_fox-d4sd4is.jpg Bardzo udane zdjęcie. było :3 Brak skrzydeł pomysł dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Ta sama pani co wyżej Ta trochę brzydsza ale oryginalny strój ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Fajne zdjęcia prócz słabej ostatniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Brzuszek ma słaby :< Kolorystyka grzywy zje*ana, ale sama dziewczyna ładna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ame533 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2013/034/5/c/to_prove_i_m_the_best_at_the_gala__by_ladymella-d5tsd6r.jpg Najpiękniejsze cudo świata! Bardzo mi się spodobała :3 http://th06.deviantart.net/fs71/PRE/f/2013/022/3/c/amg_nuu_wat_bout_friends_by_knuxfan23-d5sbcvf.png Fajny pomysł wgl Jeśli chcemy dać komentarz do danego obrazka, nie wrzucamy go w tagach , a w . Do tego, link najlepiej umieścić w cytacie- ~CD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Powiem tak...nie przesadzasz? Ale zdjęcie jest bardzo ładne, a szczególnie ta dziewczyna przebrana za RD. Dam 6/10 (zawsze oceniam) WTF? Przecież one trzymają się tylko za szyjkę i obie są całkowicie ubrane. Dużo gorsze rzeczy w internetach widziałam i mi się podobały.~CD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Trochę dziwnie z tymi oczami wygląda ale całkiem ładna jest. A to jest epickie. A tu ogólnie fajny pomysł na zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 CD, świetne cosplay'e. Myślę że moje też się spodobają .. No to coś ode mnie.. Eeee.. Było Czy ona sobie 'przefarbowała' oczy na.. czerwono? Bo zazwyczaj w takich zdjęciach, szczególnie biorą pod uwagę takie błędy.. Hehe.. I wreszcie znalazłam coś szczególnie godnego uwagi D: Było Jeśli takie już były to.. PRZEPRASZAM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts