Dr. Whooves Napisano Lipiec 11, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2013 (edytowany) Trudno wszystkich zadowolić. Teraz jest okres urlopowy, lepiej jest przebywać na świeżym powietrzu niż przed komputerem.A poza tym zapraszam do udziału w konkursie. konkurs na fanfic konkurs na pracę graficzną konkurs na piosenkęBędę oceniał prace wysłane na konkurs, jestem jednym z jurorów, dlatego też mi trochę czasu to zajmuje…. Edytowano Lipiec 11, 2013 przez Dr. Whooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Trudno wszystkich zadowolić. Teraz jest okres urlopowy, lepiej jest przebywać na świeżym powietrzu niż przed komputerem. A poza tym zapraszam do udziału w konkursie. konkurs na fanfic konkurs na pracę graficzną konkurs na piosenkę Będę oceniał prace wysłane na konkurs, jestem jednym z jurorów, dlatego też mi trochę czasu to zajmuje…. Sorry już rozumiem . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Lipiec 16, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2013 Tym razem komiks między innymi o Derpy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 komixy wykonane świetnie, pamiętam jak czytałem "pierwszy dzień w szkole" po angielsku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Lipiec 20, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2013 Kolejne komiksy z serii Cadense i Shining Armor 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Yay nowe komixy . Tłumaczenie jak zwykle bardzo dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Komiks zabawny, dodawaj więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metis Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Tak więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Yay ! te komiksy są świetne, a tłumaczenie genialne czekam na więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Lipiec 28, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2013 Kolejny komiks z serii Cadense i Shining ArmorKontynuacja komiksu z serii Twilight Sparkle.Pierwszy dzień w szkole.Początek Poprzednia stronaDalsza część komiksu o DiscordziePoczątek Poprzednia część Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 To uczucie kiedy wreszcie doczekasz się komixów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Kolejne komiksy.... Bezpośrednie linki: Komiks 1 Komiks 2 Edytowano Sierpień 14, 2013 przez Dr. Whooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Ten komiks z Trixie to po prostu brylant. Weź więcej takich wstawiaj! Edytowano Sierpień 10, 2013 przez sajback Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Po raz kolejny poprawiłeś mi humor na cały dzień :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Teraz dajesz tak dziwnie w spojlerze wyświetla się sam link nie może być tak jak wcześniej ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Teraz dajesz tak dziwnie w spojlerze wyświetla się sam link nie może być tak jak wcześniej ? Mi działa normalnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Mi działa normalnie Ja kliknę spoiler i wyświetla mi się am link który nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Sierpień 18, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2013 Ja kliknę spoiler i wyświetla mi się am link który nie działa.Dodałem bezpośrednie linki do komiksów, spróbuj wyczyścić historię przeglądarki może wtedy zadziała. Kolejne komiksy z Cadanse i Shining Armor Bezpośrednie linki: Komiks 1 Komiks 2 Jeszcze jeden komiks tym razem własnej produkcji Komiks 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Sierpień 25, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2013 (edytowany) Kolejne komiksy Komiks 1 Komiks 1 dzień TW kontynuacja Edytowano Sierpień 26, 2013 przez Dr. Whooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metis Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Super komiksy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Pierwszy komiks jest super. Ale nie rozumiem, dlaczego twilight i ich rodzice byli tak ubrudzeni? Nie mogli się umyć? Ale przecież oni dopiero tam dtarli, gdzie niby mieli się umyć? ;-; Komiksy świetne! C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 czekam na dalsze tłumaczenia tych komiksów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Nie no w porządku, po prostu wydawało mi się to dziwne. Spoko. C; Powtórzę się, ale żeby nie było że robię off-top: Bardzo fajne komiksy, a raczej ich tłumaczenie. ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roześmiany Jacek Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 W komiksie z Twilight, jak zwraca się do niej Celestia jest chyba błąd. "Miło cię znowu widzieć Twilinght Sparkle." Wiem, że to nic nie da, ale tak po prostu... Co do komiksów: Dziękuję za tłumaczenie ich na Polski 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Wrzesień 16, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2013 W komiksie z Twilight, jak zwraca się do niej Celestia jest chyba błąd."Miło cię znowu widzieć Twilinght Sparkle."Faktycznie wkradła się literówka. Dziękuję za wyłapanie błędu... Już poprawione Kolejny komiks o DiscordzieLink do komiksuKontynuacja komiksu z serii Twilight Sparkle.Pierwszy dzień w szkole.Bezpośredni link 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się