Metis Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 lol nice :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metis Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Kiedy będzie coś nowego? Od kiedy się zacząłeś wstawiać te komiksy na forum są moim głównym zajęciem a teraz jest nudno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lulu22 Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 KIedy następny ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 (edytowany) KIedy następny ??? Wszystkie co miałem przetłumaczone wrzuciłem. Następne są w tłumaczeniu, cierpliwości napewno coś niedługo wstawię. A to taki mały komiks na otarcie łez Edytowano Czerwiec 6, 2013 przez Dr. Whooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metis Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neon Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Jak tym sobie można otrzeć łzy? To takie wzruszające Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Kontynuacja komiksu z serii Twilight Sparkle. Pierwszy dzień w szkole. Początek Poprzednia strona 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Ten komiks jest o wiele ciekawszy, chce więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lulu22 Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Dzięki za dodanie następnego komiksu , to było genialne . Jesteś świetnym tłumaczem !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metis Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Czerwiec 14, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2013 (edytowany) Początek Poprzednia część I jeszcze jeden kosmiczny komiks Edytowano Czerwiec 16, 2013 przez Dr. Whooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metis Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Bardzo fajne, świetne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camper1997 Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Komiks o Discordzie jest genialny ^^ Fajne tłumaczenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Czerwiec 21, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Dalsza część komiksu o Discordzie Początek Poprzednia część 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Fajne !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Coś dla sympatyków Berry Punch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 ten ostatni jest nawet fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Ciekawe .Kiedy następny ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ile zajmuje podstawianie polskich napisów zamiast angielskich? Tłumaczenie wiem że trwa tylko moment, ale z napisami może być już ciężej. Pytam tak tylko, z ciekawości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Ile zajmuje podstawianie polskich napisów zamiast angielskich? Tłumaczenie wiem że trwa tylko moment, ale z napisami może być już ciężej. Pytam tak tylko, z ciekawości Wszystko zależy od ilości tekstu który ma się znaleźć w dymku. Czasami jest go więcej niż w oryginale, wtedy jest trudniej. Najgorsze są napisy te w tle, żeby je zlikwidować trzeba się na męczyć i to jest pracochłonne. Przygotowanie takiego komiksu wygląda tak: - przygotowanie transkryptu - wymazanie oryginalnego tekstu, (jak się da zastępuję oryginalne dymki innymi, wtedy jest szybciej) - ułożenie tekstu w dymkach, dopasowanie czcionki. Wszystko robię w Adobe Photoshop który bardzo mi ułatwia pracę. A czasu nie liczę, bo po co? Jestem Władcą Czasu jak by nie było. A na koniec wywodów wrzucam komiks reklamę, nie mojego pomysłu ale mojego wykonania. Zrobiona na zamówienie innego forum. Kontynuacja komiksu z serii Twilight Sparkle. Pierwszy dzień w szkole.Początek Poprzednia strona 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Kiedy następny ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Lipiec 10, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2013 Dalsza część komiksu o DiscordziePoczątek Poprzednia część Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 11 dni i COŚ TAKIEGO !? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 troche mało jak na mój gust, ale nie da się nie docenić wysiłku (i prawdopodobnie pasji) które wkładasz w takie arcydzieło! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się