bobule Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Ci co mają fb wiedzą od jakiegoś czasu. Ci co nie mają, to nie wiem, więc informuję. https://www.facebook.com/events/466913250051992/ 8 czerwca 2013 roku, godzina 12. Silesia City Center plac letni. Jak będę wiedział o jeszcze jakiś szczegółach dotyczących meetach to edytuję tego posta. ps Ktoś może dodać meet do kalendarza, bo ja tego nie ogarniam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 ale pomysł z mieczykami zostaje, tak? regulamin , zasady, etc, to będzie trze ustalić, jak ten pomysł ma wypalić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocia Wiedźma Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 *skacze bo nie będzie jej zawadzać data* Czyli jednak będę miała jak przyjechać o33o I już do kalendarza dodaje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ichi90 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 ale pomysł z mieczykami zostaje, tak? regulamin , zasady, etc, to będzie trze ustalić, jak ten pomysł ma wypalić Tak, spokojnie.Turniej się odbędzie.Jestem już w trakcie załatwiania broni. Regulamin trzeba jeszcze skonsultować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Tak, spokojnie.Turniej się odbędzie.Jestem już w trakcie załatwiania broni. Regulamin trzeba jeszcze skonsultować. Jeżeli potrzebujesz pomocy, bądź będziesz potrzebować przy stworzeniu regulaminu, to daj mi znać, a ja chętnie pomogę w wolnym czasie ^^ Plus chętnie bym się więcej dowiedział na temat tej broni i jak to będzie wyglądać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 Stachul, zasada pierwsza, nie wsadzasz sobie żadnej części tej broni do oka, ani w inne miejsca gdzie mógłbyś usiłować ją wsadzić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Ja bym zapewne tak napisał. Wszak to bardzo ważna rzecz! Obchodzenie się z bronią jest czymś, co warto umieć, a jak się ma pierwszy raz w ręku nawet sztuczny miecz... to się ma głupie pomysły Koniec offtopu, wracajcie tu do rozmów na temat meetu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 O, jakaż piękna data. Idealnie pokrywa się z datą spotkania rodzinnego... Pięknie. Tak bardzo się napalałem na ten turniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVV3 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Na 99,99999999999% będę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niemampojęcia Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Hueh, może uda mi się przyjechać... o ile kasa mi pozwoli... Jak przyjadę, to strzeżcie się mnie A tak serio, pewnie jak przyjadę, to będę siedzieć z boku z koleżanką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oneey Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Podobno mam być, ale ja o tym się teraz dowiedziałam, od Emmy. : o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 hmm... myślę że się pojawię... a raczej powinienem to uczynić i się pojawić... mam parę spraw do załatwienia, więc muszę być... a więc będę... szykuje się niezły meecik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Resset Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Przyjadę. Strzeżcie się :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Będę jak zwykle. Ktoś handluje koszulkami i przypinkami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 MLO ma moje przypinki, ale są raczej nie na sprzedaż Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 yyy... jakie przypinki? Chce ktoś kupić piny? Mam parę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Otwieram ponownie sprzedaż przypinek, jak ktoś chętny pisać na pw. Stawka ta co poprzednio czyli 2.50 za sztukę. Na pw prosze o napisanie ilości przypinek, podesłanie grafik i opcjonalnie swoje uwagi. Tylko prosze się streszczać bo musze zamówić do wtorku inaczej mogę się nie wyrobić z dostawą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M0100xieS Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Pojawię się! Każdy snuffer niech kieruje się do mnie, bo powinienem mieć moje 8 rodzai tabaki minimum, o to jaką na pw. Liczę, że pojawi się więcej ludu niż ostatnio bo ciepło. Kocham was! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Zamówienia przyjmuje tylko do niedzieli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
... Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Jeśli się wszystko ułoży, jak chcę, to będę. A przynajmniej wstępnie. Jakby ktoś się jeszcze wybierał z Częstochowy to chętnie się dowiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eltu Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 (edytowany) Siemka, fajnie znaleźć lokalny Ponymeet. Jak tylko uda mi się ustalić terminy 'jazd' to bardzo chętnie wpadnę :cGfSS: Edytowano Maj 25, 2013 przez szymekpl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 E ludzie, ostatnia chwila na zamówienie przypinek! mam już 33 zamówione więc przyjmuje jeszcze zamówienie tylko na 17 przypinek ( w tym miechu nie dam rady załatwić wiecej). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Przypominam że wraz z Matjasem organizuję zawody terenowe, jeszcze dodatkowo będą organizowane walki gladiatorów i zawody Wonderbolts Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 co do igrzysk, to jeszcze wszystko ustawiamy, ale damy radę...chyba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Ja Was sprawdzę, napiszę do kuzyna i mi powie czyście się kontaktowali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się