PlagueOverlord Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 To mi możesz dać ten kod do gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 To mi możesz dać ten kod do gry. W pierwszym wpisie jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Serious Sam First Encounter HD - użyty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Torchlight za darmo przez 48 godzin! Bierzcie póki dają! Serwis GOG, angielska wersja językowa (ale są chyba spolszczenia w formie modów) - jeśli pobierzecie w ciągu tych 48h gra będzie wasza na zawsze. I to w formie zwykłego instalatora (można nagrać na DVD). Na forum są fanowskie okładki. POLECAM Ściągnij Torchlight za darmo! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Yey..... Torchlight na półeczce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 yay. Torchlight, dzięki Triste ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 Dodaję dwie nowe gry:Jagged Alliance: Back in Action PL - Steam - z tego co napisali, gra jest jakimś remakiemFrom Dust - uwaga, to kod do UPlay. Nie wiem czy można pobrać grę czy trzeba mieć egzemplarz na płycie. Tak czy inaczej oddaję kod w dobre ręce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Jagged Alliance: Back in Action PL - użyty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 9, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2013 Dzięki uprzejmości Xylo From Dust (ponownie UPlay) PS - Pierwsza strona zaktualizowana. Gry od 1 do 5, które ktoś przejął umieściłem w spoilerze. Zrobię to ponownie po dojściu do 10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 From Dust (ponownie UPlay)-Użyty Ten od Xylo'xa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 From Dust - Użyty przez siostrę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 26, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2013 Dodałem: ORCS MUST DIE, SAINTS ROW II oraz M&M: CLASH OF HEROES.Dzięki Qebor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 (edytowany) ukradłę już Orcs Must Die ;-; Edytowano Lipiec 26, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 M&M: CLASH OF HEROES moje... Dzięki !!1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Kod do saints row 2 nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Kod do saints row 2 nie działa. Podałem Triste'owi kod z literówką Pierwsza część kodu powinna być: 2wkjb dalej jest dobrze Za problemy przepraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Chyba kod do saint row jest użyty, przynajmniej mi tak pisze...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Mój błąd, skopiowałem i nie napisałem, bo sobie polazłem. SR II użyty. Jak tylko będę miał jakieś kody, lecz pewnie nie prędko, też się podzielę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 26, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2013 Prawidłowy kod do SR2 2WKJB-IQPHC-PJYP6 Ale jak widzę, sprawa wyjaśniona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Mam pytanie, w najnowszym CD Action, dali Dead Island (tylko nie wiem czy wersję steam) czy ktoś będzie tu dawał do tej gry klucz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 A ja się wtrącę z innej beczki: jakiś czas temu była informacja/plotka, o tym, iż Valve planuje wprowadzić na steamie możliwość wypożyczania gier. Jeśli stałoby się to faktem, byliby chętni na takie wymiany? Mam kilka gier w które nie gram, część z humble-bundle, inne z jakichś mega promocji, więc mógłbym się nimi w jakiś sposób "wymienić" wypożyczając je. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 Mam zamiar kupić CDA - dla kodu PS+, także klucz do Dead Island na pewno się pojawi (o ile to steam). A co do wymiany to pierwsze słyszę i wątpię czy w ogóle możliwe w realizacji. Skoro UE powiedziała, że po kupieniu gry możemy zrobić z nią co chcemy (w tym wymienić) to na dzień dobry zmienili regulamin - zakaz pozwów zbiorowych. Valve zarabia na wszystkim, tylko nie tworzeniu gier. Skoro w tym roku nie było ich na E3 to wątpię czy szybko - o ile kiedykolwiek ujrzymy kontynuacje Half-Life, L4D czy Portal. Tym bardziej, że tegoroczne targi były idealną okazją do chociażby dania nadziei. W końcu ujawniono wszelkie tajemnice związane z konsolami nowej generacji. Ja tam przestałem czekać. Niech dalej sprzedają czapki do TF2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Valve planuje wprowadzić na steamie możliwość wypożyczania gier http://gyazo.com/ef0b7869eae0f3224b3d96e27b95fda0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 To sobie skorzystałem z kodu PS+ - wymagana karta kredytowa. Dobrze, że nie platynowa. Tak czy inaczej spory update. Zrobię porządek w temacie wieczorem bo póki co jestem padnięty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Dead Island - użyte. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się