sloyth 06.0 Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 Mam do oddania zniżkę 50% na "So Many Me" ważną do 24.10.2014 i dwie zniżki 25% na "Pixel Piracy" ważne do 15.04.2015 (zniżki nie sumują się) Chętni niech podają swojego Steama na PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 (edytowany) w sumie sam mogę oddać kilka zniżek Chętni niech się zgłaszają na pwLista co jest na zbyciuDieselstormersTeam Indie (x3 x2)Pixel Piracy (x2)Heavy Bullets Edytowano Październik 18, 2014 przez JimJoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 To ja mogę oddać 50% zniżki na tytuł Z Franchise.(Ważne do 24.10.2014, 08:59:00). Pisać na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 (edytowany) XCOM - Enemy Unknown wysłane do Garin Upadły Real World Racing wysłane do Triste CordisUrban Trial Freestyle wysłane do Maćko z Bogdańca Cognition - An Erica Reed Thriller Episode 1 wysłane do WhiteDrakon Cognition - An Erica Reed Thriller Episode 2 wysłane do WhiteDrakon Cognition - An Erica Reed Thriller Episode 3 wysłane do WhiteDrakon Freaking Meatbags wysłane do arent7 Edytowano Październik 23, 2014 przez SzymonL 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 (edytowany) Chętnie XCOM'a przygarnę. Przynajmniej ufolom z nawiązką oddam za cały tydzień. Edytowano Październik 18, 2014 przez Garin Upadły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Zgłaszam się po Urban Trial Freestyle. Brace yourself, Christmas are coming. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Tutaj rozdają za darmo klucze do Afterfall InSanity: http://www.vg247.com/2014/10/15/new-free-steam-keys-giveaway/ Wystarczy polubić ich na FB 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Tutaj rozdają za darmo klucze do Afterfall InSanity:http://www.vg247.com/2014/10/15/new-free-steam-keys-giveaway/Wystarczy polubić ich na FBJako że mam tę grę a polubiłem i dostałem kolejny klucz do niej mogę go komuś podarować. Pisać na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 18, 2014 Autor Share Napisano Październik 18, 2014 Po zagraniu w demo, mogę powiedzieć trzy rzeczy o Real World Racing1. Działa na Win 82. Nie wiem co ja wypisuję, ale to drugie Micro Machines 3. Chętnie przygarnę.3. Jak ja to wszystko ogram, opiszę (opowiadania) i ogarnę (dział) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 3. Jak ja to wszystko ogram, opiszę (opowiadania) i ogarnę (dział)No właśnie. Lyra i "ludź". Mówi ci to coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 18, 2014 Autor Share Napisano Październik 18, 2014 Taa... a inni "proszą" o Shylitude "Directors Cut" Spoko. Będzie. To mogę obiecać. Ale nie tyle komedii co myślałem. Tak to jest z pisaniem. Masz plan, który po drodze się zmienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Jeśli można poproszę : Cognition An Erica Reed Thriller Episode 1 Cognition An Erica Reed Thriller Episode 2 Cognition An Erica Reed Thriller Episode 3 Dziękuje :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Poproszę Freaking Meatbags, Dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Mogę komuś ofiarować kupon 25% zniżki na Pixel Piracy (choć nie grałem, gra warta uwagi, moim zdaniem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 (edytowany) Zaczynamy z grubej rury, gra której chyba nikomu nie trzeba przedstawiać Secret of the Magic Crystals wysłane do UszatkaSecret of the Magic Crystals - The Race DLC wysłane do Uszatka Haegemonia - The Solon Heritage wysłane do Triste CordisHaegemonia - Legions of Iron wysłane do Triste CordisNosferatu - The Wrath of Malachi wysłane do DatChernobyl Commando wysłane do KomputerDarkout wysłane do WhiteDrakonBlackSoul - Extended Edition wysłane do KomputerRoboBlitz wysłane do pervkapitanAbyss - The Wraiths of Eden wysłane do pervkapitanEnigmatis - The Mists of Ravenwood wysłane do WhiteDrakonNightmares from the Deep - The Cursed Heart wysłane do TalarNightmares from the Deep - The Siren's Call wysłane do TalarStreet Racing Syndicate wysłane do DatJack Orlando wysłane do Tempest GaleDefender's Quest - Valley of the Forgotten wysłane do BezimiennyKot Edytowano Październik 28, 2014 przez SzymonL 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Poproszę o Defender's Quest - Valley of the Forgotten. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Prosiłbym Chernobyl Commando i BlackSoul - Extended Edition jeśli można. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 (edytowany) Proszę o obie części Secret of the Magic Crystals :3 Edytowano Październik 23, 2014 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Poproszę o Abyss - The Wraiths of Eden i RoboBlitz jeśli można :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Poproszę o dwie części (?) Nightmares from the Deep. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 J-ja baardzo poproszę o Jack Orlando! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Ja poproszę Enigmatis The Mists of Ravenwood i Darkout oczywiście jeśli można :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 @SzymonL... można spytać o coś?.... Dlaczego oddajesz w sumie całe bundle, za które zapłaciłeś?... Po prostu mnie to ciekawi, nie chcesz nie odpowidaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 (edytowany) Oddam w zadośćuczynienie: Far Cry 3 Blood Dragon UPLAY - Wysłano do Zegarmistrz na prośbę Draques który zgłosił się jako pierwszy. DogFight1942 PL + 2DLC - Wysłano do Plague Pony Kod do Royal Quest o wartości 25 złotych Chętni niech napiszą post'a z prośbą o grę a ja wyślę do nich. Edytowano Październik 23, 2014 przez WhiteDrakon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Nie wiem czy tak można... W każdym razie: Zegarmistrz kiedyś nie załapał się na FC3: BD, więc pisze w jego imieniu, prośbę o tę grę. Jeśli można. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się