Paplok Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Poproszę Stanley Parable ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Ja zainteresował bym sie grą Freedom Planet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 29, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2015 (edytowany) World of Tanks: - kod zaproszeniowy (dla nowych graczy) - kod dla wszystkich - wysłano do Decaded Dają jakieś tam miejsce w garażu, dla nowych czołg i takie tam. Edytowano Lipiec 29, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 (edytowany) Ostatnio wpadły mi do rąk klucze do tych gier:Crystal of the time - Wysłane do Triste Cordis Eets Uriel S Chasm Edytowano Lipiec 29, 2015 przez Maćko z Bogdańca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Poproszę o Coin Crypt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Mam do oddania kilka gier. The Stanley Parable Screencheat Freedom Planet wzięty przez Chief Coin Crypt Poproszę Screencheat jak jeszcze jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 kod dla wszystkich Chętnie przygarnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 29, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2015 Poprosiłbym o - Crystals of the timePS. Kod dla wszystkich poszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 (edytowany) Przyszedł czas bym i ja coś oddała - też z CD-Action Kod zaproszeniowy do world of tanks Kod dla wszystkich do world of tanks Kod steam na starter pack do gry Games of Glory Przy okazji kodzik do 1Heart, bo nie jestem pewna, czy będę grała.Na chętnych czekam do piątku! Edytowano Sierpień 4, 2015 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 (edytowany) To może rzucę coś na ruszt. Dla wszystkich: gra Orborus do zgarnięcia tutaj. A dla wybrańców do zgarnięcia kluczyki do: Hacker Evolution bit Dungeon II Przyjął Geralt Rune Classic poszło do Triste FATE: Undiscovered Realms Realms of Arkania: Blade of Destiny HD oraz w pakiecie For The Gods DLC Commander: Conquest of the Americans Gold PAC-MAN™ Championship Edition DX+ All You Can Eat Edition Bundle Przygarnął Draques Space Hack Ace Combat Assault Horizon - Enhanced Edition przyjął Onyx Więcej gier nie pamiętam i za nierozdane bardzo żałuje. Edytowano Sierpień 6, 2015 przez Chief 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 Można Pac Mana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 Ja bym prosił bit Dungeon II ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 5, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2015 Można prossić o Rune Classic. Ech, "dzieciństwo"... Jedna z pierwszych gier jaka trafiła na mojego pierwszego PCta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 6, 2015 Share Napisano Sierpień 6, 2015 Chętnie przygarnę - Ace Combat Assault Horizon - Enhanced Edition (Grałem jak było przez dwa dni darmowe na steam'ie i mi się bardzo spodobało, choć wszyscy hejtujo tą gre ;_; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Sierpień 6, 2015 Share Napisano Sierpień 6, 2015 Zuma's Revenge na platformie Origin jest za darmo w ofercie specjalnego prezentu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Sierpień 6, 2015 Share Napisano Sierpień 6, 2015 Kod dla wszystkich do world of tanks Jeśli można prosić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 mam do oddania Koala Kids zarówno na Desurę, jaki steam :oraz coś, co osoba o moim nicku powinna lubić, czyli Tree Simulator 2013 - Treeloaded na Desurę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 nie mam zielonego pojęcia a i jeszcze mam do oddania Little Trus Man czymkolwiek to jest na Desurę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 (edytowany) Ile lat się w to gra, zanim wyrosną liście?Tylko dla doświadczonych drwali, maximum 6 palców. Betrayer wysłane do CalevaNKingdom Rush wysłane do PlaguePonyDepth Hunter 2 - Deep Dive wysłane do CalevaNThe Desolate Hope wysłane do ChiefLunar Pack - Wake & Lunnye Devitsy wysłane do ChiefWhite Noise Online wysłane do CalevaNClaustrophobia - The Downward Struggle wysłane do CalevaNThomas Was Alone wysłane do GeraltVolgarr the Viking wysłane do SolarIsEpicWar of the Roses - Kingmaker wysłane do SosnaReal Boxing wysłane do SolarIsEpicRisen 2 - Dark Waters wysłane do SolarIsEpic Edytowano Sierpień 21, 2015 przez SzymonL Update listy 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Przyjmę The Desolate Hope i Lunar Pack - Wake & Lunnye Devitsy jeśli można. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 A, co mi tam- proszę Risen 2, nigdy nie grałem w Gothica Real Boxing, biorę bo już wcześniej komu innemu oddałem swój kod i Volgarr the Viking wygląda ciekawie Ale ze mnie zachłanna szuja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Thomas Was Alone jeśli łaska ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Poproszę o Kingdom Rush. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 hmmm zaciekawiło mnie War of Roses: Kingmaker, więc grzecznie poprosiłbym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 (edytowany) Przypominam, że wciąż mam do oddania: Koala Kids zarówno na Desurę, jak i steam, Tree Simulator 2013 - Treeloaded na desurę, Little Trus Man. Dodatkowo mam do oddania kody do WoTa zaproszeniowy i dla wszystkich z cda hmmm mam też kod do Age of Empires Legacy Bundle, ale zaiste nie mam zielonego pojęcia, czy jest on już wykorzystany, czy nie...jedyne, co mi wyskoczyło na steamie to nie informacja, że klucz jest wykorzystany, tylko, że na moim koncie steam ten produkt się już znajduje. Więc jakby ktoś był chętny na niepewnego koda to zapraszam Edytowano Sierpień 8, 2015 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się