Chief Napisano Wrzesień 15, 2015 Share Napisano Wrzesień 15, 2015 Maile niekoniecznie, raczej konta na FB Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Wrzesień 15, 2015 Share Napisano Wrzesień 15, 2015 Maile niekoniecznie, raczej konta na FBTylko że ja nie jestem zalogowany na tej stronie przez FB. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Wrzesień 15, 2015 Share Napisano Wrzesień 15, 2015 (edytowany) Blood of Old za darmoAmnesia - The Dark Descent za darmo (przez 24h) Edytowano Wrzesień 15, 2015 przez SzymonL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 15, 2015 Share Napisano Wrzesień 15, 2015 Na Originie w tym miesiącu za darmo do zgarnięcia gra Command & Conquer Red Alert™ 2 i Zemsta Yuri'ego 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 17, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2015 (edytowany) Do odania:Game Guru - program do tworzenia FPSów. - wysłano do ATIMKOS Edytowano Wrzesień 17, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Do odania:Game Guru - program do tworzenia FPSów. To mnie zaciekawiłeś, tylko czy ja jestem na tyle zdolny żeby coś w tym zrobić i czy da się tu coś ciekawego zrobić bez dodatków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 17, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Program jest jak seria The SIms. Standardowo jest tam mało obiektów. Nie ma też co się oszukiwać - nie zrobisz w tym CoDa xD I nie trzeba być zdolnym. Wybierasz obiekt, dodajesz na mapę i ustawiasz. Ciut nie w RTSach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 To jak nikt nie chcę to bym poprosił o to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Tutaj jeżeli macie ochotę, udostępniam moje stare konto z LEGO Worlds. Kto chce, niech bierze.login: legoworldsg4f2345hasło: KupieC2015ghsha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 https://www.humblebundle.com/weeklySpelunky i L'Abbaye des Morts do wzięcia za free 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 (edytowany) Tak jak Anioł Zapłonu zesłał mi Magnum Opus, tak i ja wam ofiarowuję te oto tu gry. Niech moc V8 będzie z wami, teraz i ma wieki wieków, zapłon!Będę wysyłał w przerwach (krótkich i rzadkich) między Mad Maxem, tego nie przeskoczymy Deadly Premonition - The Director's Cut wysłane do izakProject Night wysłane do Triste CordisPretentious Game wysłane do CalevaNLabyrinthine Dreams wysłane do CalevaNSpectraball wysłane do EmSkiMind - Path to Thalamus wysłane do Triste CordisThe Silent Age wysłane do CalevaNSparkle 2 Evo wysłane do PervKapitanSkyborn wysłane do VereSisLuckslinger wysłane do CalevaNStick RPG 2 - Director's Cut wysłane do CalevaN Edytowano Wrzesień 24, 2015 przez SzymonL 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Poproszę o Deadly Premonition. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evening Sailor Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Chętnie przygarne Skyborn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 (edytowany) Poproszę SpectraballDziękuję Edytowano Wrzesień 20, 2015 przez EmSki Podziękowanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Sparkle 2 Evo plox :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 19, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Podziękuję ładnie za:Project Night (pseudo Silent Hill)Mind - Path to Thalamus (MYYYYST )Muszę kupić jakiegoś bundla i zrehabilitować się za pazerność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Co prawda nie jest to gra na Steam, ale mimo to warta uwagi.Tom Clancy's Rainbow Six Siege (Beta testy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 22, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Gra za darmo - 8 bit boy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 (edytowany) oddam Call of Juarez Gunslinger na steam - Wysłano do Dayan Edytowano Wrzesień 23, 2015 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 (edytowany) Oddworld - Abe's Oddysee za darmo przez 24h. Edytowano Wrzesień 23, 2015 przez SzymonL 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 (edytowany) Moonbase 332 wysłane do KruczekThe Haunted - Hells Reach wysłane do KruczekKidnapped wysłane do KruczekClandestinity of Elsie wysłane do GeraltSECTOR wysłane do ArekeenThe Original Strife - Veteran Edition wysłane do Triste CordisSuper Motherload wysłane do GryfHouse of 1000 Doors - Family Secrets Collector's Edition wysłane do Triste CordisHouse of 1000 Doors - The Palm of Zoroaster Collector's Edition wysłane do Triste CordisSkyflower wysłane do GeraltOwys wysłane do ChiefAnna - Extended Edition wysłane do Zegarmistrz Edytowano Październik 20, 2015 przez SzymonL 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Clandestiny of Elsie oraz Skyflower poproszę ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Poprosiłbym grę Owys Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Poprosiłbym Moonbase 332, Kidnapped, The Hunted - Hells reach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Anna - Extended EditionPoproszę ^ ^ Dodatkowo rzucę - mam 3 klucze aktywacyjne do Dead Island Epidemic - tylko że owe klucze mam w postaci ekwipunku - a to oznacza że trzeba mnie dodać na steam jako znajomego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się