PlagueOverlord Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Sanctum PL - kod użyty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 21, 2013 Autor Share Napisano Listopad 21, 2013 Gra wygrzebana z resztek kolekcji. Na 90% działa: Zeno Clash PL KY52E - T99IM - 4H2GV - 3SXMF - CMILS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Gra wygrzebana z resztek kolekcji. Na 90% działa: Zeno Clash PL KY52E - T99IM - 4H2GV - 3SXMF - CMILS Użyte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Przez 2 miesiące żadnego postu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Przez 2 miesiące żadnego postu Smutne :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Muszę się zgodzić, że to jest smutne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 (edytowany) Mogę dorzucić 2 kody. 1 do Age of Wulin o wartości 50zł a drugi do WoT-sa na złoto. Jak ktoś chce to niech napiszę bo po co ma się marnować. Edytowano Styczeń 5, 2014 przez Blazing Heart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Cóż, to nie moja wina. Mam tutaj kod do Jagged Alliance Back in Action. Nie wiem czy to STEAM L3PQJ-65C2F-BLTDI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Czy ktoś się wymieni za klucz do Shoguna II Total War za klucz do Battlefield 3? (oczywiście dam do Battle, a chciałbym do Shoguna) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 (edytowany) Deus Ex: Bunt Ludzkości PL ZX26X-82DWG-GB87F - użyty Na przyszłość proszę stosować się do zasad o których napisałem w PIERWSZYM poście. Edytowano Styczeń 22, 2014 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Taka notka żeby temat działał sprawniej. Jeśli ktoś skorzysta s kodów Trista to niech zamieści tu posta z notką "Dzięki Triste działa" lub czymś podobnym. To tak na zaś gdyby dwie osoby chwyciły klucz. Wolę uniknąć tutaj skarg w stylu "Nie działa bo nie" No bo nie działa... ~Draques 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil118 Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 mech, nie che mi się robić nowego tematu a mam kilka gier jeszcze z Jumbo Bundle, ktoś chce orki 1 GOTY? https://www.humblebundle.com/gift?key=MNX4zqzcBb27wy7u Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 22, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2014 Taka notka żeby temat działał sprawniej. Jeśli ktoś skorzysta s kodów Trista to niech zamieści tu posta z notką "Dzięki Triste działa" lub czymś podobnym. To tak na zaś gdyby dwie osoby chwyciły klucz. Wolę uniknąć tutaj skarg w stylu "Nie działa bo nie" No bo nie działa... ~Draques Napisałem o tym w pierwszym poście, w zasadach. Najwidoczniej napisanie "Nazwa Gry - użyte" przekracza umiejętności części użytkowników. Większość stosowała się do tej zasady i nie było problemów. :yHRvV: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 mech, nie che mi się robić nowego tematu a mam kilka gier jeszcze z Jumbo Bundle, ktoś chce orki 1 GOTY? https://www.humblebundle.com/gift?key=MNX4zqzcBb27wy7u Co to te orki i do czego ten link? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 22, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2014 (edytowany) Co to te orki i do czego ten link? Do zestawu gier, za które płacisz ile chcesz. Dostajesz kody na STEAM. Kamil118 postanowił je oddać, ale ktoś je wykorzystał i o tym nie napisał. Zastanawiam się czy jest sens dalszego prowadzenia tego działu skoro ludzie nie potrafią zastosować się do tak prostej zasady... Jeden post, jedno zdanie... Edytowano Styczeń 22, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil118 Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 (edytowany) @up ja dałem link do tej budki gdzie sie maila wpisuje jak chcesz komus dac swoje gry Edytowano Styczeń 22, 2014 przez Kamil118 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 Po wejściu na stronę pojawia się info o wykorzystaniu kluczy. Tobie dziękuję , a temu kto się nie przyznał... a szkoda gadać. Że też administracja musi przypominać o zasadach napisanych w pierwszym poście :yHRvV: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 (edytowany) Ok, mam kilka kluczy. Fani czołgów i samolotów ucieszą się.World of Tanks - TYLKO dla nowych graczy (nie wiem ile kasy dodaje)World of Warplanes - (chyba)Dla każdegoGTE5U-HPU2M-PXGAT-HNM66 - użyty Stronghold Kingdoms (to gra online) 1696-424D-B7CB-B45F użyty I na miłość Luny, Celesti oraz Toma... przyznajcie się do użycia kodu Edytowano Luty 15, 2014 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Pozwoliłem sobie przygarnąć kod do Strongholda. Pocinam w to od dłuższego czasu, więc w sam raz dla mnie Jak będę miał jakiś kod na zbyciu, podzielę się. Dziękuję zatem, Triste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Kod do World of Tanks użyty Kod do Stronghold nie działa Dzięki Triste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Kod do World of Tanks użytyKod do Stronghold nie działaDzięki TristeNie działa ponieważ został zużyty Za chwilę skreślę, żeby nie wprowadzać ludzi w błąd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Zawsze możesz prosić, aby chętni zgłaszali się na PW na zasadzie "kto pierwszy, ten lepszy". Wówczas będziesz miał stuprocentową pewność, że kod został użyty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Prawie rok wszystko działa wedle zasad, a że ktoś jest łajza i nie napisze prostej wypowiedzi o wykorzystaniu kodu to inna sprawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 (edytowany) Mam na zbyciu klucz do FEZ (bundle)https://www.humblebundle.com/downloads?key=TWUkwFMA8RvCtP8cMoże się komuś przyda, gra naprawdę fajna jak na dzisiejsze logiczne platformówkiUżyty - PlaguePony (26 February 2014 - 11:02 PM) Edytowano Marzec 4, 2014 przez JimJoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 FEZ - klucz użyty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się