ATIMKOS Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Tropico 4 za darmo https://www.humblebundle.com/store/tropico-4-free-game 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 (edytowany) Jak ktoś chce, mogę mu użyczyć kod do Tropico 4. Przypadkowo wziąłem, a patrzę, że na Steam mam 3 i 4 już. Pewnie z innych darmowych akcji. Dla pierwszego lenia który odpisze, mam kod, którego wyślę na PW. Edytowano Wrzesień 8, 2016 przez Gryfeł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 *pierwszy leń odpisuje* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Wrzesień 9, 2016 Share Napisano Wrzesień 9, 2016 Overwatch jest dostępny na weekend za darmo (na pewno na PS4, nie wiem jak jest w przypadku PC i XONE) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 9, 2016 Share Napisano Wrzesień 9, 2016 godzinę temu Kacpi napisał: Overwatch jest dostępny na weekend za darmo (na pewno na PS4, nie wiem jak jest w przypadku PC i XONE) Na PC szykuje się jakieś demo jak w przypadku innych gier Blizzarda. Na razie to tylko wykaz plików gry, brak informacji od samej firmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Wrzesień 9, 2016 Share Napisano Wrzesień 9, 2016 (edytowany) Z okazji że stuknęło mi okrągłe 3920 gier (zero jest przecież okrągłe (taa, jak kacze jajo)) to macie, cobyście niy godali że ujek mo wos w rzyci. Lucius wysłane do DżumaSavage - The Shard of Gosen wysłane do FoxySpringPrehistorik wysłane do PlaguePonyMoto Racer Collection wysłane do ATIMKOSTitan wysłane do Vezz Edytowano Wrzesień 20, 2016 przez SzymonL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 9, 2016 Share Napisano Wrzesień 9, 2016 Ja poproszę o Prehistorik (gdyż grałem to jak miałem jeszcze Win95). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Wrzesień 9, 2016 Share Napisano Wrzesień 9, 2016 godzinę temu SzymonL napisał: Z okazji że stuknęło mi okrągłe 3920 gier (zero jest przecież okrągłe (taa, jak kacze jajo)) to macie, cobyście niy godali że ujek mo wos w rzyci. Cally's Trials Collider Build 'n Bump The Falling Sun Abrix the robot Dance of Death Lucius Awakened A Wild Catgirl Appears! Savage - The Shard of GosenPrehistorik wysłane do PlaguePony Nicolas Eymerich - The Inquisitor - Book 1 - The Plague The Egyptian Prophecy - The Fate of Ramses SHOWTIME 2073 Moto Racer Collection Nostradamus - The Last Prophecy Haegemonia - Legions of Iron Haegemonia - The Solon Heritage Titan Poprosze o Savage the shard of gosen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Wrzesień 9, 2016 Share Napisano Wrzesień 9, 2016 Poproszę o Moto Racer Collection Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 10, 2016 Share Napisano Wrzesień 10, 2016 Witam Chciałbym poprosić o Titan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Wrzesień 14, 2016 Share Napisano Wrzesień 14, 2016 Dodatki do BF4 za darmo: http://www.cdaction.pl/news-46658/battlefield-4-wszystkie-duze-dodatki-za-darmo.html Podobno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 14, 2016 Share Napisano Wrzesień 14, 2016 A w tej chwili na Uplay trwa promocja, w której jest rozdawany The Crew za darmo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 14, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2016 Umm... Ubi ma chyba problemy z serwerami. To wina darmowego The Crew! Ich serwery są zawsze stabilne, niezawodne i w ogóle... Poza tym, naprawiają je "kórliki". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Wrzesień 14, 2016 Share Napisano Wrzesień 14, 2016 (edytowany) A mi od kwadransu instaluje się element 5 z 6, w The Crew Może na rano będzie... Ponadto, dodatki do Batlefield 4 już są dostępne do pobrania. Edytowano Wrzesień 14, 2016 przez Draques Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Wrzesień 14, 2016 Share Napisano Wrzesień 14, 2016 Lucius Poproszę jeśli dalej jest dostęony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 14, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2016 godzinę temu Draques napisał: A mi od kwadransu instaluje się element 5 z 6, w The Crew Może na rano będzie... Ponadto, dodatki do Batlefield 4 już są dostępne do pobrania. U mnie to samo. Pewnie serwery nie wyrabiają. Strach pomyśleć co by było gdyby organizowali wyprzedaże takie jak na Steamie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Wrzesień 14, 2016 Share Napisano Wrzesień 14, 2016 Moze ktoś jeszcze nie wie, albo nie widziałam tutaj informacji, ale CDP ma mały giermasz 90% 75% itd > https://cdp.pl/cyfrowy-giermasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 19, 2016 Share Napisano Wrzesień 19, 2016 Jeśli ktoś gra w pokemony to można tu złapać kody na Arceusa, shiny Xerneasa/Yveltala: http://anime24.pl/blogs/entry/darmowe-pokemony-cz-2,85 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 (edytowany) chce koś kody bonusowe z najnowszego CDA? -Kod do World of Tanks na 3 dni konta premium i Valentine II - wysłane do Patutu - Zaproszeniowy kod do World of Warships na dzień konta premium i Tachibanę - Kod bonusowy do G2A dający zdaje się jakąś zniżkę na gry O i mam jeszcze kod na Litil Divil Edytowano Wrzesień 22, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 6 godzin temu Sosna napisał: chce koś kodybonusowe z najnowszego CDA? -Kod do World of Tanks na 3 dni konta premium i Valentine II - Zaproszeniowy kod do World of Warships na dzień konta premium i Tachibanę - Kod bonusowy do G2A dający zdaje się jakąś zniżkę na gry O i mam jeszcze kod na Litil Divil Chętnie przytule kod do World of Tanks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 (edytowany) Skyborn wysłane do FoxySpring TownCraft wysłane do Sonic songBrink of Consciousness - Dorian Gray Syndrome Collector's Edition wysłane do ZegarmistrzReal Boxing wysłene do VezzOozi - Earth Adventure wysłane do ATIMKOSAlpha Runner wysłane do GryfełHordelicious wysłane do ZegarmistrzSugar Cube - Bittersweet Factory wysłane do ATIMKOSDracula's Legacy wysłane do GryfełFrankenstein - Master of Death wysłane do ZegarmistrzRePete wysłane do ATIMKOSMini Metro wysłane do PatutuConclusion wysłane do KruszonPLChill the Piro wysłane do FoxySpringSacra Terra - Angelic Night wysłane do FoxySpringMiaou Moon wysłane do FoxySpringSuper Ubie Island REMIX wysłane do ATIMKOSOverture wysłane do FoxySpringContagion wysłane do ATIMKOSInsurgency wysłane do GarinKiller is Dead - Nightmare Edition wysłane do SosnaDeadfall Adventures wysłane do KruszonPLLinea, the Game wysłane do Gryfeł Edytowano Październik 15, 2016 przez SzymonL 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Właśnie teraz SzymonL napisał: Killer is Dead - Nightmare Edition bym poprosił jeśli można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 12 minuty temu SzymonL napisał: Insurgency Poprosiłbym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Poproszę o: Oozi - Earth Adventure Sugar Cube - Bittersweet Factory RePete Super Ubie Island REMIX Contagion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 godzinę temu SzymonL napisał: Mini Metro Można? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się