Kyoko Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 (edytowany) A ja się pochwalę swoimi prezentami urodzinowymi: I tym sposobem mam komplet podstawowych lalek EqG. Rarity nie dość, że jest najładniejsza, to jeszcze ma super miękkie włosy! Mogłabym ich dotykać i dotykać... Plus zakupiona na konwencie w lipcu zeszłego roku przypinka, jak na razie jedyna z MLP: Ps: Całkiem niedawno w Smykach widziałam przecenione pluszaki poniaków, najnowsze lalki EqG z serii tęczowej oraz zestaw mini figurek z państwem Cake. Edytowano Marzec 16, 2014 przez Kyoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Rarity nie dość, że jest najładniejsza, to jeszcze ma super miękkie włosy! Podpisuje się pod tym obiema rękami! Uwielbiałem je głaskać Do póki nie sprzedałem tych lalek :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 A ja się pochwalę swoimi prezentami urodzinowymi: I tym sposobem mam komplet podstawowych lalek EqG. Rarity nie dość, że jest najładniejsza, to jeszcze ma super miękkie włosy! Mogłabym ich dotykać i dotykać... Plus zakupiona na konwencie w lipcu zeszłego roku przypinka, jak na razie jedyna z MLP: Ps: Całkiem niedawno w Smykach widziałam przecenione pluszaki poniaków, najnowsze lalki EqG z serii tęczowej oraz zestaw mini figurek z państwem Cake. Nie wiem dlaczego, ale najbardziej z podstawowych lalek EqG najbardziej podoba mi się Rarity. Aż chce mi się ją kupić... Przypinka również fajna, a propos Smyka, u mnie te przeceny chyba trwają od 2 tygodni, ale to mała zniżka, więc nie opłaca mi się Przynajmniej obniżyli ceny figurek kucyków do czesania o 5 zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Z lalek EqG podoba mi się tylko Rarity, Twillight i Celestia, ale jako, że Twillight niezbyt lubię, a Celestia jest horrendalnie droga to zakupiłam jedynie Rarity i jestem z niej bardzo zadowolona. Szkoda, że reszta wygląda tak..strasznie x.x Na razie nie planuję zakupów w sklepach. Czekam na nową falę Blind Bagów i poluję na świecącą Zecorę i chibi Funko Fluttershy. A Dr Whooves już jest w drodze ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Nie wiem dlaczego, ale najbardziej z podstawowych lalek EqG najbardziej podoba mi się Rarity. Aż chce mi się ją kupić... Bo JEST najładniejsza. Od wszystkich to słyszę. I ma naprawdę CUDOWNE włosy. Zaraz po niej w tym względzie jest Applejack.Przynajmniej obniżyli ceny figurek kucyków do czesania o 5 zł A u mnie nie... Szkoda, bo mam na nie ochotę.A Dr Whooves już jest w drodze ^ ^ Gdzie zamawiałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Gdzie zamawiałaś? U znajomej. Zajmuje się zamawianiem gadżetów z MLP niedostępnych w kraju. Ma swoje konto na allegro jeśli jesteś zainteresowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Ma swoje konto na allegro jeśli jesteś zainteresowana. Jestem! Podeślij na priva, będę wdzięczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Oh ta Rainbow jest piękna ;3. Ja dziś w jednym "drewniaku" znalazłam...gumy do żucia. Koleżanka kupiła mi gumę (zawrotne 0,30) bo myślała że to naklejki. W środku była jakaś nędzna Celestia. Guma przypominała mniejszą gumę turbo i była podpisana jako "pomarańczowa" (była różowa a smaku nie miałam wcale). Czo jeszcze to Hasbro wymyśli... Hasbro nie wymysla gum do zucia, tylko producenci gum kupuja licencje na wizerunki i umieszczaja je na swoich towarach. Jak np. w Polsce Starpak produkuje zeszyty i inne przedmioty szkolne wykupując licencję na wizerunki kucyków. Anyways, słyszałam, że ktoś tu chciał kupic dog tagi. Otóż uroczyście oświadczam, że posiadam, mozna kupić tu: http://allegro.pl/show_item.php?item=4070793764 lub bezpośrednio u mnie za 20zł [czyli taniej niz na allegro]. Zapraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Do mnie wczoraj przyszło wielgachne pudło (prawie o połowę mniejsze ode mnie) i drugie mniejsze - oczywiście oba z kucykami Łącznie około 13 kg kucyków i kucykowego stuffu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Do mnie wczoraj przyszło wielgachne pudło (prawie o połowę mniejsze ode mnie) i drugie mniejsze - oczywiście oba z kucykami Łącznie około 13 kg kucyków i kucykowego stuffu Zaszalałeś/zaszalałaś? To pochwal się chociaż częściowo zawartością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 (edytowany) Zaszalałeś/zaszalałaś? To pochwal się chociaż częściowo zawartością. Trochę ^^" Przyznam, że na zdjęciach wydawało się to mniejsze... ^^" Dopiero wczoraj wieczorem miałam chwilę, żeby zrobić zdjęcia i ogarnąć bardziej oba pudełka bo mnie gorączka ostatnio rozłożyła :/ Więc - przyszło mi 11 kucyków z G3 + Butterfly Island + Crystal Rainbow Castle + Twinkle Twirl's Dance Studio oraz 5 kucyków z G2 (w tym dwa wyglądają na nieużywane) + Ivy's Beauty Parlor Jeszcze na dniach powinno przyjść kilka wielogeneracyjnych kucyków Trochę zdjęć: Jeszcze się pochwalę, że mam ostatnio szczęście do taniego kupowania kucyków z G1 Moje ostatnie nabytki: I ostatnie znaleziska z pchlego targu Aż całe 15 zł mnie kosztowały! Edytowano Marzec 20, 2014 przez ZłyKrólik 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Czy całe te "nieśmiertelniki" są metalowe czy plastikowe? Trochę drogie to, to...Obejrzałem aukcje i nie powiem "świecąca" w nocy Vinyl to fajna sprawa, ale ludzie... 50zł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Anyways, słyszałam, że ktoś tu chciał kupic dog tagi. Otóż uroczyście oświadczam, że posiadam, mozna kupić tu: http://allegro.pl/sh...item=4070793764 lub bezpośrednio u mnie za 20zł [czyli taniej niz na allegro]. Zapraszam Rozumiem, że nie wiadomo jaki dog tag jest w środku? Czy są na nich jakieś kody jak na BB? I tak jak pytał Triste Cordis, to jest metal czy plastik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falconek Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Do mnie wczoraj przyszło wielgachne pudło (prawie o połowę mniejsze ode mnie) i drugie mniejsze - oczywiście oba z kucykami Łącznie około 13 kg kucyków i kucykowego stuffu Jak kupujesz kucyki na kilogramy to wiedz że coś się dzieje^^ Btw przynajmniej teraz wiem, jaki masz nick na Arenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Jak kupujesz kucyki na kilogramy to wiedz że coś się dzieje^^ Btw przynajmniej teraz wiem, jaki masz nick na Arenie No...to fakt... XD O! To odezwij się do mnie na arenie ^_____^ Bo ja tam prawie nikogo nie znam XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falconek Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 No...to fakt... XD O! To odezwij się do mnie na arenie ^_____^ Bo ja tam prawie nikogo nie znam XD Odpiszę jak się pozbieram do kupy, bo zdycham po Pyrkonie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Bardzo ładny off-top się tu zrobił. Ja nie kupuję dużo rzeczy z kucykami (mam tylko jedną przyipinkę z cutie markiem RD) z paru powodów: a) rodzice ne wiedzą o moich zainteresowaniach b) nawet gdyby wiedzieli i tak nie mogę wydawać pieniędzy bez pozwolenia, a o nie ciężko jak o dobrą pracę w Polsce c) nie mam kasy, jedyne jej źródło to święta i goście (o nich też ciężko) d) rzeczy robione przez Hasbro to w większości tandeta (ekhm EqG ekhm), a jak już jest coś fajnego to albo nie w Polsce, albo ciężko dostępne albo za drogie Z tych właśnie oto przyczyn nie mam szczególnych gadżetów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Nowa gazetkowa figurka: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Nowa gazetkowa figurka: Ale ładna! Lecę do sklepu Dzięki za cynk bo nie wiedziałem kiedy będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Ile ta gazeta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 (edytowany) O ile się nie mylę, to numer kiedy dodają kucyka kosztuje 9,99. Normalnie to 8,99 Mi mama przywiezie bo u mnie w sklepie nie ma Edit: Teraz sprawdziłem i numer z Twilight kosztował 9,99zł Edytowano Marzec 25, 2014 przez Artiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Nowa gazetkowa figurka Oczywiście, po co kapelusz... Ale i tak jest ładna. Była już w tych gazetkach Pinkie, Twi i teraz AJ. To na razie wszystkie czy coś przegapiłem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Była już w tych gazetkach Pinkie, Twi i teraz AJ. To na razie wszystkie czy coś przegapiłem? Jak na razie to wszystkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Jak na razie to wszystkie. W pierwszej tylko takie pokazywali, więc śmiem sądzić, że to wszystkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 W pierwszej tylko takie pokazywali, więc śmiem sądzić, że to wszystkie. Innych do tej pory nie było,ale wypadałoby, żeby chociaż całe mane6 dali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts