Kyoko Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Jak to dobrze, że moja przyjaciółka pracuje w Ępiku, bo w dwóch rzeszowskich nie znalazłam tej gazetki... To dziwne, bo zawsze były co najmniej po dwie, a zajrzałam prawie z samego rana. Ps: Gazetki pojawiają się co miesiąc w okolicach 25, nie jestem pewna czy DOKŁADNIE 25, czy po prostu w ostatni wtorek miesiąca.Innych do tej pory nie było,ale wypadałoby, żeby chociaż całe mane6 dali. W gazetce z Pinkie była pokazana tylko ta trójka, ale może za jakiś czas zarzucą nowymi... Trzeba by prześledzić wydania zagraniczne, bo na pewno w Anglii pojawiły się wydania figurkowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 (edytowany) Myślę że będzie chociaż Rarcia :3 To bez sensu jak by nie dali całego mane 6. Wydaje mi się że będzie całe, bo gdzieś pisało w tej gazecie, że w nowym numerze, następna figurka! Zbierz całą kolekcję!... czy coś w tym stylu Edytowano Marzec 25, 2014 przez Artiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 A czy ta trochę zbyt żółta AJ ma znaczek po obu stronach bo tak zastanawiam się czy nie kupić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 A czy ta trochę zbyt żółta AJ ma znaczek po obu stronach bo tak zastanawiam się czy nie kupić? Pinkie i Twilight miały po jednej stronie, więc AJ na pewno też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Na pierwszy rzut oka wygląda na większą od tych z torebek niespodzianek. Niby więcej detali, ale z drugiej strony czy to nie jest przypadkiem złudzenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 (edytowany) Na pierwszy rzut oka wygląda na większą od tych z torebek niespodzianek. Niby więcej detali, ale z drugiej strony czy to nie jest przypadkiem złudzenie? Są większe i mają znaczki po jednej stronie. Każdy kuc od Hasbro ma znaczek po jednej stronie, nawet vinyle. A oto moje dzisiejsze łupy: Edytowano Marzec 26, 2014 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Dziękuję za odpowiedzi. Pytam ponieważ wracając z pobrania krwi wpadłem do kiosku, który mam po drodze. Chciałem sprawdzić czy są jakieś nowe filmy w Paniach z Domu i innych. Co do AJ nie byłem pewien ponieważ byłem nie tylko niewyspany ale i głodny (badanie na głodniaka) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Tak patrzę na moją Pinkie, Twi i Applejack, oraz na kucyki z tych torebek... słowa uciekają x: to one są o połowę głowy wyższe . Znaczek niestety jest tylko po jednej stronie, a ja Twilight prawie przypadkiem oderwałam ogon x: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Są większe i mają znaczki po jednej stronie. Każdy kuc od Hasbro ma znaczek po jednej stronie, nawet vinyle. A oto moje dzisiejsze łupy: Skąd masz tego dr. Whoovesa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Z internetu, no nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Zapewne ten Dr. Whooves z Amazona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Hoovesa mam od pewnej bardzo miłej pani ściągającej kucykowe gadżety. Jest tutaj na forum pod nickiem Kamisha. Poprosiłam, zapłaciłam i mi ściągnęła. Myślę, że nie obrazi się z darmowej reklamy c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Tak patrzę na moją Pinkie, Twi i Applejack, oraz na kucyki z tych torebek... słowa uciekają x: to one są o połowę głowy wyższe . Znaczek niestety jest tylko po jednej stronie, a ja Twilight prawie przypadkiem oderwałam ogon x:Poxipol załatwia sprawę w tego typu przypadkach (plastik łapie po minucie) Wiem, z własnego doświadczenia, bo przerabiałem Lyrę na breloczek. Prędzej ukręcisz głowę kucykowi niż odkręcisz śrubę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 (edytowany) Poprosiłam, zapłaciłam i mi ściągnęła. A można wiedzieć jak duży jest taki wydatek? Edit: Edytowano Marzec 26, 2014 przez Artiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 A można wiedzieć jak duży jest taki wydatek? Za Hoovesa zapłaciłam 125zł z przesyłką. Ale wszystko zależy od figurki jaką kupujesz bo ich ceny są różne. Widziałam w przedziale od 90-160zł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Mój najnowszy łup ;3 https://www.dropbox.com/s/e9czqn2zyu4kju9/2014-03-25%2012.jpg Za dużo miesiąca na koniec pieniędzy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Mój najnowszy łup ;3 https://www.dropbox.com/s/e9czqn2zyu4kju9/2014-03-25%2012.jpg Za dużo miesiąca na koniec pieniędzy Awwww, jaka słodka Ja mam zamiar upolować takiego Hoovesa i Fluttershy. Przesłodkie są. I mam pytanko. Główkę ma ruchomą czy tylko się tak wydaje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Awwww, jaka słodka Ja mam zamiar upolować takiego Hoovesa i Fluttershy. Przesłodkie są. I mam pytanko. Główkę ma ruchomą czy tylko się tak wydaje? Wydaje, choć sama głowa jest wykonana z lekkiego plastiku i/lub jest w środku pusta. I jeżeli Cię to ciekawi to tak wyglądają proporcje rozmiarowe https://www.dropbox.com/s/4xx2sdseo7ra9kn/DSC_0187.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Wydaje, choć sama głowa jest wykonana z lekkiego plastiku i/lub jest w środku pusta. I jeżeli Cię to ciekawi to tak wyglądają proporcje rozmiarowe https://www.dropbox....kn/DSC_0187.jpg wow, są większe niż myślałam. Zdawało mi się, że wysokością dorównują tym podstawowym kucom, a tu proszę~ Szkoda, że mają nieruchome główki. Byłyby jeszcze bardziej urocze gdyby się kiwały :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Mój najnowszy łup ;3 https://www.dropbox.com/s/e9czqn2zyu4kju9/2014-03-25%2012.jpg Za dużo miesiąca na koniec pieniędzy Też ce T^T tylko ja chcę Twilight Moja kolekcja powiększyła się dziś o Applejack z gazetki i dzięki nim moja kolekcja doczłapała do 320 kucyków Wczoraj przyszło mi 14 kucyków z generacji 1-3 :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Moja kolekcja powiększyła się dziś o Applejack z gazetki i dzięki nim moja kolekcja doczłapała do 320 kucyków Wczoraj przyszło mi 14 kucyków z generacji 1-3 :3 Skąd ty bierzesz pieniądze na to wszystko? ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Wydaje, choć sama głowa jest wykonana z lekkiego plastiku i/lub jest w środku pusta. I jeżeli Cię to ciekawi to tak wyglądają proporcje rozmiarowe https://www.dropbox.com/s/4xx2sdseo7ra9kn/DSC_0187.jpg Ja myślałam, że są wielkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Ja myślałam, że są wielkie Takie zaskoczenie Tak o btw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Tak o btw Soooo rainbow! A powiedz, ta na lewo od McDonalda to skąd? Burger King? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 (edytowany) Soooo rainbow! A powiedz, ta na lewo od McDonalda to skąd? Burger King? To ta figurka też jest z McDonalds. A jeśli chodzi ci o to większą, to jest z Vinyl Collectable, ale gdzie ją kupić, nie wiem. xD 200 post, yay Edytowano Marzec 28, 2014 przez Violett Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts