Violett Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 W sumie to i ja podrzucę skromną kolekcję Koszulka "trochę", prań już przeżyła -Edit: Teraz powinny działać. Gitara Fajne przypinki, ale pluszak Dzielnej Do przebija wszystko, jest najpiękniejsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polish_grass Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Ale fajna pluszowa Daring. Skąd masz? [j]ebay podobno handmade, ale co ja wiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Małe zdjęcie mojej kolekcji: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 W końcu dotarły moje przypinki. O dziwo jakość jest znakomita. No dobra, agrafka mogła by być trochę twardsza - zbyt łatwo się wygina, ale poza tym są świetne Zdjęcia wrzucę jutro, gdy znajdę kabel od telefonu bo padła mi przejściówka microSD > SD... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Przyjaciółka wpadła na weekend i w końcu dostałam dwie gazetki poniakowe, o które ją prosiłam... Dla zainteresowanych, tak wygląda plakat z pisemka EqG (wybaczcie jakość): Z drugiej strony mamy wszystkie sześć bohaterek na tle szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 (edytowany) Kilka dni temu brat przywiózł mi mój spóźniony prezent na urodziny (tak kurna, na urodziny które miałem w marcu). Tak czy siak, dostałem 2 numery oficjalnych komiksów MLP do mojej kolekcji. Oto one: Pierwszy z nich (ten po lewej) zawiera kilka raczej krótszych komiksów, z których tylko jeden rysowany jest tą charakterystyczną kreską, która swą epickością rozrywa skarpety na pięcie. Pierwsza historyjka o CMC opowiada o tym, że naszej 3 dziewuszki znalazły dziwny klejnot z oczami, który potrafi zmieniać kształty: Kolejna jest o Celestynie i jakiejś jej starej koleżance, która naucza w akademii. W trzecim Spike hoduje sobie w akwarium jakieś dziwne zwierzątka, które (a to niespodzianka) wymykają się spod kontroli. I w ostatnim, narysowanym już w tym fajnym stylu, Luna bierze na swe barki "dzienne" obowiązki swej siostry. Jest to jedyna historyjka z tego komiksu, która została "wyreżyserowana" i narysowana przez te osoby, które w głównej mierze zajmują się tymi komiksami. Te poprzednie to jakieś przypadkowe działa przypadkowych pseudo-amatorów Natomiast ten drugi numer zawiera w sobie już tylko dwa komiksy, podzielone na dwie części. W pierwszej, Big Mac, poszukując gwoździ, trafia na festiwal pożegnania lata. Śmieszne jest to, że pierwszą część tej historii (wraz z komiksem o powrocie Kryśki) dostałem już wcześniej, w formie osobnej, cieniutkiej gazetki. Teraz mam ten komiks kompletny i nie wiem, co z tą pierwszą częścią zrobić. Tak czy siak, kilka screenów: Drugi z nich opowiada natomiast o tym, w jaki sposób Shining Armor poznał Cadence na studiach czy tam w liceum i jak się w sobie zakochali. Art legenda, który zasługuje na osobny spoiler: Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony z tych komiksów. Wszystkie z nich (w szczególności ten o Lunie, Big Macu i Cadence z Armorem) są śmieszne oraz bardzo ciekawe. Są one jak papierowe odcinki, tylko że dłuższe i bardziej szczegółowe, oraz pokazują wiele sytuacji z serialu, tylko że z innej perspektywy. Polecam i pozdrawiam: Krzysztof Hołowczyc. Edytowano Maj 3, 2014 przez Talar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Talar, fajne komiksy Moja bardzo skromna kolekcja powiększyła się o figurkę Skywishes z BB, która bardzo mi się podoba I zdjęcie moich kucykowych zbiorów: figurka Pinkie do czesania, podróbka MLP w podarunku od mamy ( ), figurka AJ z Maca i gazetki, figurka Gildy i Skywishes i plakat z gazetki, który jest przyczepiony do tablicy korkowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 Tak sobie przypomniałem o tym temacie, i sobie pomyslałem, że zrobię porównanie mojej kolekcji z bodajże 26 września 2013, kiedy to wrzuciłem pierwsze zdjęcie w tym temacie, z aktualnym stanem mojego kucykowego badziewia Tak więc, dla przypomnienia, oto pierwsze zdjęcie mojej kolekcji: A tak prezentuje się kolekcja na stan dzisiejszy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 Tak sobie przypomniałem o tym temacie, i sobie pomyslałem, że zrobię porównanie mojej kolekcji z bodajże 26 września 2013, kiedy to wrzuciłem pierwsze zdjęcie w tym temacie, z aktualnym stanem mojego kucykowego badziewia Tak więc, dla przypomnienia, oto pierwsze zdjęcie mojej kolekcji: A tak prezentuje się kolekcja na stan dzisiejszy: Te naklejki można gdzieś kupić, czy to jakoś specjalnie zamawiane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 Ja je zawsze kupowałem na krakowskich meetach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 (edytowany) Cóż, nie mogę wstawić na razie foty mojej kolekcji, więc po prostu napiszę, co mam - 16 figurek podstawowych - włącznie z Ksieżniczkami 23 mniejszych 21 plakatów - z konwentów i parę z gazetek xD Takie coś na ścianę z Celestią 14 naklejek z konwentów 10 gazetek 3 kolorowanki od brata xD Papier kolorowy z naklejkami xd Książeczkę 500 naklejek 15 przypinek 3 poszewki na poduszkę Pluszową Rarity Sweetie Belle z 3.5 5 modnych kucyków Lalkę EG 2 takie pudełeczka z gazetek i ołówek Wstążka do tańca z agzetki XD 8 wydrukowanych kucyków w skarpetkach Breloczek Ołówek i jakieś kredki Jakiś soczek Pierścionki z gazetki i wiele innych rzeczy z gazetek xd 500 rysunków plecaczek notesik 3 zeszyty O to moja skromna kolekcja Edytowano Maj 19, 2014 przez Hidoi Mesu Okami ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 (edytowany) Nishi, plakaty są zarąbiste. Szkoda, że ja nie mogę nic kleić na ścianach. Jakiś soczek A'propo soczków i innych napojów... Mama zawitała wczoraj w Biedronce i kupiła mi to: Zapewne już to znacie. Niestety, nie miałam jeszcze okazji tego posmakować, bo zostawiam sobie na najbliższy wyjazd. Aczkolwiek "napój jabłkowy o smaku coli" brzmi... intrygująco. Edytowano Maj 18, 2014 przez Kyoko 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 (edytowany) Takie tam dwie pluszowe Twilight Edytowano Maj 19, 2014 przez Littlepip 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 Daj jednego :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 Daj jednego :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 (edytowany) Moje nowe kucyki! (wreszcie) Rainbow Dash której salta wyglądają spektakularnie, do tego słodko mówi, tak jak w serialu w wersji z dubbingiem PL I przepiękna Twilight od Firmy Nici. Mało który pluszak (firmowy) ma taki słodki pyszczek i jakość wykonania :3 Niech się schowają wszelakie "mopy", których udało mi się na szczęście pozbyć. Edytowano Maj 26, 2014 przez Artiem 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Ta RD fajna. miałam kiedyś takiego małego pieska-zabawkę,który robił na identycznej podstawie salta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 Artiem - miałeś kasę zbierać na konwent... Ale mam rozumieć, że sprzedałeś tamte mopy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 Artiem - miałeś kasę zbierać na konwent... Ale mam rozumieć, że sprzedałeś tamte mopy? Tak,sprzedałem mopy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Wstawiam swoją skromną kolekcję :3 Niedługo zmieni się mój stan a dwa BB, bo zamierzam się wymienić z kuzynką Lyrica za Rarity, bo jej się powtarza i pewnie wymienię powtórzonego Twalota za jakąś Sky Wishes czy innego kuca tła:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Celly widzę że pluszaczek dotarł Jak oceniasz jakość tego "nieśmiertelnika"? Jest plastikowy czy metalowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumicia Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 A ja ostatnio nabyłam Derpy, o której zawsze marzyłam A oto ona 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 (edytowany) A ja ostatnio nabyłam Derpy, o której zawsze marzyłam A oto ona Łooooo, wielki podziw, że udało ci się ją zdobyć! Ja dziś od rodziców, poza albumem Coldplay'a "Ghost stories" dostałam saszetkę z 9 fali, w której ukrywała się Fluttershy. Pomimo małych niedociągnięć w kolorze grzywy, jest iście przeurocza! Edytowano Czerwiec 1, 2014 przez Violett Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 A ja ostatnio nabyłam Derpy, o której zawsze marzyłam A oto ona Wow! Pewnie trochę się wykosztowałaś, co? Wiem, że to jest rzadka figurka i ludzie sobie ja cenią, więc tym bardziej szacun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumicia Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Wow! Pewnie trochę się wykosztowałaś, co? Wiem, że to jest rzadka figurka i ludzie sobie ja cenią, więc tym bardziej szacun Zależy co kto rozumie przez słowo wykosztować Samą figurke wylicytowałam za 157zł, więc chyba nie tak źle a o kosztach przesyłki nie chce się wyrażać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts