Artiem Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 (edytowany) Yay, zazdroszczę facecie. Mam takie same plakaty i te różne wycinuski x3 Gadaj skąd masz pluszaka Ebay? Co na to Twoi rodzice? ktoś nieogarniety może pomyślić, że to pokój dla małej dziewczynki, ale ok xD Pluszaka uszyła mi Silma z tego forum (POLECAM) Rodzice hmmm mama czasem mówi że przesadzam ale tak to mam wrażenie że jej się to nawet podoba np ta pościel mówi że ładna. Tata jest na to wszystko obojętny. Dzisiaj chyba dopiero drugi raz "powiedział" coś na ten temat żartem że nawet pościel mam z konikami także ku mojemu zdziwieniu jest bardzo dobrze. Co do tego filmiku to gdzieś w 3 minucie przestałem go oglądać... To się nazywa świątynia mlp! To jest jakiś raj na ziemi!! Ale widzę że to Ameryka bo gdzie indziej dostać DERPY?! Gdybymy my żyli w USA też mielibyśmy taki pokój co nie Hidoi? Albo chociaż takie figurki o których ludziom z europy albo przynajmniej z polski się nie śniło. P.S na biurku mam jeszcze naklejony taki jakby obrus z kucykami Dasz zdjęcia Twojego pokoju? Edytowano Wrzesień 14, 2013 przez Arktez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Dasz zdjęcia Twojego pokoju? Raczej nie, muszę się przyznać, że mam pozostałości z dzieciństwa, jakieś kubusie puchatki, książki itd. xD Chcem remont *.* Twój pokój jest booski. Bajzel niby mam, niby nie xD A kucyki mam tylko na takiej półce z książkami xD i 2 dwa 2 plakaty 2 i coś tam |D I zielone ściany, zasłony i krzesło #c# Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 (edytowany) Mi się w ogóle nie podobają pegazy/alicorny z serii "modne". Według mnie mają wgl nieproporcjonalne i brzydkie skrzydła... Edytowano Wrzesień 14, 2013 przez Tamara 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Ja nie mam czym sie chwalić ale coś jest xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Aktualizacja ponieważ przybyły lalki z EqG, są przeurocze (jeszcze nie wiem gdzie je postawić ale się dowiem jak będzie więcej) a no i jeszcze blat biórka się zmienił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 (edytowany) Nowy nabytek... kupiony dzisiaj w sklepie + mój kot Edytowano Wrzesień 20, 2013 przez OttonandPooky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Grzywa ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 (edytowany) Lalki EQG = Zombie z L4D. Serio, dla mnie jako faceta są po prostu obrzydliwe. Bo brzydkie to byłby komplement. PS. Moja kolekcja BB powiększyła się o drugiego "śmiejżelka" - zaskakująco fajny Cherry Fizzy Edytowano Wrzesień 20, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Moja kolekcja powiększyła się o 4 nowe BlindBagi -Trixie -Roseluck -Golden Delicious -Diamond Rose Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 (edytowany) Moja kolekcja w tym momencie przedstawia się następujaco: -Rainbow Dash z blindbaga (Wave 7) -Zakładka z Dashie i napisem "This book is now 20% cooler" -Przypinka z Vinyl Scratch -Rysunek z Vinyl Scratch (Dziewczyno która go nawysolalaś na B-5, jesli to czytasz to pozdrawiam ^^) po MLK kolekcja się pewnie troszkę powiekszy. Postaram się też wrzucić jakies zdjęcia. Edytowano Wrzesień 20, 2013 przez Nishi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Aktualizacja ponieważ przybyły lalki z EqG, są przeurocze (jeszcze nie wiem gdzie je postawić ale się dowiem jak będzie więcej) a no i jeszcze blat biórka się zmienił Kredki z Lyry są świetne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Uwaga ...moja kolekcja wzbogaciła się ooooo... Pluszową księżniczkę Twilight.. Dzisiaj doszła do mnie paczuszka od mojej przyjaciołki z Czech. Mówiła mi ,że kupiła ją w Smyku w Pradze. Podobno u naszych sąsiadów sklepy pękają od tych pluszaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Kredki z Lyry są świetne! Taa są super aż sobie kupiłem malowankę z kucami, sam nie umiem nic narysować żeby to później malować :LZ1bP: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Kolejne ...niestety nieaktualne zdjęcie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Kolejne ...niestety nieaktualne zdjęcie Wow, całkiem pokaźna kolekcja ^^ Nieźle wam tym remontem okna ubrudzili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Tyle mam jak na razie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Wow super AJ ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Wow, całkiem pokaźna kolekcja ^^ Nieźle wam tym remontem okna ubrudzili. Myślałem, że to śnieg . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Wow super AJ ! Ale że kto, ja? ja AJ nie mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Ale że kto, ja? ja AJ nie mam Wydawało mi się że ten pomarańczowy kuc z biało (lekko żółtawą grzywą ) to AJ (rysunek po prawej) Tak czy siak wygląda fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 (edytowany) Wydawało mi się że ten pomarańczowy kuc z biało (lekko żółtawą grzywą ) to AJ (rysunek po prawej) Tak czy siak wygląda fajnie To jest mój sponiaczowany OC widoczny tutaj http://nishi199.deviantart.com/art/Table-wars-326305541 Poniacza nie ja rysowałem żeby nie było XD Edytowano Wrzesień 23, 2013 przez Nishi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McTwister Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Naprawdę niezłe rysunki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Update mojej skromnej kolekcji! Powiększyła się ona o Rarity! Czyli cała kolekcja prezentuje się tak: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lilac Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Kto narysował ci ten obrazek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Kto narysował ci ten obrazek? który? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts